We are Beautiful - Kapitel 1

    
 
Jag gick runt och plockade upp varor i butiken och jag var fortfarande trött. Jag hade varit uppe tidigt igår för att göra en plåtning och idag var det som att jag inte orkade med att jobba i butiken också. 

- Tjena snygging! Du ser verkligen sliten ut sa Lucy och kom fram till mig
- Tack, jag känner mig som ett vrak, men du ser pigg ut iallafall sa jag och log
- Ja, jag försöker iallafall, jag tänkte bjuda med dig ut på lunch sa Lucy
- Jag kan inte, jag har lite att göra i butiken sa jag
- Men hallå, en lunch hinner du väl med ändå? sa Lucy och såg lite bedjande på mig

- Okej då, kom så går vi sa jag och skrattade åt Lucy
- Yes! sa Lucy och gick iväg

Jag sa till mina kollegor att jag gick med Lucy ut för att äta lunch. Jag tog sen min baseboll munkjacka och vi gick till vårat favorit ställe för att äta och vi satte oss sen ner. Jag var fortfarande trött men att se Lucy så pigg gjorde mig lite piggare av någon konstig anledning. Vi käkade och hade det jätte roligt tillsammans som vi alltid har.

- Så, hur gick plåtningen? sa Lucy och log
- Bra tror jag. Jag var ju där nästan hela dagen så det är därför jag är trött nu sa jag och suckade
- Du borde komma ut och göra något roligt istället sa Lucy
- Som vadå? sa jag och såg frågande på Lucy

- Vad säger du om att följa med mig ut ikväll? Det kommer bli jätte kul sa Lucy och log stort
- Ikväll? Måste jag verkligen det? Helst vill jag bara sova sa jag
- Ja, du måste följa med sa Lucy bestämt
- Okej då, men skyll inte på mig om jag somnar sa jag och skrattade
- Det ska jag se till att du inte gör sa Lucy och skrattade

Lucy kan vara så otroligt övertalande ibland och nu var hon verkligen det. Jag ville helst bara gå hem och sova men hon hade bestämt sig så då får man helt enkelt bara följa med på hennes upptåg, tyvärr....

Senare i studion - Erics Perspektiv

Jag satt med killarna och jobbade med nya singeln "Take A Ride" och det här kändes riktigt bra. Men vi hade jobbat på nästan hela dagen och jag började känna mig lite seg. 

- Vad säger ni om att haka på ut ikväll? sa J-son
- Jag tror jag hoppar det sa jag
- Det är klart du ska med! sa Alex och såg på mig
- Ja, kom igen nu, det blir roligt sa J-son

- Okej då, jag följer med om ni inte tjatar så mycket sa jag
- Vi säger inget mer nu sa Alex
- Förutom att jag ska gå och köpa lite vatten, vill ni ha något? sa J-son
- Jag hänger med dig sa jag och följde med J-son ut

Vi gick till ett 7-eleven och J-son gick direkt för att köpa vattnet men jag stannade till vid tidningarna. Jag vet inte vad som hände med mig men jag blev som förtrollad av bilden. Det var en bild av en tjej i 20-års åldern, mellan blont hår, ljusa slingor och ljust blå ögon. Hon var helt fantastiskt vacker! Jag kunde inte förstå det. Jag såg inte J-son som kom fram till mig utan jag stod bara och tittade på bilden. 

- Jorden till Eric! Hallå? sa J-son och viftade med handen framför mig
- Va...va? sa du någonting? sa jag och såg på J-son
- Vad håller du på med? sa J-son och såg förvånat på mig
- Ingenting, du har köpt vattnet bra, jag ska bara ha en sak först sa jag och tog tidningen och skyndade mig till kassan

Jag betalade för tidningen och vi gick sen tillbaka till studion. Jag gömde den i min ryggsäck hela tiden och jag ville inte att någon skulle hitta den för jag kunde inte förklara varför jag hade blivit sådär konstig när jag sett bilden, men det kändes nästan som jag hade blivit kär vid första ögonkastet. Men problemet är att jag nog aldrig kommer få träffa henne eller äns veta vad hon heter....

Senare på kvällen - Ellens Perspektiv

- Ellen! Kom igen här är jag ropade Lucy 
- Ursäkta, tack sa jag och gick fram till Lucy i kön
- Jag förstod inte varför jag gick med på det här sa jag
- Du kommer ha det jätte roligt det ska jag se till. sa Lucy och log

- Har ni leg? sa vakten
- Självklart sa jag och Lucy och visade våra leg
- Välkommna! Ha en trevlig kväll tjejer sa vakten och vi gick in

Vi gick in och det var massor med folk överallt men vi gick fram till baren och köpte varsin öl innan vi gick till en soffa och satte oss ner. Medan vi satt där kom det in fler och fler till klubben och det ena var ett killgäng. Jag tyckte jag kände igen en av personerna men jag hade nog bara fel. Dom köpte något och sen gick dom förbi oss och den killen jag tyckte jag känt igen stannade vid oss och stirrade på mig och Lucy. 

- Eric! Kommer du? ropade några killar
- Förlåt men känner jag dig, du skrämmer mig lite när du tittar sådär på mig sa jag och såg nervöst på Lucy och sen på killen
- Det är ju du...tjejen från tidningen.......

 Detta är kapitel 1 av We Are Beautiful. Jag hoppas ni ska tycka om det även om det blev lite kort. Förlåt också för att det tagit tid att få upp det men jag har haft problem med huvudvärk och sen i lördags var jag och shoppade men nu är det uppe och jag hoppas ni ska tycka om det. Kapitel 2 kommer idag (tisdag) och då kommer ni bla. Få veta vad Ellen säger till Eric? Varför kommer Eric till Ellens jobb och vad frågar han henne? Kommer det hända någonting mellan dom eller tycker Ellen att Eric är lite för på? Det och mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 2 som kommer idag(tisdag).

Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Info om novellen We Are Beautiful

 
Hej alla fantastiska läsare!
 
Som jag skrev igår så blir det en ny novell istället. Jag klarade inte att skriva den andra novellen. Jag är så otroligt tacksam för alla er fina kommentarer och jag fick tårar i ögonen av alla fantatiska ord! 
 
Men den här novellen är den andra give away novellen och den kommer heta We Are Beautiful och den är en novell som Ellen har valt och jag hoppas ni kommer tycka om den :) Här kommer lite info om den :)
 
Fakta om huvudpersonen
 
Namn: Ellen Larsson
Ålder: 20 år
Bor: I Stockholm i en egen lägenhet
Civilstånd: Singel
Jobbar med: Modell, hon jobbar extra på Kicks
Familj: Mamma, pappa och lillebror
Övrigt: Bästa vännen heter Lucy och dom har känt varandra i nästan 10 år och är dom bästa vänner. Ellen tycker mycket om musik men också fotografering och går gärna med sina vänner ut. Hon är ingen partytjej utan hon umgås mycket med sina vänner istället. Ellen jobbar varje dag och ibland gör hon modell jobb men det hon inte vet är att just ett modelljobb får en viss kille att bli förälskad.....
 
Handling:
 
Ellen och hennes bästa vän Lucy går ut för att dansa lite tillsammans och men det dom inte vet är att tidigare på dagen så har Eric Saade sett en bild av Ellen på en framsida av en mode tidning och han kan inte släppa tankarna på henne. Men då bestämmer sig Eric och några vänner för att gå ut och dom hamnar på samma ställe som Ellen och Lucy. Eric blir såklart chockad och hur ska han göra nu? 
 
Det var lite info om den nya novellen. Jag hoppas ni ska tycka om den och kapitel 1 kommer tyvärr inte förens idag(lördag). Men nu vet ni lite vad novellen kommer handla om och om vem :)
 
Kramar Natalie

Without you blir utbytt...förlåt



Hej alla fantastiska och underbara läsare!!

Som många vet så har jag haft det jätte tufft att skriva novellen Without you. Problemet har varit att jag har ingen inspiration och det har gjort att jag nästan börjat tappa glädjen till att skriva. 

Och idag pratade jag med Moa och jag tog ett av dom tuffaste besluten jag någonsin tagit, nämligen att avsluta novellen nu. Det kommer att kapitel 6 och det blir tyvärr det sista 😢

Jag har världens dåligaste samvete för att jag behövde göra det här och jag förstår mer än väl om det finns personer som kommer tycka att jag är hemsk och taskig som gjorde det här men jag kunde inte skriva den utan inspiration. 😭 

Den novellen som kommer istället heter We are Beautiful. Och det är Ellens give away novell. 

Jag är så ledsen för att jag gör såhär och ni anar inte...😭 Som ni märkte så var novellen om både Oscar, Oscar Zia kan man säga och Eric och eftersom jag skriver om Eric och kärlek så blev det svårt för mig att ändra den biten speciellt eftersom jag inte vet så mycket om Oscar. Jag hoppas verkligen verkligen att ni förlåter mig och vill fortsätta läsa bloggen!

Utan er är jag ingenting och ni betyder verkligen allt!!!

Kramar Natalie

P.s. Förlåt igen.....😢😭 d.s.

Without you - kapitel 5

Vi gick en bit i skogen och vi hade det jätte roligt. När vi kom fram så fick vi syn på ett tält som var uppställt och vi stod och såg på varandra. Jag förstod ingenting, hade någon typ kommit hit före oss?
 
- Hallå? Är det någon här? sa Elvira 
- Tjena, jag trodde aldrig ni skulle komma. Välkomna iallafall......

    
 
 Lite tidigare - Erics Perspektiv
 
 Jag hade kommit till camping platsen och jag stod och slog upp tältet. Jag förstod nog att Moa skulle bli chockad när hon får se mig här men jag bryr mig faktiskt inte om det just nu, jag vill bara att hon ska förstå vad jag känner och då kanske det här blir det bästa sättet. Jag kröp sen in i tältet och la in min sovsäck och hörde då ljud från utsidan.
 
