Förlåt men kapitel 29 och 30 kommer imorgon(onsdag).

 
Hej alla fantastiska och underbara läsare!
 
Tyvärr så kommer kapitel 29 och 30 inte förens imorgon(onsdag). Jag har en frukansvärd migrän/huvudvärk och därför har jag inte kunnat skriva något kapitel idag. Jag hoppas det är okej och jag lovar att båda kapitlen kommer imorgon(onsdag).
 
TUSEN TUSEN TACK för att ni finns och läser bloggen!!
 
Utan er skulle inte bloggen finnas!
 
Kramar Natalie

Without you im nothing - Kapitel 28

- Ja, jag är ledsen, men jag lovar att ringa dig så fort jag är klar, klarar du dig ensam? sa Eric
- Det är klart, jag vet precis vad jag ska göra sa jag och log hemlighetsfullt
- Vadå? sa Eric nyfiket
- Får du se när du kommer hem sa jag och skrattade

   
 
Jossans Perspektiv
 
- Vadå? sa Eric nyfiket
- Får du se när du kommer hem sa jag och skrattade
- Men nu vill jag ju inte gå heller sa Eric och skrattade
- Hahaha, men det måste du tyvärr ändå, sa jag och log stort
- Okej då, men gör inget jag inte skulle göra sa Eric och gav mig en kyss innan han gick ut genom hotellrumsdörren
 
Jag sträckte ut mig i sängen innan jag gick upp och tog på mig ett par slitna jeans och ett rosa linne med min gråa munkjacka till. Sedan gick jag ner och käkade lite frukost innan jag gick upp till rummet igen. Jag tog fram ett block och en blyertspenna och satte mig sedan i sängen och började skriva en låt till Eric. Jag döpte låten till " The One". Jag hoppas såklart att Eric ska gilla den och när vi kommer tillbaka till Sverige så ska jag spela in min första singel och om den här blir bra så hoppas jag kunna ge ut den.
 
Senare på dagen - Eric och Jossan träffas ute - Erics Perspektiv
 
Jossan hade inte berättat vad hemligheten eller överraskningen ännu men jag ville heller inte tjata även fast jag var sjukt nyfiken. Jossan och jag satt just nu i en park på en bänk och bara hade det mysigt. Jossan satt och åt på en godisklubba och jag kunde inte låta bli så jag tog den direkt ur hennes mun och hon skrattade.
 
- Vad gör du? sa Jossan och skrattade
- Smakar lite sa jag och skrattade och smakade på godisklubban och Jossan försökte flera gånger ta den ifrån mig men jag var snabbare
- Taskig sa Jossan och log
- Okej då sa jag och gav henne först en kyss sen fick hon godiset tillbaka
 
Vi satt kvar en liten stund till innan vi gick till en resturang för att äta en romantiskt middag för två. Vi hade det jätte mysigt och när vi kom tillbaka till hotellet så satte jag mig på sängkanten och Jossan tog fram ett block från sin väska och gick fram till mig. Jag förstod ingenting.
 
- Jo, hemligheten jag hållt på med idag är den här sa Jossan och gav mig blocket
- Vad är det här? sa jag och läste texten
- Det är en låttext som jag skrev idag, till dig sa Jossan
- Va? Till mig? sa jag
- Ja, bara till dig sa Jossan och log stort
 
Jag läste texten och det var den finaste text jag läst. Hon måste bara ha den här som singel när hon kommer hem till Sverige igen. 
 
- Det här är ju jätte bra sa jag och log stort
- Tycker du? sa Jossan och log försiktigt
- Ja, det är verkligen hur bra som helst sa jag 
- Hur bra? sa Jossan och skrattade
- Såhär bra sa jag och drog ner henne i sängen och la mig sedan över henne. 
 
Vi började kyssas passionerat och jag tog snabbt mina händer under Jossans tröja och hon hjälpte mig av med tröjan och jag tog av hennes. Jag kysste hennes hals och jag kände hur hennes händer la sig mot mitt bröst och jag kände hur hårt mitt hjärta slog.  Jag gick neråt och började kyssa hennes mage. Vi hjälptes sedan åt att av oss våra andra kläder för att sedan krypa ner under täcket. Jossan la sina händer mot min rygg och vi såg in i varandras ögon och vi hade sex. Vi stönade och det var helt fantastiskt.
 
40 minuter senare - Jossans Perspektiv
 
Vi hade tagit på oss våra underkläder och vi hade krypit ner under täcket igen. Eric la sina armar runt mig och jag kröp upp mot hans bröst och la handen mot hans mage. Eric gav mig en puss på pannan och började leka med mitt hår. Jag log stort mot honom och vi släckte sedan lampan. Jag gav honom en kyss på bröstet innan vi båda somnade.
 
Några dagar senare - Jossan och Eric åker hem till Sverige - Erics Perspektiv
 
Jossan och jag satt just nu på planet hem till Sverige. Det hade varit jätte mysigt hela veckan i Paris men nu väntade jobb för oss båda. Och jag hoppas verkligen att vi kommer hinna träffas även fast det kommer bli mycket jobb både för mig och Jossan. Jag kysste Jossan på nyckelbenet och hon lyfte upp mitt huvud. Jag skrattade och fortsatte att kyssa hennes nyckelben men till slut så skrattade hon med och jag lutade mig mot henne och vi somnade båda två på planet. Men även fast jag vet hur mycket jobb det innebär att jobba som artist så är jag rädd att inte hinna träffa Jossan lika ofta, vad gör jag om det tar slut mellan oss?

 Detta är kapitel 28 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det bara kom ett kapitel idag också men imorgon(Tisdag) så kommer både kapitel 29 och 30 det lovar jag om det så är det sista jag gör :) och nu ska jag även hålla det. . Och Då kommer ni bla. få veta Vad händer när Jossans första singel släpps? Varför bråkar Jossan och Eric? Och varför dejtar Jossan en annan kille?Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 29 som kommer imorgon(Tisdag) och även kapitel 30 :)
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33  

Grattis på 22-årsdagen världens bästa Eric Saade!!

 
Idag är det Eric Saades födelsedag Hurra Hurra Hurra! Han önskar sig en gåva får som han har önskat sig i år och massor av chocklad och kakor till :)
 
Jag ville bara säga ett JÄTTE JÄTTE Stort Grattis till världens bästa Eric Saade! Han fyller 22 år idag och självklart vill jag också säga ett stort Grattis till underbara Eric!
 
Så ännu en gång ett stort Grattis till Eric!!

Love him! 
 
Kramar Natalie

Without you im nothing - Kapitel 27

- Åh, vad är det nu då? sa jag och gick mot dörren för att öppna och jag fick en chock när jag såg vem som stod där
- Jossan? Är det verkligen du? sa jag chockat

  
 
Jossans Perspektiv
 
Jag hade landat för ungefär 2 tim och 30 minuter sen och jag hade letat mig fram till Erics hotell och jag hade fått frågat mig fram men det hade inte varit lätt för det var få personer som pratade engelska och jag kunde knappt någon franska alls men det hade gått bra ändå för jag hade äntligen hittat till hotellet. 
 
- Hi, do you speak english? sa jag
- Yes, a little sa mannen
- Can you tell me whitch room Eric Saade is living in? sa jag
- Im sorry but i cant tell you that becuse you can be a fan sa mannen
- But im his girlfriend sa jag
- Im sorry but i cant help you sa mannen
- Please, im not lying sa jag
- Ok, here is the number sa mannen och gav mig en lapp med Erics rumsnummer på
- Thank you so much! sa jag och tog sedan lapppen

Jag tog min väska och gick till hissen och åkte upp mot våningsplanet för att sedan gå och knacka på dörren till Erics rum. Jag kände hur hårt hjärtat slog och när Eric öppnade dörren så log jag stort.
 
- Jossan? Är det verkligen du? sa Eric och såg chockat på mig
- Vi måste sluta träffas såhär sa jag och skrattade när jag såg Eric som stod i handduk
- Vad...vad gör du här? sa Eric chockat
- Jag saknade dig för mycket så jag åkte hit sa jag
- Jag älskar dig så jäkla mycket sa Eric och kramade om mig hårt
 
Vi gick in på hotell rummet och jag ställde väskan vid dörren och jag satte mig på sängkanten och Eric log mot mig. Han gick in i duschen och jag väntade på sängkanten och jag kunde inte vara gladare att både få vara i Paris för första gången och att få vara här tillsammans med Eric var helt fantastiskt.
 
Senare - Erics Perspektiv
 
Jag kunde inte riktigt fatta att Jossan verkligen var här. Jag älskar henne hur mycket som helst för att hon åkt ända ner hit för att träffa mig. Jag hade precis varit och haft flera intervjuer och nu var jag ledig hela kvällen och eftermiddagen. 
 
- Ja, det är Jossan sa Jossan
- Hej älskling! Jag är klar redan och jag undrar om du vill hitta på något? sa jag och log för mig själv
- Mer än gärna, men jag vet ingenting om Paris så hur ska vi kunna ses? sa Jossan
- Vi gör såhär, jag kommer tillbaka till hotellet och sen ska jag ta med dig till ett speciellt ställe sa jag
- Okej, då väntar jag utanför hotellet sa Jossan
- Perfekt, ses om 15 minuter. älskar dig sa jag 
- Älskar dig mer sa Jossan och vi la på
 
Jag bad taxi chaffören att köra tillbaka mig till hotellet. Jag visste precis vart jag skulle ta med mig Jossan. Sist jag var här i Paris så hörde jag talas om artistbron där folk hänger små hänglås för att visa sin kärlek och det var just det jag skulle göra med Jossa. Jag hade nämligen varit och köpt ett hänglås och jag satt just nu och ristade in våra namn och datum medans jag åkte till hotellet och jag var faktiskt lite spänd på att få se Jossans min när hon får se vad jag tänkt ut.
 
15 minuter senare - Jossans Perspektiv
 
När jag såg taxin komma med Eric i så skyndade jag mig att hoppa in och vi gav varandra en kyss. Eric bad honom åka och jag förstod inte riktigt vart platsen han sa på franska vi skulle åka till var någonstans. När vi hade åkt i fem minuter så stannade bilen och vi klev ur. Eric tog min hand och vi gick mot en bro och man kunde se eiffeltornet här ifrån och helt plötsligt stannade Eric.
 
- Varför stannar vi? sa jag förvånat
- Jag tänkte vi skulle låsa fast det här sa Eric och tog fram ett hänglås
- Va? sa jag förvånat
- Jo, sist jag var här så fick jag veta att kärlekspar hänger lås här för att visa sin eviga kärlek sa Eric 
- Och du menar att vår kärlek kommer bli evig? sa jag och log stort
- Absolut, ska vi? sa Eric och gav mig hänglåset
 
Jag tog låset och hängde det i staket gallret och sedan gav jag Eric nyckeln och han pussade den och även jag innan vi kastade den i sjön Seine. Eric la sina armar runt mig och jag la mitt huvud bakåt mot hans bröst och vi stod bara och höll om varandra. 
 
- Vad säger du om att åka tillbaka till hotellet, beställa upp lite roomservice och bara mysa tillsammans? sa Eric
- Hemskt gärna sa jag och gav honom en kyss innan vi tog en promenad hem mot hotellet
 
20 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Vi hade precis ätit klart och nu låg vi i sängen och bara myste tillsammans. Tv:n var på och vi låg och gav varandra lite jordgubbar. Jag tog en i munnen och vände mig mot Jossan. 
 
- Vill du ha en kyss? sa Jossan och log mot mig
- Mmm...sa jag och nickade
 
Jossan gav mig en kyss samtidigt som hon bet av en del av jordgubben och jag log stort mot henne. Jag tog sedan bort skålen från sängen och jag la mig över Jossan och vi började kyssas passionerat. Jag tog mina händer under Jossans tröja och hon hjälpte mig av med tröjan och jag tog av hennes. Jag kysste hennes hals och jag kände hur hennes händer la sig mot mitt bröst och jag kände hur hårt mitt hjärta slog.  Jag gick neråt och började kyssa hennes mage. Vi hjälptes sedan åt att av oss våra andra kläder för att sedan krypa ner under täcket. Jossan la sina händer mot min rygg och vi såg in i varandras ögon och vi hade sex. Vi stönade och det var helt fantastiskt.
 
40 minuter senare - Jossans Perspektiv
 
Vi hade tagit på oss våra underkläder och vi låg under täcket och hade det väldigt mysigt. Eric la sina armar runt mig och jag kröp upp mot hans bröst och la handen mot hans mage. Jag hade saknat det här så mycket. Eric gav mig en puss på pannan och började leka med mitt hår. Jag log stort mot honom och vi släckte sedan lampan. Vi gav varandra en sista kyss och jag gav honom också en kyss på bröstet innan vi båda somnade.
 
Nästa morgon - Eric väcker Jossan - Jossans Perspektiv
 
Eric låg och tittade på mig men jag tror inte han märkte att jag kände av det eftersom han trodde att jag sov. Jag log lite försiktigt och jag kände hur Eric kysste mig och jag log större.
 
- God morgon älskling, sovit gott? sa Eric
- God morgon, ja, jag sover alltid som bäst när jag är med dig sa jag och log
- Samma här, men jag har något tråkigt att berätta sa Eric och såg lite ledset på mig
- Vadå? sa jag
- Jag måste sticka för att jobba lite sa Eric
- Redan? sa jag och såg på Eric
- Ja, jag är ledsen, men jag lovar att ringa dig så fort jag är klar, klarar du dig ensam? sa Eric
- Det är klart, jag vet precis vad jag ska göra sa jag och log hemlighetsfullt
- Vadå? sa Eric nyfiket
- Får du se när du kommer hem sa jag och skrattade

Detta är kapitel 27 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det bara kom ett kapitel idag också men imorgon(måndag) så kommer både kapitel 28 och 29 det lovar jag om det så är det sista jag gör :) . Och Då kommer ni bla. få veta Vad är det Jossa hemlighåller? Hur går det för Jossan när hennes första spelningen händer? Och kommer Jossan och Erics förhållande hålla nu när båda två jobbar så mycket? Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 28 som kommer imorgon(Måndag) och även kapitel 29 :)
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33 

Without you im nothing - Kapitel 26

- Vad tänker du på? sa Jossan och kysste mig på bröstet
- Jag har något att berätta sa jag och smekte hennes rygg
- Vadå? sa Jossan och log
- Jag ska åka till Paris i en vecka för jobb och jag åker i övermorgon sa jag

     
Jossans Perspektiv
 
- Vadå? sa jag och log
- Jag ska åka till Paris i en vecka för jobb och jag åker i övermorgon sa Eric
- Säg att du skojar? sa jag chockat
- Jag är verkligen ledsen, men det är bara en vecka, inte ett år sa Eric 
- Nej, det är klart men vi har varit ifrån varandra i två veckor redan och nu ska vi vara ifrån varandra i en vecka igen sa jag
- Jag vet och jag tycker det är lika jobbigt som du, det gör jag verkligen. sa Eric och lekte med mitt hår
- Men det finns faktiskt ingenting som vi inte kan klara sa jag och gav Eric en kyss

Det kändes verkligen jätte tråkigt att Eric skulle åka till Paris redan i övermorgon. Jag kommer sakna honom så mycket men jag har faktiskt en liten idé. Eftersom han kom ner till Kattarp för att hälsa på mig varför skulle inte jag kunna göra samma sak? Men det håller jag nog för mig själv innan jag bestämmer mig för något. 
 
- Så, ska vi gå upp och göra oss iordning inför natten eller ska vi hitta på någonting annat? sa Eric och log
- Vad är det där andra? sa jag och skrattade
- Vad sägs om det här? sa Eric och vi började kyssas igen och Eric drog täcket över oss

Vi hade sex igen under täcket och det var verkligen helt fantastiskt. Vi tog på oss våra underkläder igen efter det och Eric la sedan sin arm runt mig och jag kröp nära honom och la mitt huvud mot hans bröst och la sedan armen runt hans mage och han gav mig en puss på pannan. Han släckte sedan lampan och jag kände hur Erics arm drog mig hårdare mot honom och jag log för mig själv och gav honom en kyss på hans bröst och sedan somnade vi båda två.
 
Nästa dag - Jossan skriver kontrakt - Erics Perspektiv
 
Jossan och jag hade åkt till skivbolagskontoret för att skriva kontrakt med Tomas. Jossan var verkligen värd det här och det kommer bli en helt fantastisk resa för henne och att jag ska få vara tillsammans med henne och följa henne på den här resan skulle bli underbart. 
 
- Då ska vi se, är du redo för det här nu? sa Tomas och såg på Jossan
- Jag har aldrig varit mer redo sa Jossan
- Hon kommer klara det här mer än väl sa jag och tog Jossans hand
- Okej, då behöver du bara skriva ditt namn här sa Tomas och tog fram ett kontrakt
- Okej sa Jossan och hon skrev på kontraktet
- Sådär, då är du välkommen in i artistbranchen sa Tomas och log
- Det här måste firas sa jag och skrattade
- Du ska flyga till Paris imorgon så det får bli med vatten sa Tomas och skrattade
- Tack för det sa jag och skrattade

Vi fick skåla i vatten men det gjorde inget för det var helt fantastiskt ändå. Men det var fortfarande jobbigt för mig att behöva åka till Paris imorgon utan Jossan men jag hoppas jag ska ha det roligt ändå. När vi varit där så åkte vi hem till mig igen och Jossan hjälpte mig att packa. 
 
- Ska du verkligen ha såhär mycket kläder med dig på en vecka? sa Jossan och log
- Vadå? Det här är väl inte mycket sa jag och skrattade
- Hahaha,Jag har mindre saker med mig när jag reser sa Jossan och skrattade
- Hahaha, säkert, jag har sett dina väskor sa jag och skrattade
- Det där var taskigt sa Jossan och kröp fram till sängkanten och ställde sig på knä framför mig
- Nej, för det är sant sa jag och buttade ner Jossan i sängen och jag la mig ovanpå henne
- Hahaha,packningen då? sa Jossan och skrattade
- Strunta i packningen sa jag och vi började kyssas istället

Vi fortsatte att kyssas och jag la mina händer mot Jossans mage och mer hann vi inte förens min mobil ringde. Jag kollade snabbt vem det var och jag var tyvärr tvungen att svara.
 
- Du ringer verkligen i fel ögonblick sa jag och skrattade
- Tack för informationen Eric, jag skulle bara säga att du måste vara på flygplatsen redan vid åtta sa Tomas
- Jaha, varför då? sa jag förvånat
- Ifall det är fans där så är det bättre att du är där tidigare så du hinner skriva autografer och ge bilder sa Tomas
- Okej, men då är jag där vid åtta sa jag och log mot Jossan
 
- Bra, fortsätt nu med det jag störde sa Tomas och skrattade
- Det ska jag sa jag och skrattade och vi la på
- Vad handlade det där om? sa Jossan och såg på mig
- Tomas ville bara berätta att vi ska åka redan klockan åtta imorgon bitti sa jag och såg ledsen ut
- Stackars älsklingen, då kanske det är bäst att du skyndar dig att packa sa Jossan och skrattade
- Taskis sa jag och gav henne en kyss
 
 Vi hjälptes åt att packa om min väska eftersom jag knuffade ner den när jag och Jossan kelat i sängen. Men när vi packat klart så gick vi ut och köpte thai-mat och gick hem och käkade det framför soffan. Vi hade det hur mysigt som helst. Efter att vi käkat klart så tittade vi lite på tv.
 
- Jag måste nog åka hem sa Jossan och tittade på mig
- Varför då? Du får gärna sova här sa jag och log
- Det är bäst om jag sover hemma ikväll eftersom du ska upp så tidigt imorgon sa Jossan
- Jo, det är klart sa jag
- Glöm inte mig nu bara sa Jossan när vi gick ut till hallen
- Jag skulle aldrig kunna glömma dig! sa jag och gav henne en sista kyss innan hon tog på sig skorna och gick ut genom dörren.
 
Jag låste dörren och gick ut till vardagsrummet och kastade skräpet från maten. Sedan gick jag in i badrummet och borstade tänderna. Jag gick sedan in i sovrummet och tog av mig kläderna och hoppade sedan ner i sängen. Jag saknade att ha Jossan här bredvid mig, sängen kändes alltid så stor och kall utan henne här. Jag skyndade mig att ställa klockan och sedan släckte jag lampan och jag somnade.
 
2 dagar senare - Jossan och Eric pratar på msn - Jossans Perspektiv
 
Eric hade varit borta i 2 dagar nu och jag saknar honom så mycket att det gör ont i bröstet. Han hade inget att göra just nu så vi satt och pratade på msn och jag hade börjat tänka mer på att åka ner till Paris för att överraska honom. Jag hade redan frågat Tomas om vilket hotell han bodde på så jag hade allting klart redan men jag var inte helt hundra på det ännu. 
 
"Vet du hur mycket jag saknar dig?" - Eric
"Jag saknar dig mer, måste det vara så långt kvar tills vi ses?" - Jag
"Ja, det verkar så, tänker på dig varje dag" - Eric
"Jag tänker på dig varje sekund" - Jag
 
Jag bestämde mig. Jag gick in och köpte en sista minuten biljett till Paris och planet gick om några timmar. Jag och Eric sa hej då till varandra och jag sprang in i sovrummet och packade ner massor med kläder och lite andra saker för att sedan ta min mobil och tog en taxi ut till arlanda. Jag checkade in och fick min biljett för att sedan sitta och vänta en stund. Efter en timme fick jag äntligen gå på planet och nu väntade jag bara på att vi skulle lyfta och jag var så spänd på att få vara i Erics famn.
 
2 tim 30 min senare - Erics Perspektiv
 
Jag hade pratat med Jossan på msn för ett tag sen och nu hade jag både smsat och ringt till henne men varje gång jag ringde och varje gång jag smsade så fick jag aldrig något svar. Jag kände en oros känsla i magen men det kan inte ha hänt något. Jag skulle ut på intervjuer snart så jag var tvungen att ta en dusch innan. Jag hade precis tagit av mig och virat en handduk runt höfterna när det plötsligt knackade på dörren.
 
- Åh, vad är det nu då? sa jag och gick mot dörren för att öppna och jag fick en chock när jag såg vem som stod där
- Jossan? Är det verkligen du? sa jag chockat

Detta är kapitel 26 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det bara kom ett kapitel idag men imorgon(söndag) så kommer både kapitel 27 och 28 det lovar jag. Och Då kommer ni bla. få veta Hur blir kärleksresan i Paris? Vad gör dom?  Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 27 som kommer imorgon(söndag) och även kapitel 28 :)
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Förlåt förlåt förlåt och förlåt igen :(

 
Hej alla underbara och fantastiska läsare!!
 