- Hallå? Är det någon här? sa en tjej röst
- Tjena, jag trodde inte ni skulle komma, men välkomna sa jag och kom ut från tältet
- Vad...vad gör du här? sa Moa och såg förvånat på mig
- Och hur visste du om det här? sa Elvira 
 
- Jag hörde att ni pratade om det här på fiket och tänkte att jag kunde komma förbi sa jag och log
- Ursäkta mig lite bara sa Moa och tog av sig ryggsäcken och gick iväg
- Jag hämtar henne sa Elvira 
- Nej, jag går, det är pga mig som hon känner såhär sa jag
 
Jag gick med snabba steg efter Moa och tillslut kom jag ikapp henne. Hon satt på en brygga nere vid vattnet och jag satte mig bredvid henne. Hon tittade surt på mig och sen såg hon ut mot vattnet igen. 
 
- Du är arg för att jag är här va? sa jag
- Om du visste hur jag skulle reagera, varför kom du då hit? sa Moa
- Du vet det mycket väl sa jag och såg på mig
- Så, du är kär i mig? sa Moa och såg blygt på mig
 
- Ja, det är jag och jag vet att du känner något för mig också sa jag
- Sluta, jag älskar Oscar och ingen annan. Nu är du ju här så det finns inte mycket mer jag kan göra åt det sa Moa
- Jag antar att du inte kan det, sen får du lära känna mig bättre när vi är här sa jag och log
- Jag känner dig tillräckligt sa Moa och reste sig upp och gick tillbaka
 
Jag skrattade lite för mig själv när hon hade gått. Jag satt kvar på bryggan och jag tror hon känner någonting för mig. Annars skulle hon inte reagera som hon gör varje gång jag är i närheten av henne. Jag vet att hon känner någonting, men jag måste bara plocka fram det lite mer....
 
Lite senare på eftermiddagen - Moas Perspektiv
 
Jag och Elvira satt inne i vårat tält medan Wera var utanför med Eric. Hur kunde kan bara komma på idéen att följa med oss hit?! Jag hade iallafall fått svar på om han var kär i mig och det värsta är att han tror att jag är intresserad tillbaka. För mig finns ingen annan än Oscar. Och nu ska man behöva vara här med Eric också. 
 
- Vad hände vid bryggan egentligen? sa Elvira
- Han sa att han var kär i mig och att det kanske är bra för oss att vi är här och lär känna varandra sa jag
- Aj då, det låter som du kommer få problem med honom sa Elvira
- Nej, tror du? sa jag och skrattade 
 
- Haha, lägg av. Men ärligt hur ska vi göra? Ska vi åka hem? sa Elvira och skrattade 
- Nej, det är lika bra att bita i det sura äpplet helt enkelt sa jag och såg på Elvira
- Ja, det får du nog göra också sa Elvira och såg ner i tidningen hon höll i
 
Jag tog upp en tidning också och började läsa. Elvira har rätt, egentligen borde jag åka hem för det här kommer inte hålla i längden. Men jag får eller jag måste göra det bästa av situationen även om den är hemskt jobbig. Hur nu det än ska gå till....
 
Lite senare - Moas Perspektiv
 
- Vad säger ni om att gå och bada lite? sa Wera
- Absolut, ska du följa med Eric? sa Elvira och log
- Nej, jag tror jag stannar här isåfall, jag kan försöka göra någon middag sa Eric och log
- Jag följer med iallafall sa jag och såg på Elvira och Wera
 
- Men du kanske borde hjälpa Eric med middagen? sa Wera och såg allvarligt på mig
- Kan jag få prata med er? sa jag och drog med mig Wera och Elvira
- Vad sjutton sysslar ni med?! sa jag surt
- Vadå? Vi tänkte bara att det kanske vore en bra ide att ni fick umgås som vänner sa Wera
 
- Ska ni hålla på såhär hela tiden så åker jag hem genast sa jag 
- Okej, okej, kom nu så går vi och badar sa Wera 

Jag älskar mina bästa vänner men ibland kan dom gå mig på nerverna. Jag och Eric ensamma här skulle bara betyda trubbel, dubbel trubbel. Det finns inte en chans att jag skulle stanna här då. Jag gick till mitt tält och bytte om till min bikini och sen tog jag på mig mina kläder igen och gick ut till dom andra. Vi sa sen hej då till Eric och gick iväg till stranden. Även om det hade varit jobbigt att Eric var här och allting inte blev som vi tänkt oss så gillade jag faktiskt på något sätt att han var här. Och bara på ETT sätt....
 
Sent på natten - Erics Perspektiv
 
Jag kunde inte sova så jag satt utanför tälten och grillade lite marsmellows medan dom andra sov i tältet bakom mig. Moa hade undvikit mig hela dagen och det hade känts jätte jobbigt att hon inte ville vara i närheten av mig. Men jag tänker inte ge upp henne oavsett vad hon än säger. När jag satt där så hörde jag plötsligt massor med ljud bakom mig och vände mig snabbt om.
 
- Du vet att dom flesta brukar springa när man hör ljud i skogen sa Moa och skrattade
- Jag kanske skulle ha tänkt på det tidigare isåfall, vad gör du uppe? sa jag och skrattade
- Kunde inte sova, och det antar jag att du inte heller kan sa Moa och satte sig bredvid mig
- Inte direkt, vill du ha? sa jag och gav henne en marsmellow
 
- Tack, förlåt om jag varit lite otrevlig mot dig idag sa Moa
- Det är okej, jag förstår inte riktigt varför men jag antar att det har med mina känslor för dig att göra sa jag
- Ja, alltså jag vill inte ge dig några falska förhoppningar så jag antar att jag blev lite för otrevlig istället sa Moa
- Ja, en aningens otrevligt blev det kan man säga. Men jag kan inte rå för mina känslor sa jag
 
- Jag förstår det, och jag är glad att du sa som det var men jag känner tyvärr inte samma sak sa Moa
- Det är okej, men du har någonting där sa jag och rörde försiktigt Moas kind
- Har jag? sa Moa och såg ner i marken
- Ja, och här också....... 

 Detta är kapitel 5 av Without You. Jag är så ledsen att det kommit så sjukt mycket senare än vad jag sa att det skulle men jag har haft det lite jobbigt med privatlivet. Vill inte gå in på det mer men det är därför jag inte haft orken att skriva klart kapitlet. Jag är så ledsen för det och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att ni förlåter mig. Jag ska verkligen skärpa mig nu. Kapitel 6 kommer först imorgon(torsdag) och då kommer ni bla. få veta vad som händer på campningen? Vad händer på natten? Vad är det Eric säger till Oscar och varför blir det svartsjuka mellan Oscar och Moa? Det och mycket mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 6 som kommer idag (torsdag).
 
Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Without you - kapitel 4

- Ge upp nu Eric. Hon är tillsammans med Oscar sa Peter
- Vad snackar du om? sa jag och såg oförstående på Peter
- Haha, du är förälskad i henne, glöm henne det är mitt råd. Det kommer aldrig bli ni sa Peter 
- Man ska aldrig säga aldrig och dessutom har jag inte gett upp. Inte på långa vägar.......

    
 
 
 Moas Perspektiv
 
Jag såg att Eric satt med Peter vid ett av dom andra borden på fiket. Förföljer han mig eller vadå? Jag förstod absolut ingenting men jag försökte att inte tänka på honom och bara fokusera på Oscar. Han la sin arm runt mina axlar och jag lutade mig närmare honom.
 
- Har man sett vem som är här sa Oscar och såg mot Eric
- Varför hänger han efter er hela tiden? sa Elvira och såg på mig
- Hur ska jag veta det? Jag känner honom inte änns sa jag
- Det verkar ju lite som han vill dig något Moa för han ser väldigt mycket på dig sa Oscar
 
- Nej, jag tror inte det. Oavsett vad han vill så kan han titta hur mycket han vill sa jag
- Jaja, så du ska campa med tjejerna i helgen? sa Oscar och log mot mig
- Ja, jag önskar du kunde följa med sa jag och log ledsamt mot Oscar
- Hey, ska vi bryta våra regler också? sa Elvira och skrattade
 
- Haha, ja, varför inte sa jag och skrattade
- Men ska vi gå? sa Oscar och såg på mig
- Ja, det gör vi. Ring mig imorgon så kan vi bestämma mer sa jag och gav Elvira en kram
- Det ska jag göra. Hej då sa Elvira och log
 
När vi gick mot utgången så tittade jag en gång till mot bordet där Eric satt men han var inte där. Jag förstod ingenting. Han var ju där för bara några sekunder sen....
 
Erics Perspektiv
 
När jag såg att Moa och Oscar hade rest sig från bordet så skyndade jag mig ut från fiket före dom. Jag måste få prata med Moa igen och det här var en bra chans för mig att göra just det. Jag stod utanför och när jag såg dom komma gående så gick jag framför dom. 

- Hej igen sa jag och log
- Tjena. Hoppas du hade roligt på festen sist sa Oscar
- Det hade jag verkligen. Synd att man inte såg dig så mycket sa jag 
- Moa, gumman, jag måste gå, jag ringer dig sen sa Oscar 

- Okej, vi ses sen. Älskar dig sa Moa och log
- Och jag dig sa Oscar och gav Moa en kyss och jag tittade bort
- Varför följer du efter mig hela tiden? sa Moa när Oscar gått
- Jag visste inte att man inte fick vara på samma fik längre sa jag

- Sluta, du vet vad jag menar. Om du gillar mig så säg det bara sa Moa och la armarna i kors
- Okej, jag gillar dig mycket. Jag vill vara tillsammans med dig sa jag och smekte försiktigt hennes kind
- Sluta. Alltså jag känner dig inte och jag älskar Oscar sa jag
- Allting kan förändras Moa. sa jag och såg allvarligt på Moa

- Vad är det som ska ändras isåfall? sa Moa 
- Har du berättat om kyssen för Oscar? Det kanske han borde få veta sa jag
- Du kysste mig, jag kysste dig aldrig tillbaka sa Moa bestämt
- Det beror ju på vem som berättar för honom som avgör det sa jag

- Du är verkligen taskig! sa Moa och knuffade undan mig
- Jag kommer kämpa för dig bara så du vet ropade jag
- Kämpa på i onödan isåfall för jag kommer inte ge upp Oscar sa Moa till mig

Vi får väl se tänkte jag för mig själv. När jag sen vände mig mot fiket så tittade jag mot Moas vänner och jag hörde lite vad dom sa. Jag fick faktiskt en ide och det bästa är att Oscar inte kommer vara där och störa den här gången.....