Jag är verkligen ledsen och arg på mig själv för att jag måste säga det här men tyvärr sa har jag inte hunnit skriva klart kapitel 26 än. Det har varit så mycket idag och jag hann knappt skriva något på kvällen eftersom Eric var med i X-factor. Jag lovar att kapitel 26 kommer upp imorgon bitti, tidigt jag lovar. (lördag)
 
Kapitel 27 kommer också imorgon(lördag) och jag är ledsen och arg på mig själv för det här. Men jag lovar att gottgöra er för det här jag lovar. Ni är dom bästa läsarna som finns! 
 
Utan er skulle inte bloggen finnas! Ni betyder så mycket och jag är verkligen tacksam för att ni läser bloggen!
 
Tack återigen !
 
NI ÄR BÄST!
 
Love u all so much!!! <3<33

Without you im nothing - Kapitel 25

- Stanna! Jag vill prata färdigt med dig sa Magnus och la handen mot dörren
- Jag har bråttom, låt mig gå nu! sa jag argt
- Jag vill bara prata med dig. Så du stannar här! sa Magnus och nu kunde jag inte hålla tillbaka min rädsla.

     
 
Jossans Perspektiv
 
- Jag har bråttom, låt mig gå nu! sa jag argt
- Jag vill bara prata med dig. Så du stannar här! sa Magnus och nu var jag rädd.
- Släpp ut mig nu! sa jag argare
- Lugna dig, jag vill bara titta på dig, kanske kyssa dig sa Magnus och la sina händer mellan mig
- Rör mig inte ! sa jag och gav honom en örfil
- Vad håller du på med?! sa han och gav mig en örfil och jag kände hur tårarna ville börja rinna men jag höll dom tillbaka
 
- Släpp ut mig NU! Jag har bråttom! sa jag och försökte butta bort honom
- Vart ska du då? Jag vet att du vill vara här med mig sa Magnus och försökte kyssa mig igen
- LÅT BLI MIG ! sa jag och gav honom en örfil till
- NU SLUTAR DU! Hör du det? sa Magnus och höll i mitt ansikte
- Låt bli mig nu! Jag tänker inte låta dig vara såhär mot mig ! sa jag argt
- Lilla gumman, jag kommer inte göra dig illa, det ända jag vill är att du ska förstå hur mycket jag älskar dig sa Magnus
 
Samtidigt på mötet - Erics Perspektiv
 
Jag förstår inte varför Jossan inte kommit hit än. Mötet är ju jätte viktigt för henne och hon brukar inte missa viktiga tider. Nej, det måste ha hänt någonting. Jag såg på Tomas att han undrade vart Jossan är någonstans och eftersom jag inte berättat för honom om den där Magnus. 
 
- Vart är hon ingentligen? sa Tomas lite irriterat
- Jag tror jag vet, men jag kan åka och kolla sa jag
- Ja, gör det. Hoppas ni hinner tillbaka i tid sa Tomas
- Det gör vi, jag kommer snart och då har jag Jossan med mig sa jag och sprang ner till bilen sen
 
Jag hoppade snabbt in i bilen och åkte mot H&M butiken mne när jag kom fram så fick jag syn på Jossan som stod utanför butiken och hon var helt röd i ansiktet. Jag stannade bilen snabbt och parkerade den för att sedan springa fram till henne och krama om henne. Jag såg att hon grät och jag kramade om henne det hårdaste jag kunde kändes det som. 
 
- Vad har hänt? sa jag och tittade i hennes ögon
- Magnus var där, han vägrade låta mig gå sa Jossan
- Har han gjort dig något? Jossan, se på mig, har han rört dig?! sa jag 
- Nej, han försökte kyssa mig och han gav mig några örfilar bara sa Jossan
- Vart är han? Är han där inne? sa jag och kände hur arg jag blev
- Ja, men du går inte in dit, kom nu vi måste åka till mötet sa Jossan och tog min hand
- Jossan, han ska inte komma undan, vad är det här? sa jag och såg dom röda märkena på Jossans nyckelben och bröstkorg
 
- Eric, snälla, det är ingenting, kan vi bara åka till mötet nu? sa Jossan
- Nej, han har ju slagit dig, du kan inte bara låta det vara sa jag
- Snälla, jag orkar inte bråka med dig också sa Jossan och försökte gå
- Jossan, vänta sa jag och tog hennes hand
- Vadå? Jag har ett möte som jag snart missat, jag har blivit misshandlad och du vill bråka med mig sa Jossan och jag såg hur hennes tårar började rinna
- Älskling, jag gör det här för att jag älskar dig sa jag
- Kan vi inte bara åka till det där mötet nu? sa Jossan
 
- Jag ringer Tomas och säger att vi blir sena för vi måste åka till polisen nu, det här håller inte sa jag
- Jag vill inte polisanmäla honom sa Jossan
- Varför då? sa jag
- Jag vill inte bara, är det konstigt? sa Jossan
- Ja, har han hotat dig?! sa jag 
- Nej, jag vill bara inte sa Jossan och drog sig ifrån mig och sprang neråt drottninggatan
- JOSSAN! JOSSAN FÖRLÅT! ropade jag men hon fortsatte bara springa

Jag slog till biltaket och kände mig så jäkla dum. Jag ville ju bara skydda henne. Hur ska hon någonsin kunna förverkliga sina drömmar om hon ändå inte ville anmäla honom? Jag är så jäkla dum. Jag hade fått nog av den där Magnus och jag måste snacka med honom. Jag gick in på H&M och upp till hans kontor och jag struntade faktiskt i att knacka. 
 
- Eric var det va? sa Magnus och lutade sig bakåt i stolen
- Vad har du gjort mot Jossan ingentligen?! sa jag argt
- Ingenting, vad har hon sagt till dig ingentligen? sa Magnus
- Jag såg med egna ögon vad du gjort mot henne, Kan du inte vara så snäll och låta henne vara?! sa jag
- Varför då?! sa Magnus
- För att hon är livrädd för dig. Hon är inte kär i dig och låt henne vara nu! sa jag argt
- Okej, jag lovar att inte störa varken dig eller Jossan okej? sa Magnus
- Om du aldrig mer söker upp henne eller mig okej? sa jag
- Okej, jag ska glömma henne och det lovar jag, efter det hon gjorde mot mig så vill jag inte se henne mer heller sa Magnus
- Vad menar du? sa jag förvånat
- Det får du fråga din flickvän om sa Magnus och vände sig mot datorn
- Okej, men då låter du oss vara? sa jag
- Ja, det lovar jag sa Magnus

Jag gick ut till butiken igen och nu gällde det bara att hitta Jossan. Jag var verkligen orolig för vart hon har tagit vägen. Om något händer henne något så kommer jag aldrig förlåta mig själv. Jag sprang ut till bilen och började leta i genom nästan hela stan efter henne men jag hittade henne ingenstans. Vart kan hon vara?!
 
Jossans Perspektiv
 
Jag hade sprungit nästan hela tiden tills jag kom på en buss och åkte mot mötet jag hade med Tomas. Även om Eric och jag bråkat så var det här en stor chans för mig men samtidigt var det så sjukt jobbigt att inte han inte skulle vara där på mötet för jag ville ingentligen ha honom där som stöd för jag var väldigt nervös. När jag kom till kontoret så satt Tomas och väntade på mig och jag bad om ursäkt att jag var sen.
 
- Förlåt att jag är sen, jag hade fått problem på mitt förra jobb sa jag
- Det är okej,  men nu får vi prata lite om din sångröst sa Tomas och vi satte oss i ett konferansrum
- Ja, Eric sa att du tyckte om låten sa jag
 
- Det är en underdrift, du har en unik röst och jag gillade det jag hörde sa Tomas
- Tack, jag har drömt om att få sjunga länge men har aldrig riktigt vågat visa det sa jag
- Det är verkligen tråkigt för du har talang, och jag vill faktiskt jobba med dig, det var därför jag bad Eric att ordna det här mötet sa Tomas
 
- Va? Du skojar? Vill du jobba med mig? sa jag förvånat
- Ja, jag vill gärna jobba med dig, men vill du jobba här? sa Tomas
- Ja, det är en dröm, så du vill signa mig? sa jag förvånat
- Ja, det är just det vi vill, så vad säger du om att börja jobba med musik? sa Tomas
- Absolut, jag är så glad, ja jag vill verkligen jobba med er och musik sa jag
- Bra, kan du komma hit imorgon så kan vi prata mer om hur vi ska lägga upp det? sa Tomas
- Ja, det blir hur bra som helst sa jag
- Bra, då säger vi så, välkommen till musikbranchen sa Tomas
- Tack sa jag och tog hans hand och sedan gick jag ut genom byggnaden

Jag kunde knappt fatta det. Jag skulle få jobba inom musikbranchen, det är verkligen helt sjukt. Jag fattar ingenting. Jag sprang till bussen och jag visste precis vem jag skulle åka hem till och berätta det här för, jag vet att han kanske är sur på mig men jag hoppas verkligen inte det. När jag kom fram så hoppade jag snabbt av bussen och sprang det fortaste jag kunde och jag ringde på. Och när Eric öppnade i bar överkropp så log jag stort.
 
- Brukar du öppna sådär? sa jag och skrattade
- Alltid när jag vet att det är du som kommer sa Eric och skrattade
- Förlåt att jag blev så sur förut sa jag och såg på Eric
- Det är jag som ska be om ursäkt, jag älskar ju dig sa Eric och log
- Jag älskar dig med sa jag och la mina armar runt Erics hals
- Men jag pratade med Magnus, vad var det du gjorde mot honom ingentligen? sa Eric
- När han försökte kyssa mig och jag inte kom loss så sparkade jag till honom mellan benen sa jag
- Hahaha,Du gjorde vadå? sa Eric och skrattade
- Ja, men han släppte inte ut mig sa jag och log oskyldigt
- Du är verkligen min egna lilla kämpe sa Eric och vi gav varandra en kyss

Vi började kyssas passionerat och Eric lyfte upp mig i famnen och stängde igen ytterdörren. Han satte mig på köksbänken och vi tog av oss våra tröjor och Eric kysste min hals medans jag la mina händer mot hans bröst. Vi fortsatte kyssas och sedan hoppade jag ner från köksbänken och vi backade in i sovrummet.
 
Han la mig ner på sängen och han började kyssa mig på magen. Vi hjältpes åt att ta av oss våra andra kläder och Eric såg djupt in i mina ögon och jag tog mina händer i hans hår och drog ner hans ansikte mot mig och vi började kyssas igen och vi hade sedan sex.
 
40 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Vi hade tagit på oss våra underkläder och nu låg vi och myste i sängen tillsammans. Jag var hur glad som helst att Jossan ska bli signad av Tomas. Det är ju helt fantastiskt. Men jag hade något jag behövde berätta för henne och jag visste inte riktigt hur jag skulle göra det. Vi hade redan varit ifrån varandra i nästan 2 veckor och nu skulle vi vara ifrån varandra igen. Jag skulle åka till Paris för jobb i ungefär 1 vecka och jag visste inte hur jag skulle berätta det för Jossan.
 
- Vad tänker du på? sa Jossan och kysste mig på bröstet
- Jag har något att berätta sa jag och smekte hennes rygg
- Vadå? sa Jossan och log
- Jag ska åka till Paris i en vecka för jobb och jag åker i övermorgon sa jag

Detta är kapitel 25 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det kom sent idag med men jag lovar och det menar jag verkligen den här gången att kapitel 26 som kommer imorgon(fredag) kommer att komma ut tidigare. Då kommer ni bla. få veta Vad Jossan tycker om att Eric ska åka till Paris? Vad är det för överraskning Jossan gör för Eric? Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 26 som kommer imorgon(fredag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Inte läskigt i kapitel 25 :)

Hej alla fantastiska läsare!

Jag ville bara säga att det inte kommer bli läskigt eller obehagligt i kapitel 25. Jag läste själv vad jag skrev att kapitel 25 kommer innehålla och jag formulerade mig lite fel :( Det kommer inte hända något obehagligt eller läskigt så ni behöver inte känna er nervösa, oroliga eller rädda :)

Så kapitel 25 kommer senare ikväll :)

Tack för att ni finns och läser bloggen!

Love u all! Kramar Natalie :)


Without you im nothing - Kapitel 24

- Men drömmer du inte om att bli artist? sa Eric och tog min hand
- Det var det förut, men allting är förstört nu sa jag
- Varför är det förstört? sa Eric
- Jag skulle aldrig våga vara artist efter det som hände med Magnus, det är därför drömmen är förstörd sa jag
- Okej, det var tråkigt sa Eric och såg fundersam ut

     
 
Erics Perspektiv
 
- Varför är det förstört? sa jag och kände klumpen i magen
- Jag skulle aldrig våga vara artist efter det som hände med Magnus, det är därför drömmen är förstörd sa Jossan
- Va tråkigt, men ska du verkligen låta Magnus förstöra din dröm? sa jag och försökte övertyga henne
- Jag vet att jag ingentligen inte borde låta honom vinna men på något sätt så vinner han över mig ändå sa  Jossan
 
- Gumman, jag lovar att ingenting ska hindra dig från att förverkliga drömmen sa jag och tog hennes hand
- Jag önskar det gick att förverkliga drömmen men det går inte, min rädsla tar över handen sa Jossan
- Men om rädslan kunde försvinna,skulle du tänka dig att göra det då? sa jag och log
- Ja, om jag visste att Magnus satt bakom lås och bom så skulle jag kunna det men nu är det ju tyvärr inte så, vad jag vet iallafall sa Jossan
 
- Älskling, jag vet inte hur jag ska lägga fram det här men jag tog låten från din dator och spelade upp den för Tomas och han vill ha ett möte med dig när du kommer tillbaka till Stockholm sa jag och log försiktigt
- Va? Du skojar? Har du också lyssnat på det? sa Jossan och såg chockat på mig
- Ja, och det är verkligen hur bra som helst. Jag lovar att jag gjorde det för din skull sa jag
- Det vet jag att du gjorde och jag är verkligen tacksam för det och det är så sjukt bara att Tomas vill träffa mig sa Jossan
 
- Det är inte sjukt, det är fantastiskt för det är hur bra som helst. Tro mig, och jag lovade att prata med dig för han vill verkligen ha ett möte med dig sa jag och log stort
- Okej, jag träffar Tomas när jag kommer tillbaka till Stockholm sa Jossan och gav mig en kyss

Vi kysstes en liten stund till och när vi var klara med maten så tog vi våra brickor och ställde dom där dom skulle vara. Det kom fram två tjejer till mig och Jossan och ville ha lite bilder och en autograf så det fick dom såklart. Sen gick vi ut och jag skulle precis ta Jossans hand när hon ställde sig framför mig istället och hon log stort mot mig som om att hon tänkte göra något med mig.
 
Jossans Perspektiv
 
Jag kunde inte fatta att Eric tagit en låt från min dator och sen spelat den för Tomas. Men det var inte negativt för jag hade alltid drömt om att få sjunga men när det där med Magnus kom in i bilden så orkade jag inte drömma mer om det eftersom det aldrig skulle slå in men nu har Eric hjälpt mig och det känns som att drömmen börjar komma tillbaka. Och det är tack vare min underbara pojkvän. När vi stod utanför donkan så skulle Eric precis ta min hand men jag ställde mig framför honom istället och Eric backade mot bilen och jag la mina händer mot hans bröst och log stort.
 
- Vet du hur fantastisk och underbar du är? sa jag 
- Kanske, men du kanske vill visa mig? sa Eric och log flörtigt mot mig
- Mm...men innan jag visar det kan jag berätta en sak för dig sa jag och la mina händer i hans munkjacksfickor
- Okej, nu gör du mig orolig sa Eric och såg på på mig med sina vackra bruna ögon
- Det behöver du inte bli, men jag kommer följa med dig tillbaka till Stockholm imorgon om jag får alltså? sa jag
- Får? Det är väl klart, jag vill inget hellre, så vad sägs om att åka hem till dig och fira lite? sa Eric och log
- Fira med vadå? sa jag och skrattade
- Det här kanske sa Eric och vi började kyssas och vi hoppade sedan in i bilen och åkte hem mot Erics hus.

När vi kom fram till Erics hus så visste jag att mamma var hemma och jag hade ingen lust att gå dit just nu för jag skulle bli utskälld för att jag inte ringt. Det verkar som det inte spelar någon roll om jag är 20 för mamma behandlar mig som jag är 4 år just nu. Eric och jag gick in till hans hus och Eric han öppnade dörren och vi tog av oss skorna.
 
- Hallå? Är det någon hemma? ropade Eric och ingen svarade
- Hallå??!! ropade Eric igen och det var fortfarande ingen som svarade
- Det verkar inte som att det är någon hemma sa Eric och la sina händer mot mina höfter
- Nej, verkar inte som det sa jag och la mina händer mot Erics bröst
- Helt ensamma hemma, vad ska vi göra då? sa Eric och började kyssa min hals
- Har du något förslag? sa jag och skrattade
- Ja, faktiskt sa Eric och lyfte upp mig i famnen i bar upp mig till hans sovrum

Eric la ner mig på sängen och vi började kyssas passionerat och Eric tog snabbt av sig sitt linne och munkjacka. Jag la mina händer på hans bröst och sedan kysstes vi igen och Eric tog av mig min tröja och bh. Han kysste min mage och jag la mina händer mot hans rygg och jag lekte sedan med hans hår. Vi hjälptes sedan åt att ta av oss våra andra kläder och vi kysstes mer passionerat och det var som att vi var utsvultna för det blev väldigt hett och innan vi visste ordet av så hade vi sex. Det var helt underbart.
 
40 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Vi hade fått på oss våra underkläder igen och höll om Jossan medans hon låg med sitt huvud mot mitt bröst och armen runt min midja. Jag var så glad att jag fick ha Jossan här hos mig. Jag kunde känna hur hårt Jossans hjärta slog men det var samtidigt lite mysigt.
 
- Vill du veta en hemlighet? sa Jossan och tittade upp mot mig
- Självklart sa jag och log
- Förutom mamma och pappa så är du den enda jag litar på sa Jossan
- Och detsamma gäller för mig, det finns ingen som jag litar på mer än dig sa jag och vi började kyssas 

Jossan skrattade lite och jag också. Vi hade det verkligen jätte mysigt tillsammans men precis när vi började kyssas passionerat så öppnades dörren med ett ryck och jag drog upp täcket så fort jag bara kunde när dörren öppnades och mamma stod där.
 
- Oj, förlåt, jag visste inte att det var någon hemma sa mamma
- Vi kom för 2 timmar sen sa jag och log
- Okej, men det var inte meningen att störa, men har du pratat med din mamma än Jossan? sa mamma
- Nej, inte än, men jag ska gå hem och göra det sa Jossan och jag såg hur generad hon var
- Ja, men det kanske är bäst att du går hem och pratar med henne? sa mamma
- Mamma, det är väl upp till Jossan sa jag lite irriterat
- Eric, det är bara ett förslag, men nu ska jag lämna er ifred sa mamma och stängde dörren efter sig
 
- Det är nog bäst att jag går hem, men vi kanske kan mötas vid tåget imorgon? sa Jossan
- Men du behöver inte gå än sa jag och såg ledset på Jossan
- Nej, men jag måste prata med mamma också sa Jossan
- Okej, men ja, vi kan ses vid tåget, har du biljett? sa jag och tittade på Jossan medans hon tog på sig
- Ja, sms-biljett du vet sa Jossan och log
- Okej, ringer du ikväll? sa jag
- Självklart sa Jossan och gav mig en sista kyss innan hon gick ut genom min dörr
 
Jag la mig ner i sängen igen och bara log för mig själv. Jag hade världens bästa flickvän. Hon är verkligen helt fantastisk men jag blir så trött på att när vi är här i Kattarp så måste vi smyga med det inför våra föräldrar, det är ju inte klokt ingentligen men jag antar att det är bäst så tyvärr.
 
Senare hos Jossan - Jossans Perspektiv
 
När jag kom hem så satt mamma i köket och jag var inte sådär jätte pigg på att gå in dit och prata med henne för jag visste att jag skulle få en utskällning igen. 
 
- Jossan, kan du komma in hit en stund? sa mamma ifrån köket
- Vad är det? Jag vill inte snacka, jag måste upp och packa i ordning mina saker sa jag
- Varför det? Ska du åka tillbaka till Stockholm redan? sa mamma och kom fram till mig som stod i dörröppningen
- Ja, jag åker med Eric imorgon sa jag
- Okej, men det var tråkigt att du inte berättade det tidigare sa mamma
- Ja, men sist skrek du bara på mig så varför tror du att jag inte berättade? sa jag lite surare än jag först tänkt
 
- Jag är ledsen för det gumman, men det är såhär att jag inte vill att Eric och du är intima just här sa mamma
- Okej, förlåt att jag inte ringde och sa att jag sov hos Eric sa jag
- Det gör ingenting, men jag tror inte att Marlene vill att ni är där och är intima heller sa mamma
- Men alltså nu får du väl ändå ge dig sa jag argt
- Nej Jossan, det tänker jag inte! Ni får göra vad ni vill i Stockholm men här gör ni det inte! sa mamma argt
 
- Jag är 20 år inte 4! sa jag argt
- Men det här är fortfarande mitt hem och det är mina och pappas regler som gäller! sa mamma argt
- Bra, behåll era idiotiska regler för jag åker redan imorgon bitti! sa jag och sprang upp till mitt rum och smällde igen dörren

Jag packade ner mina saker och jag kollade på klockan och när jag såg att den redan var nio på kvällen så gjorde jag mig i ordning och sedan gick jag och la mig i sängen. Jag ringde till Eric som jag lovat.
 
- Ja, det är Eric sa Eric
- Hej snyggast, vad gör du? sa jag och log stort för mig själv
- Jag ligger ensam i min säng och saknar dig sa Eric och skrattade
- Oh, samma här, jag ville bara säga god natt sa jag
- Kan du inte komma över hit istället? sa Eric och skrattade
- Hade jag gärna gjort men orkar inte bråka mer med mamma sa jag
- Blev hon arg? sa Eric 
- Ja, väldigt sa jag och blev lite ledsen
- Gumman, jag önskar jag kunde göra något för dig sa Eric
- Det är okej, Jag vill bara åka hem till Stockholm nu sa jag
- Och det får du imorgon, men jag antar att vi får säga god natt nu sa Eric
- Ja, vi ses imorgon vid stationen sa jag
- Längtar redan! Sov gott. Jag älskar dig sa Eric
- Älskar dig mer sa jag och vi la sedan på

Jag la mobilen på nattduksbordet och ställde klockan på ringning så jag skulle hinna till tåget i tid. Jag släckte sedan lampan och sedan somnade jag och det var inte samma sak utan Eric bredvid mig men det gick ändå. 
 