Senare hemma hos Moa på kvällen - Moas Perspektiv

Elvira och Wera skulle sova här i natt eftersom vi skulle campa imorgon och då hade vi bestämt att dom skulle sova här i natt. Det skulle bli jätte roligt och Elvira och Wera kröp ner i sina sovsäckar som dom skulle sova i här. 

- Vad är det egentligen mellan dig och den där Eric? sa Wera
- Han gillar mig men jag är inte ett dugg intresserad sa jag
- Han kysste henne på festen sa Elvira
- Va?! Du skojar? sa Wera och såg på mig

- Nej, men jag säger det igen, jag är inte ett dugg intresserad av honom. För mig finns det bara Oscar sa jag
- Men han kommer säkert inte ge upp hoppet om dig för det. sa Elvira
- Han kommer visst ge upp mig. Men nu så behöver jag ju inte träffa Eric eftersom vi ska campa imorgon sa jag
- Ja, det har du faktiskt rätt i. För jag menar han kan ju knappast följa efter dig dit sa Elvira och skrattade

Jag skrattade bara åt det Elvira sa och det har hon faktiskt rätt i. Eric har ju faktiskt ingen aning om att jag ska åka och campa med Wera och Elvira imorgon. Och det kanske blir första gången som jag får vara ensam sen Eric kom hit.....

Nästa dag - Förmiddag - Moas Perspektiv

Vi gick en bit i skogen och vi hade det jätte roligt. När vi kom fram så fick vi syn på ett tält som var uppställt och vi stod och såg på varandra. Jag förstod ingenting, hade någon typ kommit hit före oss?

- Hallå? Är det någon här? sa Elvira 
- Tjena, jag trodde aldrig ni skulle komma. Välkomna iallafall......

 Detta är kapitel 4 av Without You. Jag hoppas ni ska tycka om det. Förlåt att det tog lite tid att få upp det men ja, det är en svår novell som jag sagt innan det är därför jag inte får upp dom i tid ibland. Men kapitel 5 kommer idag(söndag) det kan jag göra allt för att det ska göra. Och då kommer ni bla. Få veta vem som är där? Hur blir campingen? Händer det något oväntat där? Varför bråkar Oscar och Moa? Kan det bli Eric och Moa ? Det och mycket mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 5 som kommer idag(söndag).

Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Jag var så ledsen igår att jag höll på att ge upp bloggen.....

 
Hej alla fantastiska läsare!
 
Jag behövde skriva det här inlägget. För alla följer inte mig på instagram och igår så var jag nere i botten. Den här give away novelln ska vara annorlunda vilket betyder att Eric och Moa inte ska bli tillsammans. Det är säkert jätte lätt för många men för mig så blir det lite svårt. Och igår skrev jag på min instagram att jag ville ändra på den för det skulle bli lättare för mig att skriva men det blev inte bra för tjejen som fått novellen, Så därför har jag bestämt mig för att inte ändra någonting. Jag mådde jätte dåligt för det här igår.
 
Och när jag skrev så kände jag bara jag skiter i det här nu. Jag lägger ner bloggen nu, det får räcka. MEN tack vare alla er mina fina och fantastiska läsare så bestämde jag mig för att inte göra det tillslut. Jag kommer ha kvar bloggen och jag ska fortsätta för eran skull! 
 
Jag gör det här för er och jag hoppas ni förstår hur otroligt mycket ni betyder för mig!!! Hade det inte varit för er och era fantastiska och peppande kommentarer så vill jag fortsätta!! TACK!!
 
Och efter det här så har jag beslutat mig för att när jag har någon annan tävling eller give away så ska du gilla Eric. För det blir för svårt för mig att skriva det har jag märkt nu när jag gjort denna annorlunda novellen. 
 
Men nu vet ni hur det är och hur dåligt jag faktiskt mådde igår!! Men tack vare ER så finns bloggen kvar!!!
 
Stora tacksamma kramar från Natalie

Frågestunden :)

 
Hej alla fantastiska läsare!
 
Först vill jag bara tacka er alla för dom fina frågorna som ni skickat till mig. Och nu ska jag svara på dom.
 
1. Vilken linje gick du på gymnasiet? Från Anonym
Svar: Jag gick Estetlinjen med inriktning på musik
 
2.  Har du några tips om hur man gör berättelsen så bra som möjligt? Och vart hittar du din inspiration till att skriva dina underbara noveller? Från Emelie
Svar: Något jag brukar göra är att sluta där det är som mest spännande, för då vill man gärna veta mer direkt. Ett annat tips är att hitta någonting om personen, om du skriver om en känd person. Kanske ta någonting från deras intressen eller jobb mässigt. Blanda både fantasi och verklighet. Jag hittar min inspiration från allt möjligt men det är oftast musik. Jag lyssnar mycket på musik och där kan jag hitta mycket inspiraton. Jag får också inspiration att gå ut och lyssna på musik och se på folk, det kan ge mig inspiration. Tusen tack för dina ord!
 
3: Håller du på med några andra sporter än dans? Isåfall vilka? från Hannha
Svar: Jag höll på med gymnastik till jag var 16 år men då slutade jag för jag ville satsa mer på dansen. Men tack vare gymnastiken kan jag göra mer saker inom dansen.
 
4:Vad vill du jobba med? Från Hannah
Svar: Min högsta dröm är att jobba som dansare men skulle det inte fungera så finns tanken till att vilja bli författare.
 
5: Bor du i Stockholm? Från Hannha
Svar: Ja, jag bor i Bromma utanför Stockholm.
 
6: Vad gick du på gymnasiet? från Lina
Svar: Jag gick Estetlinjen inriktining musik på gymnasiet.
 
Tusen tusen tack för alla era fantastiska frågor! Jag hade verkligen jätte roligt när jag svarade på dom och jag hoppas ni ska tycka det är roligt att läsa mina svar. Det kommer garanterat fler frågestunder här :)
 
Kramar Natalie

Without you - kapitel 3

- Vad gör du? sa Moa och ryggade lite undan mig
- Jag försöker visa vad jag känner sa jag och lutade mig fram och gav henne en lätt kyss
- Hrrmm...sa någon bakom oss
- Det här är inte som det verkar sa Moa och såg nervöst på mig
- Kan du förklara hur det är isåfall?......

    
 
Moas Perspektiv
 
- Kan du förklara hur det är isåfall? sa Elvira och såg irriterat på mig
- Det här är inte alls som det ser ut sa jag
- Kan jag och Moa få prata ostört? sa tjejen
- Visst, vi ses sa Eric och gick iväg

- Vad sysslar du med? Jag trodde du var med Oscar sa Elvira
- Jag är med Oscar också, det var han som kysste mig, jag tror han är intresserad av mig på riktigt sa jag
- Vänta lite, vad sa du? sa Elvira förvirrat
- Han är intresserad av mig, han visar såna känslor för mig iallafall sa jag 

- Med tanke på vad jag såg här så kändes det lite som han vill något mer sa Elvira
- Jag vet, men jag är inte intresserad. Det var iallafall tur att det var du som kom och inte Oscar sa jag

- Det kan man nog lugnt säga. Vart är han förresten? Jag har inte sett honom sa Elvira
- Jag vet inte, vi bråkade tidigare idag så det är kanske därför han inte kommer sa jag ledsamt
- Moa, jag vet att han kommer sa Elvira och vi gick tillbaka till festen

När vi kom tillbaka så satte jag mig vid grillplatser och jag tittade mig lite omkring och jag såg Eric stå och prata med Peter och jag såg hur han log mot mig. Jag tittade snabbt bort för jag ville inte att han skulle tro någonting. 

- Varför sitter du är alldeles ensam? sa Oscar och kom fram till mig
- Men...när kom du? sa jag och såg förvånat på Oscar
- Jag kom för en stund sen. Jag är ledsen att jag blev sen men det råkade bara bli så sa Oscar och satte sig bredvid mig
- Men du är här nu, och förlåt för bråket. Det var mitt fel sa jag

- Jag kan inte säga emot, men jag förstår inte vad du har emot Eric. Det verkar nästan som du känner honom sa Oscar
- Nej, det gör jag inte. Jag lovar. Men som förlåt kanske du kan komma hem och äta frukost hos mig imorgon? sa jag och log
- Hur skulle jag kunna tacka nej till det? sa Oscar och gav mig en kyss

Jag log stort mot honom och la sen mitt huvud mot hans axel och hade det jätte mysigt tillsammans men jag kände hur det kom blickar från Eric hela tiden. Det störde mig faktiskt lite för jag vill inte oroa Oscar med att Eric gillar mig. Det sista jag vill är att få ett triangeldrama. Hoppas Erics känslor för mig ska försvinna.....

Erics Perspektiv

Det gjorde så otroligt ont när jag såg Moa sitta och kyssa och vara nära Oscar hela tiden. Jag ville ju att det skulle vara hon och jag. Men änn är det inte försent. Jag gick fram till dom andra och satte mig brevid Oscar och Moa gav mig en sur blick.