Nästa dag - Jossan och Eric har kommit till Stockholm - Erics Perspektiv
 
Jossan hade kommit springandes med väskan ganska tidigt imorse och det var hur mysigt som helst att få se henne igen. Det var inte samma sak i natt heller, det var jobbigt att sova utan henne och det var både tomt och kallt. Men nu hade vi kommit fram till Stockholm och jag la min arm runt Jossan och vi hade haft det väldigt mysigt på tåget också. 
 
- Ska du åka hem på en gång? sa jag och såg på Jossan
- Nej, jag hade tänkt åka till H&M först och säga upp mig sa Jossan
- Vill du att jag följer med? sa jag
- Nej, det här är något jag måste klara själv, förresten så borde han väl fått sparken sa Jossan
- Ja, man hoppas det, men då ses vi på mötet senare? sa jag
- Självklart,men kan du köra mig kanske? sa Jossan
- Mer än gärna sa jag och gav henne en kyss innan vi gick till bilen
 
Vi packade in väskorna i bilen och sedan åkte vi mot Jossans jobb. Jag hade en konstig känsla i magen och jag vet inte varför. Men jag antar att det har med Magnus att göra. Vi hade inte hört något om vad som hände honom efter att polisen hämtat honom så det kanske är därför jag hade en konstig känsla i kroppen. Jag släppte sedan av Jossan och gav henne en kyss innan hon hoppade ur bilen. 
 
- Glöm inte mötet sa jag till Jossan innan hon gick ut
- Jag kommer i tid älskling sa Jossan och gav mig en släng kyss
- Älskar dig sa jag och log
- Älskar dig mest sa Jossan och gick bort mot butiken
 
Jossan går in till vd:ns rum - Jossans Perspektiv
 
Jag var faktiskt väldigt nervös och jag mådde så illa. Jag knackade på dörren innan jag gick in och när jag fick se vem som satt där så fick jag en chock. Där satt Magnus. Jag kände hur hjärtat slog hårdare och att jag blev illamående. 
 
- Nej men ser man på, jag har saknat dig sa Magnus och log stort
- Jag är här för att säga upp mig, inte för att träffa dig sa jag och försökte inte visa att jag var rädd
- Va tråkigt att du ska sluta, det har väl inte med mig att göra hoppas jag? sa Magnus
- Hur kan du tro något sådant? sa jag argt
- Gumman, du ska inte vara rädd för mig, jag älskar ju dig det vet du väl sa Magnus
- Det var det jag ville säga, hej då sa jag och skulle precis gå ut genom dörren
- Stanna! Jag vill prata färdigt med dig sa Magnus och la handen mot dörren
- Jag har bråttom, låt mig gå nu! sa jag argt
- Jag vill bara prata med dig. Så du stannar här! sa Magnus och nu kunde jag inte hålla tillbaka min rädsla.

Detta är kapitel 24 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det kom sent idag med men jag lovar att kapitel 25 som kommer imorgon(torsdag) kommer att komma ut tidigare. Då kommer ni bla. få veta Varför inte Jossan kommer i tid till mötet? Vad har hänt med Jossan när Eric hittar henne? Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 24 som kommer imorgon(onsdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 23

Det var helt sjukt vad duktig hon är. Jag stoppade låten och gick snabbt till badrummet och duschen var fortfarande på så jag sprang ner för trapporna och sedan tog jag snabbt på mig skorna och sprang det fortaste jag kunde till mina föräldrars hus och jag sprang upp till mitt rum och hämtade ett usb-minne och sedan sprang jag lika snabbt tillbaka till Jossans hus och nu hördes inte duschen mer så jag skyndade mig att kopiera låten till usb-minnet och när jag precis var klar så kom Jossan in. Jag hann precis ta usb-minnet men hon såg lite konstigt på mig och hur skulle jag nu kunna förklara mig ur det här?

 
 
     
 
Jossans Perspektiv
 
När jag hade kommit ut från duschen och jag hade tagit på mig mina rosa mysbyxor med en glass på baksidan och min matchande munkjacka till. Jag gick in till mitt rum och precis när jag kom in så såg jag hur Eric tog ut något från min dator. Han vände sig sedan om mot mig och log stort. 
 
- Älskling, vad gör du? sa jag och gick in i rummet
- Jag? Nej, ingenting, kollade lite bara sa Eric och log
- Varför var du vid datorn isåfall? sa jag och såg nyfiket på honom
- Datorn? Jag kollade på bilden där på skrivbordet sa Eric och gick fram till mig
- Okej, om du säger det så sa jag och log
 
- Mmm...men jag måste snart åka till soundchecken sa Eric och började leka med min berlock i dragkedjan
- Okej, hur snart är snart? sa jag och log stort
- Vi hinner med det här iallafall sa Eric och vi började kyssas passionerat och han drog ner min dragkedja i munkjackan en liten bit
- Eric, mamma kan komma på oss igen sa jag och skrattade mellan kyssarna
- JOSSAN! Kan du komma ner till köket ett tag? ropade mamma
 
- Okej, jag måste nog gå ner sa jag och drog upp dragkedjan igen
- Och jag måste åka till soundchecken, men kan vi ses ikväll? sa Eric och log stort
- Absolut, du kanske kan ringa mig när du är klar? sa jag 
- Självklart, saknar dig redan sa Eric och gav mig en sista kyss innan vi gick ner för trapporna

Eric tog på sig skorna och vi gav varandra en sista kyss innan han gick ut genom dörren och jag gick in till mamma som satt vid köksbordet. Hon såg allvarlig ut så jag förstod att hon ville prata om det här med vad hon såg i morse och det ville jag inte prata om direkt.
 
- Vad ville du? sa jag och satte mig framför henne
- Det här med att Eric sov här även fast vi inte ville det är inte okej sa mamma
- Hur vet du hur han sov här? sa jag och kom själv på hur dumt det lät
- Så du menar att han sprang över hit i kalsongerna tidigt på morgonen? sa mamma och såg lite irriterat på mig
 
- Nej, men jag är 20 år, jag måste få ha min pojkvän sovandes här sa jag 
- Det spelar ingen roll, vi vill inte att Eric sover här så är det bara sa mamma
- Varför då?! Vad är det som gör att min pojkvän inte får sova här?! sa jag argt
- Det förstår du väl själv! Vi vill inte höra er när ni gör era saker sa mamma
- Vadå snackar du om sex? Vad har du med det att göra? sa jag
 
- Ja, men det är slut diskuterat sa mamma
- Nej, för jag måste få kunna ha min pojkvän här hur mycket jag vill, eller ska jag behöva ta in på hotell+ sa jag argt
- Nej, det är klart du inte ska behöva men ni kan ju träffas på dagarna sa mamma
- Sluta nu!! Jag trodde jag bodde här och att jag själv kunde bestämma om vem jag har här sa jag argt
- Ja, men Eric bor inte här och du får acceptera det här nu! sa mamma argt
 
- Bra, då tar jag in på hotell i två dagar så slipper ni se både mig och Eric! Är du nöjd då!? sa jag argt och reste mig upp från stolen
- Nej Jossan, det här är löjligt, du får sova över hur mycket du vill i Stockholm men inte här. Slut diskuterat! sa mamma argare
- Jag hatar er! sa jag och sprang snabbt upp mitt rum

Jag slog ingen dörren bakom mig och jag blev så arg. Jag är 20 år inte 4 som jag var när jag lärde känna Eric. Det här är ju bara dumt. Jag kollade på klockan och Erics soundcheck började nog snart och ingentligen ville jag inget hellre än att bara åka dit och vara tillsammans med honom istället för att vara här hemma med mina föräldrar. Jag kunde verkligen inte sluta vara arg på henne, hur kunde hon bara bestämma att jag inte får sova med Eric?! Åh, mammor alltså.
 
Senare hos Eric - Erics Perspektiv
 
Jag hade precis haft soundcheck och nu väntade vi bara på att spelningen skulle börja lite senare på kvällen. Det var en festival så jag skulle bara köra tre låtar men jag saknade Jossan så mycket när hon inte var här. Jag gick för att leta reda på Tomas för jag ville att han skulle lyssna på Jossans sång för det är verkligen riktigt bra och det säger jag inte bara för att hon är min flickvän utan för att det är riktigt bra. 
 
- Tomas! Tomas, har du tid att lyssna på en grej bara? sa jag
- Ja, självklart, vad är det för någonting? sa Tomas
- Det är Jossan som sjunger "As long as you love me" och det är verkligen hur bra som helst sa jag och log
- Okej, då lyssnar vi sa Tomas
 
Jag satte i usb-minnet i datorn och låten började spelas och jag fick nästan gåshud för det var verkligen bra. När vi lyssnat klart så var jag hur spänd som helst på att få höra Tomas utlåtande.
 
- Eric, det här är riktigt bra, när Jossan kommer tillbaka till Stockholm kan du ordna så jag får prata med henne då? sa Tomas
- Ja, det ska jag nog kunna ordna sa jag och log stort
- Bra, för det här är verkligen bra, riktigt bra sa Tomas igen
- Visst är det, men jag lovar att snacka med Jossan om det sa jag 
- Kanon bra Eric, men nu får du gå och göra dig klar för spelningen sa Tomas och gick ut från logen
 
Några timmar senare - Eric ringer Jossan - Erics Perspektiv
 
Spelningen var äntligen klar och det hade gått hur bra som helst. Jag skulle ringa Jossan och be henne komma hit och möta mig och efter jag ringt Jossan skulle jag hoppa in i duschen för att ta en snabb dusch.
 
- Ja, det är Jossan sa Jossan när hon svarade
- Hej älskling! Hur mår du? sa jag 
- Jag mår kanon, hur har spelningen gått? sa Jossan
- Kanon, men vad säger du om att komma hit? sa jag
- Ja, absolut, jag kommer direkt sa Jossan
- Bra, kom till baksidan så möter jag dig där sa jag 
- Okej, jag kommer direkt sa Jossan och vi la sedan på
 
Jag hoppade snabbt in i duschen för att ta en snabb dusch och jag tog sedan på mig ett par mörk blåa byxor och sedan ett vitt linne och en svart munkjacka över. Jag tog på mig skorna och gick mot baksidan av backstage området och jag såg Jossan nästan direkt. Jag sprang fram till henne direkt och vi tog varandras händer genom gallret.
 
- Vad sa din mamma? sa jag och såg på Jossan
- Hon vill inte att du sover över mer sa Jossan
- Men du kan sova hos mig i natt, dina föräldrar behöver inte veta något sa jag
- Mer än gärna sa Jossan och vi gav varandra en kyss genom gallret
- Ska vi åka på en gång? sa jag
- Absolut, vi åker direkt sa Jossan och jag skyndade mig att komma ut från backstage området och vi skyndade oss sedan att hoppa in i bilen
 
Jag hade tagit bilder och gett autografer tidigare så det var bara för mig att åka hem. Jag startade sedan bilen och vi åkte hem mot mina föräldrars hus. Jag tyckte det var tråkigt att Jossan inte fick ha mig där på natten. Jag menar hon är 20 år men jag kan samtidigt förstå hennes föräldrar men samtidigt är det verkligen tråkigt. När vi kom hem så parkerade vi bilen och vi smög in i huset för min mamma och mina syskon låg och sov. Vi gjorde oss snabbt i ordning och sedan kröp vi ner i sängen. Jossan fick låna ett linne av mig att sova i. Vi kröp in i varandras armar och jag gav henne en sista kyss innan vi somnade.
 
Nästa dag - Eric och Jossan vaknar vid lunch tid - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric hade kommit hem ganska sent igår kväll så vi hade inte vaknat förens efter lunch. Vi hade precis tagit på oss kläder och gick ner till köket där hans familj satt. Jag blev lite generad för mitt hår såg ut som hej kom och hjälp mig. 
 
- God eftermiddag sa Marlene, Erics mamma
- God eftermiddag mamma sa Eric och log
- Hej Marlene sa jag och log försiktigt
- Hej Jossan. Kom ni hem sent igår? Jag hörde er inte sa Marlene och skrattade
- Ja, eller ganska sent, vi hade tänkt åka till donkan och käka lite, är det okej? sa Eric
- Självklart, ha det så roligt, Jo, Jossan din mamma ringde hit förut, hon vill nog att du ringer hem sen sa Marlene
- Okej, jag ringer henne sen sa jag och log
 
Eric och jag tog på oss våra skor sen gick vi ut till bilen och åkte mot Mc´donalds. Jag smsade mamma att jag sovit hos Eric i natt och när hon svarade att vi skulle prata ikväll så fick jag en klump i magen. Varför måste allting vara så krångligt? När vi sedan kom fram och köpt våran mat så satte vi oss vid ett avskildt bord och Eric såg lite hemlighetsfullt mot mig.
 
- Vad är det? Har jag något i ansiktet? sa jag och skrattade
- Nej, men jag undrar en sak sa Eric och log
- Vadå? sa jag och tog en klunk läsk
- Brukar du göra musik? sa Eric försiktigt
- Vad menar du? Du såg något på datorn eller hur? sa jag förvånat
- Ja, eller jag skulle kolla mejlen och då kom en musikfil upp men jag lyssnade inte sa Eric
- Okej, ja, jag har gjort lite musik ibland men det är inget allvarligt sa jag
- Men drömmer du inte om att bli artist? sa Eric och tog min hand
- Det var det förut, men allting är förstört nu sa jag
- Varför är det förstört? sa Eric
- Jag skulle aldrig våga vara artist efter det som hände med Magnus, det är därför drömmen är förstörd sa jag
- Okej, det var tråkigt sa Eric och såg fundersam ut

Detta är kapitel 23 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det kom sent idag med men jag lovar att kapitel 24 som kommer imorgon(onsdag) kommer att komma ut tidigare. Då kommer ni bla. få veta Om Eric får Jossan att prata med Tomas? Vad händer i Stockholm? Vad händer när Jossan får se Magnus på H&M? Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 24 som kommer imorgon(onsdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 22

- Eric? Eric? ERIC? sa jag och jag sprang som en galning och hoppade upp i hans armar o han snurrade runt mig
- Shit vad jag har saknat dig! sa Eric och släppte ner mig
- Men varför är du i Kattarp? sa jag och såg förvånat på Eric

  
 
Erics Perspektiv
 
- Men varför är du i Kattarp? sa Jossan och såg förvånat på mig
- Jag ska ha en spelning i Helsingborg imorgon och jag fick ledigt i två dagar extra av Tomas efter det så jag tänkte jag skulle komma ner och överraska dig sa jag och log
- Och jag antar att mamma inte visste något om det här? sa Jossan och skrattade
- Nej, absolut inte, hon visste ingenting sa jag och skrattade
- Jag är så glad att du är här. Jag har tänkt på dig varje sekund som vi inte setts sa Jossan och kramade åter igen om mig
 
- Jag har saknat dig varje sekund! Det här kommer bli dom bästa två dagarna tills du flyttar hem till Stockholm igen sa jag 
- Jag håller med, ska du åka till spelningplatsen direkt eller kan du följa med hem? sa Jossan
- Jag kan följa med dig hem för jag måste inte vara på torget förens vid halv tre imorgon sa jag
- Har du allting? sa Jossan och såg på mina väskor
- Aboslut, så det är bara att vi åker sa jag och vi hjälptes åt att ta mina väskor för att sedan slänga in dom i Jossans föräldrars bil.
 
Vi gav varandra en kyss innan Jossan startade bilen och vi åkte mot hennes hus i Kattarp. Det kändes väldigt bra att få komma hem hit igen även om det bara är för två dagar så kändes det kanon. Jag tog Jossans hand medans hon körde och jag lutade mig sedan tillbaka i sätet. Jag hade sovit en liten stund på tåget så jag var hur pigg som helst. När vi kom fram så parkerade Jossan bilen på deras uppfart. Jag tog ut mina väskor och skyndade mig sedan hem till mitt hus och ställde bara in väskorna, sa hej till mamma och mina syskon för att sedan springa över till Jossans föräldrars hus. Jag knackade på och Jossans mamma Cicci öppnade dörren.
 
- Välkommen Eric, kul att se dig, Nu får Jossan vara med dig istället för att prata om dig sa Cicci
- Hahaha, Har hon pratat så mycket om mig alltså? sa jag och skrattade
- Ja, det märks tydligt att hon saknat dig så mycket sa Cissi
- Jag har saknat henne också, hon är det bästa som finns sa jag
- Det syns att du tycker det, vill du äta här? sa Cissi och släppte in mig i huset
 
- Ja gärna, om det inte är något besvär sa jag och tog av mig skorna
- Självklart inte, Jossan är på sitt rum, vi ropar ner er när det är mat sa Cissi
- Tack sa jag och sprang snabbt upp för trapporna och öppnade dörren till Jossans rum och stängde igen den efter mig och hoppade sedan på Jossan och hon ramlade på rygg i sängen
- Hahaha, vad gör du? sa Jossan och skrattade
- Ser till att du inte smiter ifrån mig sa jag och skrattade
 
- Jag skulle aldrig smita från dig sa Jossan och började leka med mitt hår
- Aldrig? Inte äns om jag gör såhär? sa jag och började kittla henne
- Hahahahahaha, Eric, hahahaha, sluta skrattade Jossan
- Smiter du inte då? sa jag och skrattade
- Nej, jag lovar sa Jossan och skrattade
- Okej, jag tror dig, whow, sa  jag och Jossan buttade ner mig så jag hamnade på rygg och hon satte sig gränsle över mig
 
- Vad gör du? sa jag och skrattade
- Ser till att du inte smiter genom att göra det här sa Jossan och vi började kyssas passionerat

Jag tog min hand bakom Jossans nacke och vi kysstes passionerat och jag satte mig upp i sängen och vi kände båda två att vi ville gå längre men det gick tyvärr inte eftersom Jossan hade inte något lås på dörren så det skulle kännas lite pinsamt om hennes föräldrar kom in i fel ögonblick så att säga. Men vi fortsatte att kyssas och mysa en stund till och senare satte vi på en film och Jossan låg i min famn och jag kunde inte vara lyckligare.
 
1 timme senare - Jossans Perspektiv
 
- Jossan! Eric! Maten är klar! ropade mamma
- Kommer! ropade jag tillbaka och Eric och jag hoppade upp ur sängen för att sedan gå ner till köket
 
Vi satte oss ner bredvid varandra och jag såg hur mamma och pappa tittade lite undrade på mig men jag bara log mot dom. Maten dom hade lagat pasta och räkor och det var verkligen hur gott som helst.
 
- Ni vet väl att Eric inte får sova här? sa mamma
- Men varför inte? Det har han gjort hos mig i Stockholm sa  jag förvånat
- Det är en regel som vi vill hålla gumman, jag hoppas du förstår Eric sa pappa
- Självklart, det är inga problem sa Eric och tog sin hand mot min 
- Det är en dålig regel sa jag lite surt
- Jossan, inga sura miner nu sa mamma
- Får vi gå från bordet? sa jag och log
- Ja, självklart sa pappa

Vi gick in och satte oss i vardagsrummet och kollade på tv och käkade lite godis och hade det hur mysigt som helst. Mina föräldrar kom och satte sig med oss och Eric höll bara min hand då. Jag såg hur min pappa tittade på oss och han hade ett extra öga på Eric. Men jag brydde mig inte och jag gav honom en passionerad kyss och jag brydde mig inte om vad min mamma och pappa tänkte för jag brydde mig bara om Eric.
 
Några timmar senare - Erics Perspektiv
 
Jossans föräldrar hade gått och lagt sig för en stund sedan och jag skulle ingentligen gå hem men Jossan och jag skulle smyga med att jag sover här i natt. Vi gick upp till hennes rum och jag smög till badrummet och borstade tänderna och sedan smög jag in till Jossans sovrum och Jossan gick till badrummet.
 
Jag tog snabbt av mig mina kläder och sedan kröp jag ner och när Jossan kom in i underkläder och ett linne så slog mitt hjärta hårdare. Jossan kröp ner bredvid mig och vi kysstes passionerat och vi fick vara väldigt tysta så inte Jossans föräldrar hörde oss eftersom dom trodde att jag gått hem. Jossan kröp nära mig och jag lekte med hennes hår lite innan vi släckte lampan och vi somnade båda två ganska fort.
 
Nästa dag - Morgon - Jossans Perspektiv
 
Jag vaknade sakta och såg att Eric fortfarande låg och sov så jag beslöt mig för att gå upp och göra en riktigt fin och mysig frukost till oss båda. Jag smög försiktigt upp ur sängen och sedan ner till köket för att göra frukosten. Mina föräldrar låg och sov fortfarande så jag var den ända som var vaken i hela huset. När jag gjort i ordning allt för utom tagit fram lite te så ställde jag mg mot köksbänken och då kände jag ett par händer som la sig på min mage. 
 
- God morgon! Sovit gott? sa Eric och kysste min hals
- God morgon, jag som hade tänkt överraska dig med frukost sa jag och log för mig själv
- Åh, du är verkligen världens gulligaste. Men först vill jag ge dig det här sa Eric och vi började kyssas
 
Vi började kyssas och Eric lyfte upp mig på köksbänken och jag la mina ben runt hans midja och Eric höll mina ben tätt mot sin kropp och jag la mina armar runt hans hals och lekte med hans hår medans vi fortsatte kyssas.
 
- Tänk om mina föräldrar kommer? sa jag 
- Det gör dom inte, du behöver inte oroa dig sa Eric och vi fortsatte att bara kyssas och det blev hetare och hetare
- Oj, jag visste inte att någon var vaken, men jag kommer tillbaka senare sa mamma och gick ut
- Oops..sa jag och vi började skratta så mycket 
- Det kanske är bäst att vi käkar? sa jag och Eric hjälpte mig ner från köksbänken 
- Absolut sa Eric och vi gick och satte oss för att äta frukosten

Det var verkligen hur pinsamt som helst när min mamma hade kommit in i köket när jag och Eric stått i våra underkläder och hånglat. Men jag vet inte om det var mest pinsamt för henne eller för mig men det var lite jobbigt ändå. När vi ätit klart så gick vi upp till mitt rum och jag behövde gå in i duschen.
 