- Så du kom tillslut sa jag och såg på Oscar
- Ja, det var lite strul förut men det är okej nu. Visste inte att du väntade på mig? sa Oscar förvånat
- Nej, det gjorde jag inte men andra har varit oroliga sa jag
- Haha, jaha, Moa eller? sa Oscar och drog Moa närmare sig

Jag ryckte bara på axlarna och såg mer i marken. Jag ville inte svara på det. Jag menar vad svarar man på det? Ja, det var hon säkert. Men hon gick en promenad med mig och jag kysste henne det gör säkert ingenting för dig eller hur? Nej, det kan jag inte säga och då är det lika bra att vara tyst. Medan vi satt där så kände jag hur någon la sin hand mot min axel och Elvira viskade att jag skulle följa med henne. Vi gick iväg en bit och sen stannade hon.

- Vad håller du på med egentligen? sa Elvira
- Ursäkta? sa jag förvånat
- Moa är lycklig med Oscar och jag vill inte att du ska lägga dig i det sa Elvira
- Vad har du med det att göra? sa jag irriterat

- Hon är min bästa vän och jag vill inte se henne sårad för att du gör någonting sa Elvira
- Jag kan inte styra över mina känslor, vad spelar det isåfall för roll om hon kanske gillar mig tillbaka? sa jag
- Hur kan du veta att hon gör det isåfall? sa Elvira surt
- Du får väl vänta och se sa jag surt och gick tillbaka

När jag kom tillbaka till festen så var både Moa och Oscar borta. Jag bet mig lite irriterat i läppen och gick sen till Peter och vi bestämde oss för att åka hem. Jag hade önskat jag kunde fått spendera mer tid tillsammans med Moa, men den tiden kommer väl hoppas jag....

Senare på kvällen hemma hos Moa - Moas Perspektiv

Klockan var runt 01.00 när jag smög in till mitt rum. Mina föräldrar låg och sov och jag bytte om till ett linne och ett par korta pyjamas shorts. Jag satte mig sen vid fönstret (det fanns en bänk där) och tog upp min dagbok. Jag hade skrivit i den flera gånger men idag kändes det som jag behövde det som mest.

Kära dagbok.

Festen var riktigt rolig i början. Men Oscar var försenad så han kom inte förens väldigt sent och under den tiden hann jag gå en promenad med Eric och även fått en kyss av honom. Jag älskar Oscar och känner ingenting för Eric. Jag vill vara hans vän men hur ska jag kunna få honom att förstå det? Jag vill samtidigt inte såra honom men jag vill vara med Oscar och ingen annan. Om jag bara kunde få Eric att förstå....

Jag skrev lite till innan jag la ner den och sen gick jag till min säng och la mig ner. Jag älskar Oscar men jag vet själv hur ledsen man kan bli om man är kär i någon som inte är det tillbaka. Jag önskar bara jag visste hur jag kunde få Eric att förstå mina känslor istället för att säga det och såra honom.....

Nästa dag - Moa och Oscar står i Moas kök - Moas Perspektiv

Vi stod i köket och tog varsin macka för vi skulle snart gå ner till fiket och träffa Elvira och Tobbe för att snacka och umgås lite grann. Frukosten med Oscar hade varit helt fantastisk och mysigt. Medan vi stod i köket så kom mamma in och såg mot oss.

- Så du är här idag Oscar sa mamma och log
- Ja, jag ville träffa er fantastiska dotter sa Oscar och log mot mig
- Ja, hon är fantastisk, men jag trodde ni inte var ett par mer, Moa sa att ni bråkat sa mamma
- Mamma, man kan bråka utan att göra slut sa jag lite irriterat

- Ja, jag menade inget illa. Men jag ska låta er vara ensamma sa mamma och gick ut från köket
- Varför sa hon sådär? sa Oscar och såg på mig
- Vet inte, jag sa att vi bråkat och hon tolkade det som vi gjort slut antar jag sa jag 
- Okej, men ska vi gå? Dom andra väntar sa Oscar och log

Jag nickade och han gav mig sen en kyss och vi gick in till hallen för att ta på oss våra skor och sen ropade jag hej då till mina föräldrar och vi gick ut genom dörren. Vi tog varandras händer och gick mot fiket. Det kändes mycket bättre idag och Eric hade inte gjort eller sagt något till mig på hela dagen. Men jag vet att jag måste säga som det är med mina känslor för honom också....att jag vill ha honom som vän.

Senare på fiket - Erics Perspektiv

Jag och Peter gick till fiket vi varit på för någon dag sen och när vi kom in så satt Moa, Oscar och Elvira där med någon annan kille och jag köpte en läsk innan jag och Peter skyndade oss till vårat bord. Jag tror inte dom lagt märke till oss och det var bara skönt. Moa hade varit så avvisande och konstig efter att Oscar kommit. Jag satt och tittade drömmande på henne och Peter viftade med sin hand framför mitt ansikte. 

- Ge upp nu Eric. Hon är tillsammans med Oscar sa Peter
- Vad snackar du om? sa jag och såg oförstående på Peter
- Haha, du är förälskad i henne, glöm henne det är mitt råd. Det kommer aldrig bli ni sa Peter 
- Man ska aldrig säga aldrig och dessutom har jag inte gett upp. Inte på långa vägar.......

 Detta är kapitel 3 av Whitout you. Förlåt förlåt förlåt att det inte kommit tidigare. Men för er som inte vet så har jag varit på 1D i lördags sen i söndags åkte jag till Danmark för att se dom igen och jag kom inte hem förens på tisdag och igår(onsdag) hann jag inte skriva klart det. Jag har väldigt svårt att skriva den här novellen och det är därför det tagit en extra dag med den. Men ska göra mitt bästa för er! Kapitel 4 kommer idag(torsdag) och då kommer ni bla. Få veta om Eric tänker göra några nya försök för att få Moa intresserad? Vad berättar Oscar för Moa? Och kan Eric och Moa umgås som vänner tillslut? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 4 som kommer idag(torsdag)

Tusen tusen tusen tusen tack till er alla för era fina kommentarer som ni skickat! Det värmer så mycket att ni stannar kvar här på bloggen!! Och allt ert stöd har gjort att jag ska kämpa med den här novellen om den är svår! Tack igen! Ni är dom bästa!!! 💕💕

Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Känns som jag svikit er......

 
Hej alla fantastiska och underbara läsare!
 
Jag är väldigt ledsen för det känns som jag svikit er med kapitlen. Igår var jag på 1D i Friends Arena, jag har aldrig varit med om något liknande innan. Men idag är jag i Köpenhamn för imorgon ska jag se 1D igen. Men jag vet att jag lovade er kapitel även fast jag var borta och i fredags så hann jag inte skriva klart kapitel 3 det var mest därför. Men idag ska jag ge er kapitel 3 för ska inte vara vid arenan förens vid 10.00 så det är därför :) Jag hoppas ni förlåter mig för det här.
 
Eftersom ni betyder så otroligt mycket för mig och utan er så finns inte bloggen! Det är därför det känns som jag svikit er :( Förlåt....Men jag ska ordna så det blir normalt igen.
 
Kramar till er alla från Natalie i Köpenhamn :*

Ang. Lördag, söndag och måndag kapitel.



Hej alla fantastiska läsare!!!

Först vill jag bara tacka för alla fina kommentarer och frågor ni skickat in och det ska bli så otroligt roligt att få svara på dom!!

Men nu till något annat. På lördag kommer inget kapitel för jag ska på 1D konserten och ska vara där redan kl 07.00 på morgonen. Så därför kommer det inget kapitel på lördagen. Sen på söndag kommer det faktiskt ett kapitel för jag har faktiskt förhand skrivit kapitel 4 och 5 så dom kommer att komma upp på söndag och måndag vid en speciell tid. Eftersom jag ska till Danmark på söndag morgon och kommer inte hem förens på tisdag morgon så kände jag att jag kan inte svika er.

Så därför kommer kapitel 4 och 5 vara tids bestämda kapitel. Jag vet inte när jag ska sätta tiden men gör det imorgon så det är bara att kika in under söndagen och måndagen för kapitel 4 och 5. 

Jag hoppas det är helt okej för er och kapitel 3 kommer idag(fredag).
Även fast jag ska åka bort så kan jag inte svika er det minsta så därför blir det tidsinställda kapitel istället. 

Love u all!!! Ses idag(fredag) med kapitel 3 och sen syns vi på tisdag med kapitel 6 som inte är tidsinställt!

Älskar er alla och utan er skulle bloggen aldrig finnas!!!! 💕💕❤️❤️❤️❤️

Without you - Kapitel 2

- Ja, det kan jag. Men en fråga vad heter du? sa Eric och log stort
- Jag? Jag...jag alltså....jag heter Moa sa jag och log blygt
- Fint namn. Vi kanske ses fler gånger sa Eric och såg rakt igenom mina ögon
- Vad händer här då?........

     
 
Moas Perspektiv
 
- Vad händer här då? sa Oscar och såg på mig
- Vi ses Moa sa Eric och gick iväg
- Hej, han var nära att köra över mig förut så han såg mig här och bad om ursäkt sa jag och log
- Okej, men när du haft en så trevlig kille här så antar jag att du inte saknat mig? sa Oscar och skrattade

- Haha, jag saknar faktiskt alltid dig. Kom sa jag och satte mig på handduken igen och Oscar satte sig bredvid mig
- Ni kommer väl på festen imorgon? sa Elvira och satte sig upp
- Självklart, varför skulle vi inte göra det? sa Oscar och log mot mig
- Precis, varför skulle vi inte det? sa jag och såg mot Eric och sen på Oscar igen

- Är det någonting som är fel? Du verkar bara så konstig sa Oscar
- Nej, det är ingenting. Jag ska nog svalka av mig lite sa jag och reste mig upp och sprang sen ner i vattnet

Oscar sprang efter mig och la sina händer mot mina höfter och drog mig tättintill sig. Jag la mina armar runt hans hals och vi gav varandra en kyss. Jag älskar Oscar av hela mitt hjärta men varför kändes det som att någon hela tiden tittade på oss?

Erics Perspektiv

Jag såg på den där tjejen, Moa flera gånger medan jag och Peter gick iväg och köpte en flaska Loka Crush hallon. Vi satte oss sen på muren och tittade på lite alla som var på stranden. Men min blick gick hela tiden till Moa. Jag såg att killen som hade kommit förut började gå därifrån och jag såg på Peter men han tittade åt ett annat håll hela tiden. 

- Känner du henne? Moa sa hon att hon heter sa jag
- Känner kan man inte säga men vet lite vem det är sa Peter
- Killen då? sa jag och tog lite vatten
- Vet inte så mycket om han heller. Hurså? sa Peter och såg nyfiket på mig

- Nej, jag bara undrade. Jag eller ja jag höll på att krocka med henne förut idag sa jag och såg lite generat på Peter
- Va? Jaha, då förstår jag varför du bad om ursäkt sa Peter och skrattade
- Hon var jätte arg, så tro ingenting. sa jag och såg med misstänksam blick på honom
- Jag tror ingenting, men jag vet att det där leendet betyder trubbel sa Peter och skrattade

- Vad för leende? Du är galen sa jag och knuffade till honom
- Haha, jag säger bara vad jag ser. Men säger du att det inte är något så får jag väl tro dig sa Peter och skrattade
- Ja, det får du. Men jag måste erkänna att hon är otroligt vacker sa jag och log stort

Senare utanför Moas hus - Moas Perspektiv

Jag och Elvira hade tagit en promenad hem från stranden och det hade verkligen varit en annorlunda upplevelse. När Eric hade kommit dit och att han kollade på mig så där mycket gjorde mig lite jag vet inte...nervös kanske. Det kändes nästan som jag dolde någonting för honom fast det var just det jag inte gjorde. Allting var bara så märkligt helt enkelt. 

- Du, en fråga varför var du så stel med Oscar? sa Elvira allvarligt
- Var jag? Det tänkte jag inte änns på. sa jag och försökte verka normal
- Det syntes iallafall. Har du något på gång med den där Eric? sa Elvira 
- Är du inte klok? Varför skulle jag ha det? Ärligt talat sa jag lite surt

- Jaja, om du säger det så, för det kändes bara lite märkligt sa Elvira
- Vänta lite, vad håller du på med, är du intresserad eller? sa jag lite irriterat
- Nej, men så upprörd som du blir så kan man ju inte låta bli att undra sa Elvira 
- Lägg dig inte i hela tiden sa jag och gick upp till lägenheten

Jag sprang upp för trapporna och slängde sen i väskan i hallen och gick in på mitt rum och smällde igen dörren. Jag pallar inte med Elvira ibland. Varför ska hon alltid tolka allting till något konstigt? Känslor för Eric? Jag kan inte ha det, jag menar jag har ju bara träffat honom en gång...alltså inte för att jag skulle få mer känslor för honom om jag lärde känna honom mer..eller inte mer åh jag blir galen! Jag vet ju inte vad jag känner längre! Varför var han tvungen att komma hit?.....

Nästa dag - Eric fikar med Peter - Erics Perspektiv
 
Jag och Peter satt på ett av vårat favorit fik och snackade lite. Jag hade drömt om Moa inatt. Och nu tänkte jag på henne hela tiden. Jag önskar bara jag kunde veta vem den där killen som var nere på stranden var. Peter snackade om någonting men jag hörde inte på för jag dagdrömde om Moa. 

- Jorden till Eric...hallå? sa Peter och viftade med handen framför mig
- Va? Vad snackade du om? sa jag och såg på Peter 
- Mår du bra? Du verkar lite konstig. Eller du kanske tänker på någon sa Peter och såg klurigt på mig
- Lägg....av sa jag och såg Moa komma in med den där killen

- Förföljer hon oss eller? sa Peter och skrattade
- Äh..men du vet fortfarande inte vem killen är sa jag
- Jo, nu ser jag ju, det är Oscar sa Peter och log
- Oscar? sa jag och såg mot Moa och Oscar

- Ja, Moas pojkvän, jag kände inte igenom honom igår. Visste du inte det? sa Peter förvånat
- Vadå? sa jag och såg på Moa hela tiden
- Att hon hade en pojkvän? sa Peter och såg på mig
- Nej, har dom varit tillsammans länge? sa jag

- 2 år tror jag, är inte helt säker. Oscar! sa Peter och Oscar vände sig om och såg på oss
- Moa, kom sa Oscar och gick fram till oss
- Tjena Oscar! Moa, hur är läget? sa Peter och skrattade
- Det är grymt bra, vad gör ni här då? sa Oscar 

- Fikar och snackar lite, det här är Eric förresten. Han hälsar på här under semestern sa Peter
- Hej Oscar, och det här är min flickvän Moa sa Oscar och skakade min hand
- Vi har träffats, men trevlig att träffa dig Oscar sa jag och såg på Moa
- Vi kanske ska gå och sätta oss sa Moa nervöst

- Kommer ni på festen ikväll då? sa Oscar och såg på mig och Peter
- Vilken fest? sa jag och såg på Oscar 
- Elviras, ni borde komma dit, kommer mycket folk sa Oscar
- Vi är där, vart är det? sa jag och log stort

- I Bruces skogen, ni kan inte missa det , det är runt 19.00 sa Oscar
- Okej, vi är där sa Peter och log mot mig
- Vi ses sen då sa Moa och gick sen iväg med Oscar

Jag log mot Peter och kände mig väldigt nöjd för nu har jag en chans att snacka med Moa. Att hon har pojkvän behöver inte betyda att det inte kan bli någonting. Allting kan ju förändras och dessutom så får hon mig att få fjärilrar i magen....

Samtidigt vid ett annat bord - Moas Perspektiv

- Hur har ni träffats? sa Oscar och tog ett bett av sin bulle
- Han höll på att köra över mig som jag sa sist, sen bad han om ursäkt, det var nog det han menade sa jag
- Okej, för på honom så låt det som ni hade träffats flera gånger sa Oscar
- Det har vi inte säger jag ju. Men var du tvungen att bjuda dom till festen? sa jag lite irriterat

- För det vore roligt med lite nytt folk helt enkelt sa Oscar
- Men ändå...du vet ju hur det kommer bli, alla kommer vara på honom sa jag och såg lite irriterat på Oscar
- Men vad spelar det för roll? Det behöver inte vi bry oss om sa Oscar
- Isåfall kan du gå själv om du inte stör dig på det sa jag och reste mig upp från bordet

Jag gick ut från fiket och gick med snabba steg mot bussen. Jag var så irriterad för varför skulle Oscar bjuda Eric? Jag har sett hur han ser på mig och jag blir lite konstig av det hela också. Jag kommer inte gå nu, varför ska jag sitta där och känna mig genom tittad hela tiden? Det finns inte en chans att jag gör det. Men jag kan inte svika Elvira....

Sent på kvällen - Eric och Peter dyker upp på festen - Erics Perspektiv

Jag och Peter hade precis kommit till festen och det var ganska sent för vi hade inte hittat hit direkt men nu var vi äntligen här och det var väldigt mycket folk. Men jag såg Moa direkt, hon satt på en bänk med en läsk i handen och jag gick fram till henne.

- Tjena, du ser lite övergiven ut sa jag
- Kanske det, jag gick inte med Oscar som jag tror du vet är min pojkvän nu sa Moa och såg allvarligt på mig
- Ja, jag vet det nu. Fast jag förstår inte varför det är viktigt för dig för jag tänkte vi kunde bli vänner sa jag
- Ja, det förstås. Jag skulle ha tänkt på det. Förlåt sa Moa och såg ner i marken

- Det gör ingenting, vad säger du om att ta en promenad ? sa jag
- Okej, det finns inte direkt så mycket mer att göra här ändå sa Moa och reste sig upp

Vi gick en lång promenad och vi pratade om allt möjligt. Vi skrattade och hade det väldigt roligt tillsammans. Hon var verkligen helt perfekt. Ibland fick jag känslor att hon kände något för mig också. Vi gick ut mot en bro som var upplyst och vi stannade. 

- Så, du är bara här på semester alltså? sa Moa
- Ja, men det känns roligt och bra för tillfället, sen kommer jag alltid tillbaka om det finns något att komma tillbaka för sa jag och log
- Vad menar du med det? sa Moa och ställde sig framför mig
- Du förstår nog vad jag menar sa jag och strök bort en hårslinga ur Moas ansikte

- Vad gör du? sa Moa och ryggade lite undan mig
- Jag försöker visa vad jag känner sa jag och lutade mig fram och gav henne en lätt kyss
- Hrrmm...sa någon bakom oss
- Det här är inte som det verkar sa Moa och såg nervöst på mig
- Kan du förklara hur det är isåfall?......

 Detta är kapitel 2 av Without you. Jag hoppas ni ska tycka om det. Kapitel 3 kommer idag (fredag) jag ska skriva så mycket jag bara kan eftersom på lördag kommer inget kapitel eftersom jag ska på 1D konserten och sen från söndag till måndag kommer det tidsbestämda kapitel, kan inte säga när ännu men så fort jag vet så säger jag det för jag ska till Danmark. Men ja, jag hoppas det är okej och att ni gillar det här kapitlet. 

Kapitel 3 kommer som sagt idag(fredag) och då kommer ni bla. Få veta vem som sett Moa och Eric? Är det Oscar eller någon annan? Vad är det Eric egentligen vill med Moa och vad vill Moa? Kan Moa och Oscar reda ut sitt bråk? Det och mycket mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 3 som kommer idag (fredag).

Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Frågenstund på bloggen!!

 
Hej alla fantastiska underbara läsare!!
 