- Jag måste duscha men du klarar dig väl utan mig en liten stund? sa jag och log
- Annars kan jag följa med sa Eric och log stort
- Inte den här gången, men orkar du vänta? sa jag och la mina händer runt hans hals
- Absolut, jag klarar mig ensam, men skynda dig annars går jag in och hämtar dig sa Eric och skrattade
- Hahaha, ja, jag lovar att skynda mig snygging sa jag och vi gav varandra en kyss innan jag gick in till badrummet
 
10 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Jag hade tagit på mig mina kläder och Jossan hade varit i duschen i 10 minuter. Jag väntade på att hon skulle bli klar och jag hade en liten stund på mig att vara tillsammans med Jossan innan jag behövde åka till soundcheck. Men när jag satte mig vid Jossans dator för att kolla min mejl lite snabbt så kom det upp en musikfil. Jag förstod först ingenting. Jag visste inte att Jossan gjorde musik men jag klickade på play och när jag hörde att hon gjort en cover på Justin Biebers "As long as you love me" så var det så sjukt bra.
 
Det var helt sjukt vad duktig hon är. Jag stoppade låten och gick snabbt till badrummet och duschen var fortfarande på så jag sprang ner för trapporna och sedan tog jag snabbt på mig skorna och sprang det fortaste jag kunde till mina föräldrars hus och jag sprang upp till mitt rum och hämtade ett usb-minne och sedan sprang jag lika snabbt tillbaka till Jossans hus och nu hördes inte duschen mer så jag skyndade mig att kopiera låten till usb-minnet och när jag precis var klar så kom Jossan in. Jag hann precis ta usb-minnet men hon såg lite konstigt på mig och hur skulle jag nu kunna förklara mig ur det här?

Detta är kapitel 22 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det kom sent idag med men jag lovar att kapitel 23 som kommer imorgon(tisdag) kommer att komma ut tidigare. Då kommer ni bla. få veta Vad Tomas tycker om Jossans sång? Vad händer när dom kommer till Stockholm? Och kommer Jossan fortsätta på H&M? Det och mycket mycker mer kommer ni få veta i kapitel 23 som kommer imorgon(tisdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 21

- Jag vill verkligen inte förstöra den här underbara stunden men det är något jag behöver berätta för dig sa Jossan
- Det låter allvarligt sa jag och kände hur hjärtat slog ännu hårdare
- Inte allvarligt, men jag är inte redo att åka tillbaka till Stockholm och bo i lägenheten än. Jag har pratat med mamma och jag kommer bo hos mina föräldrar i 2 veckor och sen flytta tillbaka sa Jossan och såg på mig

    
 
Jossans Perspektiv

- Inte allvarligt, men jag är inte redo att åka tillbaka till Stockholm och bo i lägenheten än. Jag har pratat med mamma och jag kommer bo hos mina föräldrar i 2 veckor och sen flytta tillbaka till Stockholm efter det sa jag och såg på Eric som fick tårar i ögonen
- Varför? Varför måste du det? sa Eric och jag såg hur han försökte hålla tillbaka tårarna
- Jag har för mycket minnen där för att komma tillbaka så det därför har jag valt att åka ner dit sa jag och kände hur tårarna började rinna
- Gumman, jag lovar att även fast du är där i två veckor så kommer det inte splittra oss sa Eric
- Lovar du? sa jag och torkade mina tårar
- Det är klart, du kommer för alltid vara min sa Eric och gav mig en passionerad kyss
 
Jag var så tacksam för att det här inte skulle förändra något mellan oss för det var min största rädsla att det inte skulle vara som vanligt mellan oss. Parisehjulet stannade och vi fick äntligen kliva av först. Det hade verkligen varit hur romantiskt som helst men det hade varit lite tufft när jag berättat om att jag ska åka till Kattarp i 2 veckor men samtidigt var det så otroligt skönt att han förstod och stöttade mig. 
 
Senare - Erics Perspektiv
 
Det hade känts i mitt hjärta när Jossan berättat att hon kommer bo i Kattarp i 2 veckor men samtidigt förstår jag henne för det hon gått igenom måste ta en stund att läka. Vi tog en taxi hem och vi skulle bara var kvar i några dagar till och jag vill göra något roligt med henne. När vi åkte i taxin så körde vi förbi en hamn och då fick jag en idé. Vi åkte hem till hotellet och vi gjorde oss i ordning och vi gick sedan och la oss. Jag ställde mobilen på åtta på morgonen och det är tidigt jag vet men jag behöver lite tid innan Jossan vaknar för att ordna överraskningen. Vi gav varandra en varsin kyss och sedan släckte jag lampan och vi somnade i varandras armar.
 
Nästa dag - Eric smyger upp till hotellrummet för att väcka Jossan - Erics Perspektiv
 
Jag öppnade dörren försiktigt och smög mig sakta in till sovrummet där Jossan låg och sov. Jag kysste hennes panna och jag märkte att hon rörde sig lite och sen öppnade hon sakta ögonen och såg förvånat på mig. Jag log mot henne och gav henne sedan en kyss till och hon log stort mot mig.
 
- God morgon älskling. Det är dags att gå upp sa jag och log
- Va? Redan? sa Jossan och såg på klockan som var 11.00 på dagen
- Redan? Hon är elva och jag har varit upp sen åtta och ordnat en hel dag för dig och mig sa jag
- Jag är uppe, jag är redan uppe sa Jossan och hoppade upp ur sängen
- Du kanske vill veta om du behöver något? sa jag och såg Jossan rota bland sina kläder
- Ja, det är klart sa Jossan och log
- Bikini, det är nog bara det sa jag och log stort
- Okej, men du får gå ut och vänta medans jag byter om sa Jossan
- Taskigt! sa jag och skrattade
- Gå nu snygging sa Jossan och gav mig en kyss innan jag gick ut och väntade på Jossan i vardagsrummet
 
När hon var klar kom ut i ett par korta vita spets/jeans shorts med ett vitt spets linne till och hon hade sin bikini under och hon var så sjukt snygg. Jag gav henne en sista kyss innan vi gick ut till en bil som jag hyrt för idag och Jossan hoppade in i bilen och jag startade sedan och körde sedan ner mot hamnen som jag sett igår kväll från taxin och jag hade även hyrt en båt och när vi kom fram så parkerade jag bilen och vi tog varandras händer för att sedan gå till hytten.
 
- Hi, i have booked a boat here today sa jag
- Yes, here you have the key and we want it back in 2 hours sa mannen
- Thank you sa jag och tog emot nyckeln och vi gick mot en jätte stor båt och vi hoppade ombord
 
Jag startade båten och jag hade kört båt några gånger tidigare så det kändes inget jobbigt. Jossan låg i bikini och solade medans jag körde ut en bit och sedan stannade vi och jag släppte ner ankaret. Jag tog av mig mina kläder och hade bara bad shorts på mig. Jag la mig ner bredvid henne och tog hennes hand.
 
- Jag börjar bli lite för varm sa Jossan
- Okej, ska du hoppa i? sa jag och log
- Ja, om du hjälper mig upp sa Jossan
- Absolut sa jag och jag satte mig nere vid bad stegen och Jossan dök snabbt i
 
Jag tittade på henne och kunde inte göra annat än att le. Hon är verkligen det bästa som hänt mig. Jossan simmade tillbaka till mig och jag tänkte mig faktiskt lite för innan jag skulle hjälpa henne upp för tänk om hon faktiskt skulle dra ner mig.
 
- Nu drar du inte ner mig sa jag och skrattade
- Självklart inte, du kan lita på mig sa Jossan och skrattade
- Okej då sa jag och gav Jossan min hand och direkt när jag skulle dra upp henne så kände jag hur hon drog ner mig i vattnet istället. Jag simmade upp mot ytan och skrattade.
- Du skulle ju inte dra ner mig sa jag och skrattade
- Det gjorde jag inte heller, jag fick inte ett så bra grepp sa Jossan och skrattade
- Taskigt, men det här kan få mig att glömma det sa jag och vi började skvätta vatten på varandra
 
Jossan simmade sedan ifrån mig men jag simmade snabbt efter henne och när jag fick tag i henne så kysstes vi passionerat och det var verkligen helt fantastiskt. Vi simmade sedan tillbaka till båten för att sedan åka tillbaka med den in mot land igen. Vi fick bara ha båten i 2 timmar och nu var det dags att lämna tillbaka den. 
 
30 minuter senare - Jossans Perspektiv
 
Eric hade verkligen planerat en toppen dag. Först hade vi varit ute på en jätte fin båt och nu hade vi tagit bilen upp till en klippa eller vad man ska säga och nu satt vi i bilen och tittade ut på utsikten. Jag lutade mitt huvud mot Erics bröst och han la sitt huvud över mitt. Det som var jobbigast är att vi ska åka hem om två dagar och det som var så jobbigt med det är att jag inte kommer få träffa Eric på två veckor. Men det är för att jag inte ska bryta ihop. 
 
- Vet du hur mycket jag kommer sakna dig? sa jag ch såg upp mot Eric
- Jag kommer sakna dig ännu mer. Men två veckor kommer att gå fort sa Eric
- Jag hoppas verkligen det, jag önskar verkligen att jag kunde åka med till Stockholm direkt men jag är så rädd att jag ska bli deppig sa jag
- Jag vet gumman, jag vet, men jag lovar att 2 veckor går fort och sen smsar,ringer,mejlar vi ju. Det är ju Kattarp och inte Nordpolen du ska bo på sa Eric och log
- Nej, men ändå, du är ju det bästa som finns i mitt liv sa jag och la mitt huvud mot Erics bröst igen och han luktade hur gott som helst
- Du är det bästa som finns i mitt liv också, och glöm aldrig att jag älskar dig sa Eric och gav mig en kyss 
- Glöm aldrig att jag älskar dig med och gör inget dumt i Stockholm medans jag är i Kattarp sa jag
- Gör inget dumt i Kattarp heller sa Eric och skrattade

Vi skrattade båda två och vi satt kvar i bilen en lång stund och sen satte jag mig gränsle över honom och lekte med hans hår. Han la sina händer mot mina höfter och vi började kyssas passionerat och Erics läppar smakade som gelé hallon, sött och mysigt helt enkelt. Och jag kommer sakna honom och hans kyssar så mycket. 
 
Några dagar senare - Eric åker till Kattarp - Erics Perspektiv
 
Jag hade fått veta av Tomas att jag hade en spelning i Helsingborg i helgen och jag hade blivit hur glad som helst att få åka ner dit för jag visste precis vem jag skulle träffa. Jossan hade ingenaning om att jag kommer ner till Kattarp så det kommer bli en stor överraskning för henne. Jag hade saknat henne så mycket och det hade varit ganska tufft att inte kunna åka hem till henne och bara hålla om henne men nu skulle jag äntligen få hålla om henne igen. Men jag skulle ringa till Jossans mamma för att be henne att lura Jossan till tågstationen och hon kommer nog få en chock när hon får se mig där. 
 
- Hej och välkommen till Berg sa Jossans mamma
- Hej! Det är Eric. Hur mår du? sa jag och log för mig själv
- Det är bra, men det är Jossan du vill prata med antar jag? sa Jossans mamma
- Nej, faktiskt inte, jag undrar om du kunde lura iväg Jossan till Helsingborgs tågstation? sa jag
- Jaha, då förstår jag, ja, men det kan jag nog se till, när vill du att jag ska få iväg henne? sa Jossans mamma och skrattade
- Om 1 timme sa jag
- Det ordnar jag, och jag lovar att inte berätta varför sa Jossans mamma
- Tusen tack. hej då sa jag och vi la på
 
Nu var jag så taggad och det kommer bli så roligt. Men jag tror det som kommer bli roligast är att se Jossans min när hon får se mig där. Hoppas hon blir glad att se mig bara.
 