Nu är det dags igen för nästa frågestund. Jag har haft en frågestund förut och det var jätte roligt. Men nu har det kommit så otroligt många nya fina och fantastiska läsare att jag kände för att göra en ny frågestund. Men ni behöver inte bara skriva era frågor här på bloggen utan ni kan faktiskt också gå in på min instagram saade_1d_love och ställa era frågor under frågestund bilden där. 
 
Och många kanske tänker men vilka frågor ska jag ställa? Ja, det är helt upp dig vad du ställa för fråga till mig. Jag kommer svara på allas frågor här på bloggen och jag kommer att avsluta frågestunden, alltså sluta ta emot frågor på torsdag nästa vecka så det är bara att skriva på så mycket ni orkar. Du kan skicka hur många frågor du vill !
 
Kramar Natalie
 

Give Away novellen - Without you - Kapitel 1

    
 
- Moa! Du har telefon! ropade mamma utanför min dörr
- Ja, jag tar det här inne istället sa jag och tog upp telefonen
- Tjena, hade du tänkt sova bort hela första dagen av sommarlovet? sa Elvira (min bästa vän) och skrattade
- Jag sov inte...jag är vaken sa jag och sov fortfarande
 
- Va bra, för jag såg just Oscar gå förbi med en annan tjej här sa Elvira 
- Va?! Vem då? sa jag och satt spikrakt upp i sängen
- Där ser du, jag visste att du inte var vaken. Så, vad säger du om att hitta på någonting idag? sa Elvira
- Taskigt, tänk om det är sant nästa gång och jag inte tror dig då sa jag och skrattade
 
- Ibland måste man ta risker. Men vad säger du om att gå ner till Fria bad? sa Elvira
- Just nu? sa jag och sträckte på mig 
- Nej, imorgon. Ja, det är klart jag menar nu. Eller du kanske hellre vill vara med Oscar idag sa Elvira och skrattade
- Okej, jag kommer med då, och nej för Oscar är med sina kompisar just nu sa jag 
 
- Okej, men då ses vi där om 1 timme räcker det? sa Elvira
- Det räcker mer än väl. Ses om 1 timme sa jag och la sen på
 
Jag gick upp från sängen och ut till köket. Jag såg på klockan och hon var redan 12.00. Jag förstod iallafall vad Elvira menade med att sova bort hela sommarlovet. Mamma kom ut till mig i köket och log mot mig.
 
- Vad ville Elvira? sa mamma och såg på mig
- Vi ska till Fria Bad och sola och bada lite. Är det okej? sa jag och tog en ostmacka
- Absolut, men jag trodde du skulle träffa Oscar idag sa mamma
- Nej, han är med sina kompisar. Så då passar jag på att vara med Elvira sa jag och tog ett glas apelsinjuice och gick in till mitt rum igen
 
Jag åt på mackan och tog på mig min engelsk flagg mönstrade bikini och sen tog jag på mig ett par slitna jeans shorts med blommor på och ett vitt linne med texten obey på. Jag satte sen upp håret i en hög toffs och sen packade jag ner mina saker jag behövde med mig till stranden och såg på bilden av mig och Oscar utanför våran skola. Jag log och tänkte på Oscar, önskar han kunde komma sen men det gör han säkert inte. Jag ropade sen hej då till mamma och gick ner till cyklarna. 
 
Jag låste upp min cykel och la ner väskan i cykelkorgen och cyklade iväg mot stranden. När jag cyklade över ett övergångsställe så kom en bil och tvärnitade framför mig även fast det var rött för honom så verkade han köra lite väl fort. 
 
- Se vart du åker någonstans! sa jag surt
- Cykla som folk! Åk inte framför bilen nästa gång sa killen och såg surt på mig
- Lär dig köra bil galning! sa jag och cyklade sen vidare
 
Irriterande människa. Jag cyklade för jag hade grönt ljus och han kör mot rött då är det ändå hans fel och inte mitt. Men det var samtidigt något väldigt bekant över killen, men jag kunde inte säga vad....
 
Eric kommer till Helsingborg - Erics Perspektiv
 
Jag hade precis kommit ner till Helsingborg och det kändes så skönt att få komma hem och bara få ha lite semester. Jag körde igenom stan och när jag kom till ett övergångsställe så cyklade ek tjej över och jag fick tvärnita framför henne. Hon såg argt på mig och jag på henne. 
 
- Se vart du åker någonstans! sa tjejen
- Cykla som folk! Åk inte framför bilen nästa gång! sa jag surt
- Lär dig köra bil istället galning! sa tjejen och cyklade vidare
 
Lär dig cykla isåfall tänkte jag och körde sen vidare. Jag åkte till min mammas hus och parkerade bilen utanför och gick sen in med mina väskor. Hon kramade om mig hårt och mina syskon gjorde det samma. Lina kom och gav mig en halv kram när hon höll Ellen i famnen. 
 
- Vad kul att se dig igen sa Lina och log
- Detsamma. Jag har saknat er alla och det känns helt fantastiskt att vara hemma igen. sa jag och log
- Vi har saknat dig också gubben. Vill du ha något att äta? sa mamma
- Nej, jag tänkte gå till Peter och se om han vill göra något sa jag
 
Mamma nickade till mig och gick sen ut från huset. Jag gick ner på gatan och gick till huset där Peter fortfarande bodde med sina föräldrar. Han hade inte hittat någon lägenhet ännu så det var därför men han trivdes väldigt bra ändå. Jag ringde på dörren och Peter öppnade. 
 
- Eric! Men shit va kul att se dig sa Peter och kramade om mig
- Tack! Detsamma! Jag är här på semester. Tänkte fråga om du ville hitta på någonting? sa jag
- Självklart, det var länge sen du var på fria badet va? sa Peter
- Ja, det var väldigt länge sen nu. Vi sticker dit sa jag
 
- Absolut, kom så sticker vi sa Peter och gick ut genom dörren
- Kanon, vi tar min bil sa jag och log
 
Vi hoppade sen in i bilen och åkte mot Fria Badet. Jag var noga med att se så inte någon mer cyklist kom ut körande sådär snabbt igen men det gjorde det inte. Jag parkerade sen bilen och vi gick ut. Det kändes overkligt att vara här igen men det var ändå fantastiskt. Nu ska vi bara gå en liten sväng först......
 
Lite senare - Moas Perspektiv
 
Oscar hade ringt och sagt att han skulle komma hit om någon timme. Jag var jätte glad och det kändes hur bra som helst. Men bilkillen störde mig lite fortfarande. 
 
- Vad är det som är fel? sa Elvira och såg på mig
- Den där killen med bilen var så otrevlig. Tänk om han hade kört på mig ändå sa jag surt
- Jag håller med dig, han borde sagt förlåt men dumma människor finns det alltid sa Elvira
- Ja, fast det var ändå som det var något bekant över honom. Som att jag hade träffat honom förut sa jag och såg förvirrat på Elvira
 
- Konstigt, ni kanske hade träffats i ett tidigare liv. Haha, men tänk inte på honom mer sa Elvira och la sig ner igen
- Jag ska försöka. sa jag och la mig ner också
 
Menade vi solad så kände jag hur någon som gick förbi skvätte upp massor med sand på mina ben och jag vände mig snabbt om och såg att det var bil killen igen. 
 
- Kan du se vart du går? sa jag irriterat
- Men det är ju du sa killen och Elvira satte sig upp och såg på mig
- Vem är hon? Eric Saade sa Elvira och log mot mig
- Eric Saade? Är du Eric Saade? sa jag förvirrat
 
- Ja, det är jag. Och du är tjejen på cykeln sa Eric och log
- Ja, det var jag. Och för mig är du bara bil och nu sandkillen sa jag
- Förlåt om jag gjorde dig illa någon av båda gångerna det ska inte hända igen sa Eric
- Tack, jag hoppas du kan hålla dig till det sa jag lite surt
 
- Ja, det kan jag. Men en fråga vad heter du? sa Eric och log stort
- Jag? Jag...jag alltså....jag heter Moa sa jag och log blygt
- Fint namn. Vi kanske ses fler gånger sa Eric och såg rakt igenom mina ögon
- Vad händer här då?........

 Detta är första kapitlet av Without You som är den första give away novellen. Jag hoppas ni ska tycka om det och Moa också som fått den här. Tyvärr kommer inte nästa kapitel förens imorgon(onsdag) för jag tar studenten idag (tisdag) och därför kan jag inte skriva något kapitel då. Men på onsdag kommer kapitel 2 och då kommer det bla. Handla om vad händer mer under sommarlovet? Vem kom och störde Eric och Moa? Varför blir Oscar och Moas förhållande en mardröm? Det och mycket mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 2 som kommer imorgon (onsdag). 
 
Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Imagine - Kapitel 61 - Del 2 - Sista kapitlet - Sista delen

- Ärligt talat, antingen så får du faktiskt acceptera mig för den jag är eller så är vi bara föräldrar till Aurora för vi plågar bara varandra med att göra såhär sa Elena
- Okej, men vad sägs om att vi slutar prata och går direkt till handling? sa jag och gick närmare henne
- Va? Vad snackar du om? sa Elena och såg förvirrat på mig
- Jag menar det här........

    
  
 
Elenas Perspektiv
 
Vi kysste varandra och det kändes äntligen som vi var på rätt väg igen. När han sen släppte mina läppar så tittade han på mig och log. Jag log tillbaka och sen såg jag på Aurora som sov i vagnen fortfarande. Eric vände sig sen mot räcket och lutade sig mot det. Jag visste inte vad jag skulle säga eller om göra just nu.
 
- Det är nog bäst att jag går tillbaka, Aurora kommer vara hungrig snart sa jag
- Okej, men vi ses snart igen, jag lovar sa Eric och gav mig en till kyss
- Bra, men är det bra mellan oss nu? sa jag och vände på vagnen så vi gick åt rätt håll
- Ja, det är perfekt. Jag ringer så fort jag är i Sverige, och Elena, jag älskar dig sa Eric och log
- Och jag älskar dig sa jag och gick iväg hemåt
 
Jag gick ett bra tag innan jag äntligen kom tillbaka hem och när vi kom hem så ammade jag Aurora som sen somnade i mina armar igen. Det kändes väldigt bra att det löst sig med Eric igen. Det kommer bli en riktigt familj av oss ändå nu. Fast det som gnagde inom mig var att han varit så konstig direkt efter. Jag kanske bara inbillade mig det. Jag gick upp till Auroras rum och la ner henne i sin spjälsäng och jag gick försiktigt ut därifrån och tog min babywatch med mig. Sen satte jag mig på sängen i mitt rum.
 
Jag läste igenom några mejl som jag hade fått och ett av dom var från SyFy som hade ringt mig för ett tag sen. Jag läste igenom mejlet och jag blev lite tveksam igen.
 
Mejlet
 
Dear Elena.
 
Its Adam Lake from SyFy and Face Off here. First we want you to Congratulat you on your baby Girl. And we understand that you cant be in Face Off right now but we would like to see you in next years season. You can send me an email or call me when you can with your answer. Its No stress at all. Take your time. 

Best Wishes Adam 

Elenas Perspektiv

Jag var väldigt frestad till att tacka ja till erbjudandet för då är Aurora 1 år och några månader. Jag måste tänka på det först, för efter det som hände på stranden mellan mig och Eric idag så kanske jag inte ska tacka ja bara sådär, utan faktiskt se vad som händer, för jag kanske flyttar tillbaka till Sverige om det blir något mellan oss igen....

2 månader senare - Elena och Lily är på stranden - Elenas Perspektiv

Idag var Aurora 3 månader och Eric hade inte hört av sig på två månader. Jag var så arg och ledsen för det visade ju bara att han inte ville ha något förhållande med mig igen. Hur kunde jag vara så otroligt korkad och låta mig luras in i den där kyssen. Jag och Aurora var på stranden med Lily. Men hon låg och sov i ett solskyddstält med sin UV dräkt med Disney prinsessor på. 

- Shes been getting so big sa Lily och såg på Lily
- I know, that sad thing is that Eric havent seen here since the was here sa jag ledsamt
- Wait, he havent seen her in 2 months?! sa Lily chockat
- Thats true, and i dont know why. I mean we kissed and then he went back to Sweden and i been trying to call and text him but nothing sa jag och såg på Aurora

- That is sick. Did he say that he would call you or did he just leave? sa Lily och såg allvarligt på mig
- We Said that we would call and that he loved me. But i dont think that he does anymore. I mean if he did he should have called right? sa jag och såg ledsamt på Lily
- I guess, Maybe its time to forget him...one time for all sa Lily

Om det ändå vore så lätt tänkte jag men sa det inte högt. Jag älskar Erig så otroligt mycket och hur ska jag bara kunna glömma honom sådär. Han borde väl höra av sig snart...eller?

2 dagar senare i Sverige - Erics Perspektiv

Jag satt med mobilen i handen och det gjorde så ont i bröstet när jag inte kunde svara på Elenas sms eller ringa henne. Jag hade haft väldigt mycket jobb att göra för tillfället och speciellt eftersom jag har en stor överraskning för Elena. Jag satt just nu på kontoret och la ner mobilen bredvid mig och såg på Peter, Elenas pappa, Tomas och en annan man som heter Richard Westrose. Jag såg på dom och Tomas såg frågande på mig.

- Är du säker på att du vill göra det här nu? Det är ändå ett stort steg i karriären sa Tomas
- Jag har aldrig varit mer säker sa jag och log
- So, if everyone is ok with the contract i think we should sign Richard
- I still want to be here in Sweden as Well sa jag och såg allvarligt på Richard

- Thats why Peter is here, he is going to be the middle of everything. He will help you down there and Tomas will help you here sa Richard
- Ok, that does sound great sa jag och log
- Great, then here is your pen sa Richard och gav mig pennan

Jag skrev sen på kontraktet och nu tillhörde jag ett skivbolag i LA. Det kändes helt otroligt. Men jag skulle fortfarande vara i Sverige också men för att inte förlora Elena så blir det bra såhär. Vi tackade varandra innan Peter och Richard gick ut och Tomas såg på mig.

- Du kommer få det fantastiskt där nere. Men vi kommer ju fortfarande jobba ihop här också sa Tomas
- Det är klart vi kommer, men det här är ett bra sätt att få vara nära min familj, det kommer ordna sig sa jag och log
- Självklart ordnar det sig, men vad säger Elena om allt det här nu då? sa Tomas
- Hon vet ingenting. Jag visste inte om jag skulle berätta något innan men jag ville ha det som en överraskning fast problemet är att vi kysstes innan jag åkte tillbaka sa jag och såg lite generat på Tomas

- Aj då, men bestämde ni något då? För ni har väl pratat med varandra på telefon och sånt där? sa Tomas frågande
- Inte direkt, jag var rädd att jag skulle försäga mig så jag har inte pratat med henne på två månader sa jag och såg ner i marken
- Hon tror att du dumpat henne. Att du inte ville något mer, du är nog körd sa Tomas och la sin hand mot min axel
- Vänta lite, va? sa jag förvånat

- Elena måste ju tro att du bara lekt med henne när du inte hörde av dig när du var här i 2 månader. Förlåter hon dig så är det ett under som det låter just nu sa Tomas
- Det kan inte vara så, eller? sa jag och såg ledsamt på Tomas
- Det bästa som jag skulle gjort om jag har du är att berätta sanningen för henne, nu sa Tomas och gick ut från rummet

Han har nog väldigt rätt i det. Elena måste tro att jag struntat i henne överhuvudtaget nu ju. Jag kan inte vara mindre dum. Jag tog upp mobilen och slog hennes nummer men efter flera signaler så var det bara telefonsvarare. Jag måste göra någonting nu. Jag skulle inte åka till LA förens om 2 dagar men jag måste träffa Elena nu. Jag ringde Arlanda och bokade om min biljett. Sen sprang jag ner till bilen och körde raka vägen hem. 

Jag parkerade bilen utanför huset och sprang snabbt upp för trapporna och packade ner mina saker som jag behövde just nu och sen skyndade jag mig ner till bilen och åkte mot Arlanda. Jag fick parkera bilen där och jag hade smsat Alex som skulle hämta den åt mig sen skyndade jag mig att checka in och sen fick jag vänta. Men Tomas ord ekade fortfarande i huvudet, tänk om....tänk om hon inte vill veta av mig mer...?

1 dag senare i LA - Elena är med Sarah på kvällen - Elenas Perspektiv
 
Sarah hade kommit över för att träffa mig och Aurora. Jag höll henne i famnen och Sarah log stort mot henne och Aurora log tillbaka. Hon var så söt när hon skrattade, hon påminnde så mycket om Eric då. 

- She is just the cutest, how do you do it? sa Sarah och log
- By myself? Its hard of course but i love it at the same time sa jag och la ner Aurora på sin lekmatta/babygym med Minnie Mouse och hon lekte medan jag satte mig i soffan brevid Sarah
- You are a great mom, but i can see that you miss Eric sa Sarah
- Yes, i really do but he is there and im here sa jag och såg ledsamt på Sarah

- I know, but if you dont wanna talk about him its ok sa Sarah
- Its ok, i Promise, it was a kiss, and if he dont want to go any longer with me This time then thats ok as Well sa jag 

Knack knack knack

- Are you Telling me the truth now? sa Sarah och såg misstänksamt på mig
- No, but what should i say sa jag och gick för att öppna dörren
- Hej Elena, får man komma in? sa Eric och log stort
- När kom du tillbaka? sa jag och såg förvirrat på Eric

- Vi kanske kan gå på en promenad så ska jag förklara allting sa Eric
- Sure, Wait one second sa jag och sprang in till Sarah
- Eric is here, we are going for i walk. Can you watch Aurora? My mom will come soon sa jag och log bedjande på Sarah
- Its ok, go on sa Sarah och log

- Thank you sa jag och gick ut till Eric
- Ja, vi kan gå en liten promenad sa jag och tog på mig mina skor och en munkjacka över 

Vi gick en bra bit på stranden och tillslut kom vi ut till piren igen. Jag visste inte vad som väntade den här gången vi gick här men för mig var det inga kyssar som gällde. 

- Varför har du varit borta så länge och dessutom inte hört av dig? sa jag
- Jag har jobbat och sen var jag rädd för att avslöja hemligheten jag jobbat med till oss sa Eric och log
- Vad snackar du om? sa jag och såg förvirrat på Eric
- Jag har fått ett skivkontrakt här i LA, jag kommer vara här mesta av tiden och jag har även köpt ett hus åt dig, mig och Aurora sa Eric och log stort

- Vänta lite...va?! sa jag chockat 
- Ja, det var därför jag inte kunde ringa för jag var rädd att du skulle förstå att något var på gång sa Eric och skrattade
- Så, du har köpt ett hus till oss. Tänk om jag inte vill att vi fortsätter då? sa jag och kände hur hårt mitt hjärta slog
- Det här kanske kan få dig att ändra dig sa jag och gav henne först en passionerad kyss innan jag tog fram hennes gamla ring

- Min ring...menar du att vi ska förlova oss igen? sa Elena chockat 
- Ja, för du vet lika väl som mig att "Tale As Old As Time" sa Eric och skrattade
- Hahaha, ja, det vet jag nog lite, men det är klart jag vill förlova mig med dig igen sa jag och tog på mig ringen och gav honom en kyss 
- Så, det är verkligen du, jag och Aurora nu? sa Eric och log stort
- Ja, du, jag och Aurora på nya äventyr i Los Angles sa jag och vi gav varandra en sista kyss.

The end!
 
Uppföljaren kommer tidigast i December. Då får vi veta hur allt går 
 ---------------------------------------------------------------------------------
Detta är kapitel 61 del 2 och där med är Imagine slut. Det här var den sista delen av kapitel 61. Jag hoppas ni har tyckt om Imagine. Och det är några som vill ha en uppföljare på den så självklart kommer det en. Men den kommer tidigast i December tyvärr så ni får hålla ut till dess. 

Jag är också extremt ledsen för att det inte kom upp i torsdags när det skulle det. Jag har haft det lite jobbigt i några dagar och har inte velat att kapitlet ska få ut för det så därför skrev jag ingenting. Dom flesta som följer mig på instagram vet vad som hänt men vill inte skriva det. Men nu ska jag skärpa mig och skriva ordentligt igen. 

Imorgon (söndag) kommer första kapitlet av den första give away novellen Without you och jag hoppas ni ska tycka om den också :) Jag kan aldrig tacka ner tillräckligt mycket för att ni fortsätter att läsa bloggen och vara den trogen! Ni är helt fantastiska och jag kommer skriva så länge ni vill!! Tack för att ni finns och imorgon (söndag) kommer första kapitlet av Without You! <3

Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333

Imagine - Kapitel 61 - Del 1 - Sista kapitlet

- Du är kall mot mig, egoistisk och verkar inte alls bry dig om mig alls. Hej då Elena. Jag tänker inte bråka med dig mer nu sa Eric och gick ut från Auroras rum
- " Forgive me, i am sorry fucked up all we had, question tell me, can we go back" sjöng jag och såg på Erics ryggtavla
- Men....men hur kan du veta om den här låten?........

    
  
 
Erics Perspektiv
 
- Forgive me, i am sorry fucked up all we had, question tell me, can we go back sjöng Elena och jag vände mig om
- Men...men hur kan du veta om den här låten? sa jag och såg förvånat på Elena
- När jag kom till Sverige, hade jag ingen aning om vem du var, men när du inte vill se mig så började jag söka efter flera låtar av dig för jag ville att Aurora skulle få känna igen någonting om dig sa Elena och tog upp Aurora i famnen och satte sig i amningsfotöljen
- Så, du lärde dig mina låtar? sa jag och såg förvirrat på Elena
 
- Ja, för du betyder allt för mig och tyvärr så kunde du inte förstå det när du inte ville lyssna på mig sa Elena
- Alltså Elena, på riktigt sluta nu. Jag orkar inte sa jag och såg allvarligt på Elena
- Bra, då kan du väl passa på att gå isåfall sa Elena surt
- Jag har faktiskt all rätt att träffa min dotter sa jag irriterat
 
- Eric, snälla gå för vill du fortfarande inte prata med mig så kan du lika gärna gå sa Elena
- Bra, då går jag då. hej då Aurora. Vi ses snart sa jag och gav henne en puss på pannan

Jag gick ut från Auroras rum och ner för trapporna. Det kändes som att jag och Elena aldrig kommer bli sams igen. Vad vi än gör så bråkar vi bara. Jag hade nästan hoppats på att vi skulle bli sams igen men sen började vi bara bråka igen. Jag hoppade sen in i bilen som jag hade hyrt och åkte tillbaka till mitt hotell. Jag var både arg och ledsen för vad som hände hemma hos Elena. På något sätt måste jag förlåta henne. Men hur?.....
 
3 dagar senare - Elenas perspektiv
 
Jag satt i köket med Aurora i sin babysitter och läste igenom lite papper som jag skulle fylla i. Hon var så otroligt söt i sin blå vit prickiga klänning/body med en rosa rosett på. Hon tittade lite på mig och jag log mot henne. 
 
Knack knack knack 
 
Jag brydde mig inte när det knackade på dörren för Eric hade inte ringt eller hört av sig på något sätt på nästan tre dagar nu. Jag vet ärligt talat inte vad jag känner snart. Jag har gjort allt för honom för att visa vad han betyder men han vill inte. 
 
- Elena, du har besök sa mamma och kom in till mig i köket
- Ok, kan det vara pappa som kommer? sa jag och rörde vid Aurora
- Hi, its just me sa Lily och kom in till köket
- Hi, i just thougth that it was someoneelse sa jag ledsamt
 
- Like who? sa Lily och log mot Aurora
- Eric, we got in to a new fight a couple of days ago sa jag ledsamt
- Oh, i feel so sorry for you. Did you say anything to him? sa Lily
- I tried but then he turned everything against me again. I know i did wrong. Im not saying that i didnt but i just wish that he could leave it sa jag
 
- The problem is that he might never going to sa Lily och kramade om mig
- I know, and that is was hurting me the most sa jag och tårarna rann ner för mina kinder
 
Knack knack knack
 
- Are you not going to Open the door? sa Lily förvånat
- No, my mom will take it, so cant we do something? sa jag och log
- Yeah, but what? sa Lily och log stort
- I dont....know sa jag och såg på mamma som kom in i köket
- Ännu fler som vill besöka sa mamma och släppte in Eric
 
- I was just leaving, i call you later sa Lily och gav mig en kram 
- Jag trodde inte du skulle våga dig hit igen sa jag 
- Inget kan hindra mig från att träffa Aurora, hur mår hon? sa Eric och gick fram mot oss
- Bra, hon är 1 vecka gammal nu. Ville du träffa henne eller var det något annat? sa jag och bet mig lite lätt i läppen
 
- Jag skulle behöva prata med dig, kan vi ta en promenad? sa Eric
- Visst, jag ska bara göra Aurora klar så kan vi gå sen sa jag och tog upp Aurora i famnen
- Okej, jag kan vänta här utanför sa Eric och gick ut
 
Jag gick upp till Auroras rum och bytte hennes blöja och tog på henne en body med texten Mommys Sweetie och ett par grå/blå randiga byxor med en cupcake på rumpan. Det var väldigt varmt ute men ville inte att hon skulle få sol på sig. Men hon trivdes nog i det för så fort jag la ner henne i vagnen så somnade hon. Jag tog på mig mina skor och gick sen ut till Eric med Aurora i vagnen. Jag var väldigt nervös för vad han skulle säga just nu....
 
Lite senare - Eric och Elena går med Aurora på Santa Monica Piren - Erics Perspektiv
 
Jag och Elena hade gått en bra stund på Santa Monica piren och Aurora låg och sov i sin vagn hela tiden och det kändes väldigt bra eftersom det kändes som jag ville prata ut med Elena nu. Vi hade inte sagt något till varandra under tiden vi gått här men nu måste någon av oss säga någonting. 
 
- Så, jag trodde inte du vågade dig hit igen efter det som hände förra gången? sa Elena
- Jag kände att jag var tvungen att prata med dig igen innan jag måste tillbaka till Sverige för lite jobb sa jag
- Okej, det är jätte tråkigt att du ska behöva åka. Speciellt för Aurora, men du kommer förhoppningsvis tillbaka sa Elena
- Det är klart jag kommer tillbaka. Men du tycker inte vi har viktigare saker att prata om än ifall jag kommer tillbaka? sa jag
 
- Så nu vill du prata med mig om det. Okej, jag lyssnar sa Elena lite irriterat
- Jag vet att jag var taskig och orättvis mot dig förut men jag blev bara chockad när jag såg att Paul var där igen efter att du sagt att du älskar oss båda sa jag
- Okej, alltså ärligt talat, jag kunde inte veta att han skulle dyka upp och för det andra så har jag sagt förlåt minst 10 000 gånger sa Elena och stannade vid staketet
- Jag förstår piken, men nu vill jag reda ut det här, du sårade mig och gjort det flera gånger innan, det är inte så lätt att förlåta det sa jag lite surt
 
- Ärligt talat, antingen så får du faktiskt acceptera mig för den jag är eller så är vi bara föräldrar till Aurora för vi plågar bara varandra med att göra såhär sa Elena
- Okej, men vad sägs om att vi slutar prata och går direkt till handling? sa jag och gick närmare henne
- Va? Vad snackar du om? sa Elena och såg förvirrat på mig
- Jag menar det här........ 

Detta är kapitel 61 och det sista kapitlet av Imagine MEN det här är bara del 1. Så det kommer faktiskt en del 2 och eftersom jag ska på bal imorgon(onsdag) så kan jag inte skriva klart det då. Men del 2 kommer på torsdag och på fredag ska första kapitlet av Without you komma upp :) Men jag kan tyvärr inte avslöja vad som händer i del 2 heller men jag hoppas ni ska tycka om det också. Men del 2 kommer alltså inte förens på torsdag :)
 
Och för alla som älskar Imagine så kan jag berätta att det kommer en uppföljare av den men det kommer inte förens senare :) Men som sagt del 2 av Kapitel 61 kommer som sagt på torsdag :)
 
 
Glöm aldrig att UTAN ER ÄR JAG INGENTING
 
Jag vet att jag säger det här i varje kapitel men jag menar varje ord !! Utan er finns inte bloggen! Ni ger mig så mycket stöd och fina ord! På riktigt: Tuuuuusen TUUUSEN tusen tuuuuusen miljoners miljarders tack för alla era fina kommentarer och för allt ert stöd ni ger mig! Jag skulle inte klara att skriva bloggen om det inte vore för er! Ni är helt fantastiska och jag är så otroligt glad för allt fint ni skriver till mig på bloggen, instagram, Twitter och Kik. Att ni försöker få Eric att läsa bloggen gör mig tårögd! NI BETYDER ALLT FÖR MIG OCH BLOGGEN! Ni är dom fantastiska här!! Tack för att ni gör bloggen levande!!!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! GLÖM ALDRIG DET!!!
 
LOVE U ALL SO MUCH!!! ÄLSKAR ER ALLA SÅÅÅ MYCKET!!!! <33333<33333<333333