1 timme senare - Jossans Perspektiv
 
Mamma hade skickat i väg mig till Helsingborgs tågstation för det var någon gammal vän till henne som jag behövde hämta upp. Jag förstod verkligen ingenting, varför kunde hon inte hämta den gamla vännen själv? Det är något som inte stämmer här. När jag kom fram så parkerade jag min föräldrars bil på parkeringen och jag gick till perrongen och jag stannade för att vänta på mina föräldrars vän.
 
Medans jag stod och väntade så vände jag mig om för att se om jag kunde se henne/honom men när jag tittade på personer som kom ut från tåget så fick jag en chock. Ut från ett av tågen kom Eric. Jag stod och tittade på honom och såg ut som en fågelholk i ansiktet. 
 
- Eric? Eric? ERIC? sa jag och jag sprang som en galning och hoppade upp i hans armar och han snurrade runt mig
- Shit vad jag har saknat dig! sa Eric och släppte ner mig
- Men varför är du i Kattarp? sa jag och såg förvånat på Eric

Detta är kapitel 21 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Förlåt att det kom så sent men jag lovar att kapitel 22 som kommer imorgon(måndag) kommer att komma tidigare. Då får vi bla. veta vad Jossan och Eric gör under sina två dagar tillsammans? Vad är det Eric tar från Jossans dator? Och varför visar han det för Tomas,sin manager? Och vad händer när Jossan kommer tillbaka till Stockholm? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 22 som kommer imorgon(måndag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 20

- Du behöver inte ljuga för mig, jag ser att du mår dåligt, du har mardrömmar och du hoppar till vid minsta ljud utanför en dörr och du har inte varit lika glad som du brukar sa Eric
- Jag är bara rädd det är allt, även fast jag vet att han är fast så känner jag mig ändå rädd. Men jag älskar dig och det hoppas jag du vet sa jag
- Jag vet det, jag älskar dig mest av allt också, men jag önskar bara jag fick se dig le igen sa Eric och smekte min kind

   
 
Erics Perspektiv
 
- Jag vet det, jag älskar dig mest av allt också, men jag önskar bara jag fick se dig le igen sa jag och smekte Jossans kind
- Jag kommer nog le igen när någonting är väldigt roligt, har jag hört sa Jossan
- Jag hoppas det för jag vill bara att du ska bli den gamla Jossan igen sa jag
- Och det kommer jag bli, fortare än du tror sa Jossan och gav mig en kyss
 
Jag log mot henne och tog henne i min famn och jag la min hand i hennes hår och jag kände hur hårt hennes hjärta slog. Jag tog sedan hennes hand och vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss klara för att sedan gå och äta middag. Jossan tog på sig ett par korta shorts och ett vitt spetslinne som var lite kort så man såg hennes brunbrända mage och hon var sååå snygg. Jag hade på mig en vit t-shirt och ett par ljusa jeans shorts och sedan fixade jag håret lite snabbt och sedan tog vi på oss våra skor och gick mot resturangen. 
 
Vi åt tradionella tapas och det var verkligen hur gott som helst. Jag tog Jossans hand hela tiden och vi hade det hur mysigt som helst men jag såg att Jossa tittade åt flera olika håll hela tiden och jag hoppades bara att hennes rädsla skulle försvinna snart för hon mår verkligen inte bra av det. Men jag vet en sak jag ska göra med henne och jag hoppas jag får se ett leende från henne igen då. Men vad det är det kommer jag hålla för mig själv tills det är dags.
 
Senare på hotellet - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric hade precis kommit tillbaka till hotellet och jag skulle precis sätta in nyckelkortet när jag kände hur Eric slöt sina armar runt min midja och började kyssa min hals. Jag vände mig om mot honom och jag la mina händer runt hans nacke och Eric öppnade upp dörren och vi backade snabbt in genom dörren och vi kysstes passionerat och vi tog snabbt av oss skorna och backade sedan in i sovrummet. 
 
Eric tog av mig mitt linne och drog upp snöret i min bikini bh och jag tog sedan av honom hans linne och jag la mina händer mot hans bröst och Eric la ner mig på sängen och vi fortsatte kyssas och vil hjälptes sedan åt att ta av oss resten av våra kläder och jag drog mina händer mot hans rygg och jag kunde känna varenda muskel i hans rygg och vi hade sedan sex. Och nu kändes det som att jag höll på att bli hel igen.
 
40 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Vi hade fått på oss våra underkläder igen och nu låg vi kvar i sängen och myste tillsammans. Våra kläder låg slängda lite överallt och jag kunde inte sluta le åt det. Jag gav Jossan en kyss och sedan kröp hon närmare mig och la sin hand mot min bröst och smekte mig lite på bröstet och jag smekte hennes arm. Jag log mot henne och hon log tillbaka mot mig och jag gav henne en sista kyss innan jag släckte lampan för att sedan lägga mina armar lite hårdare runt Jossan och jag somnade med ett leende på läpparna.
 
Nästa dag - Eric och Jossan är inne på hotellet - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric hade varit inne på hotellet och bara kelat i sängen och kollat på film nästan hela förmiddagen för det hade regnat nästan hela dagen men nu var det uppehåll så vi bestämde oss för att gå ut en runda nu när det ändå var uppehåll. Vi tog på oss våra skor och vi gick hand i hand och jag mådde faktiskt redan mycket och det kändes som att min stjäl höll på att läka men jag var inte redo att åka tillbaka till Stockholm än. Jag har tänkt mycket på att åka ner till Kattarp i några veckor men jag är rädd att berätta det för Eric.
 
Medan vi gick så kände jag hur Erics hand släppte min och när jag kollade så låg Eric på marken och han såg chockat på mig och han hade snubblat till på en blöt gräsfläck och jag försökte verkligen att hålla mig för skratt.
 
- Det är inte roligt! sa Eric och försökte hålla sig för skratt
- Nej, absolut inte, hur gick det? sa jag och fick verkligen bita mig i läppen för att inte skratta
- Bra, jag slog mig inte, men kolla här då? sa Eric och han hade fått lera på byxorna och nu kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt
 
Jag skrattade så tårarna började rinna och det var första gången på väldigt länge som jag skrattat så mycket. Eric skrattade också men sen började han jaga mig när jag inte kunde sluta skratta och det var verkligen hur roligt som helst. Han lyfte sedan upp mig och folk tittade lite konstigt på oss men det brydde jag mig inte om. När Eric stannade och tittade mot mig och sedan kysstes vi. Helt plötsligt hörde jag hur det började åska och regnet öste ner. Eric och jag brydde oss inte ett dugg om att det regnade vi stod kvar i regnet och kysstes.
 
Senare på kvällen - Erics Perspektiv
 
När vi kom hem från våran promenad så tog vi av oss våra blöta kläder och Jossan hoppade snabbt in i duschen sedan gjorde jag detsamma efter henne. Och när jag var klar så tog jag på mig ett par mörka jeans shorts och ett vitt linne och sen när jag kom ut från badrummet så satt Jossan på sängen i en vit kjol och ett rosa linne till och hon var så snygg. 
 
- Så, jag ska ta med dig på en liten överraskning sa jag
- Okej, vart då? sa Jossan och log stort
- Det får du se när vi är där sa jag och tog Jossans hand och drog henne upp från sängen för att sedan ge henne en kyss
 
Vi gick ner och tog en taxi mot ett tivoli eller Fair som det heter här och jag vet inte men det är något romantiskt med det på något sätt. När vi kom fram hoppade vi ur taxin och Jossan såg förvånat på mig och jag gav henne en kyss innan hon hann säga något.
 
- Har du kommit på det här? sa Jossan
- Absolut, hörde det från någon i lobbyn på hotellet och även om jag är extremt höjdrädd så vill jag åka parisehjulet med dig sa jag och log
- Va? Ska du trotsa din höjdrädsla för min skull? sa Jossan
- Jajamän, du betyder ju allt för mig så därför ska vi gå dit nu sa jag och tog Jossans hand
 
Vi sprang bort till parisehjulet och jag kände hur hårt mitt hjärta slog eftersom jag inte gillar höjder men idag ska jag trotsa det och bara vara tillsammans med Jossan. Vi satte oss ner och jag kände hur Jossan tog min hand och jag tryckte den ganska hårt men hon log bara mot mig och det kändes helt underbart att se henne le igen. Vi började åka och det var faktiskt en väldigt fin utsikt även om jag var extremt rädd så glömde jag det varje gång jag såg på Jossan.
 
- Jag älskar dig så mycket, jag kan inte fatta att du gör det här för mig sa Jossan
- Jag älskar dig mer och jag kan göra mer för dig det vet du sa jag och gav henne en kyss
- Jag vill verkligen inte förstöra den här underbara stunden men det är något jag behöver berätta för dig sa Jossan
- Det låter allvarligt sa jag och kände hur hjärtat slog ännu hårdare
- Inte allvarligt, men jag är inte redo att åka tillbaka till Stockholm och bo i lägenheten än. Jag har pratat med mamma och jag kommer bo hos mina föräldrar i 2 veckor och sen flytta tillbaka sa Jossan och såg på mig

 Detta är kapitel 20 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Förlåt om det blev lite tråkigt men hoppas ni ska tycka om det ändå. Förlåt att det kom så sent men har inte hunnit få klart det förens nu men hoppas ni ska tycka om det ändå. Kapitel 21 kommer imorgon(söndag) och då får ni bla. veta Vad Eric säger när Jossan berättar att hon kommer bo i Kattarp i 2 veckor? Vad är det ingentligen Eric kopierar från Jossans dator? Och varför visar han det för sin manager Tomas? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 21 som kommer imorgon(måndag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 19

Men när jag gick igenom lägenheten så svarade inte Eric överhuvudtaget. Jag förstod ingenting. Jag letade i hela lägenheten men han var ingenstans och när jag sedan gick ut i köket stod det en blombukett med ett kort i som det stod " Du är mitt öde Kram Magnus". Det här händer inte. Jag sprang mot ytterdörren och låste snabbt efter mig och jag satt vid dörren hela tiden tills jag hörde hur någon öppnade brevinkastet och jag hade aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv.

    
 
Jossans Perspektiv
 
Jag satt och skakade av rädsla och när jag såg hur både brevinkastet och dörrhandtaget drogs ner. Jag fick panik jag visste inte vad jag skulle göra. Jag letade efter mobilen men den låg i köket och jag vågade inte röra mig från dörren.
 
- Jossan! Jag vet att du är där inne. Öppna dörren nu. Jag älskar dig så öppna dörren så vi kan vara tillsammans sa Magnus genom brevinkastet och när jag inte öppnade så bankade han på dörren
- ÖPPNA NU! Jossan! ropade Magnus igen
 
Jag blev hur rädd som helst och jag började krypa mot köket för att ta mobilen. Jag kunde inte ställa mig upp för jag skakade av rädsla så det kändes som att jag skulle ramla omkull om jag reste mig upp. När jag fick tag i mobilen så slog jag Erics nummer men han svarade inte och ju mer jag hörde från dörren desto räddare blev jag. Jag ringde flera gånger till Eric men han svarade inte nu heller så jag lämnade ett meddelande.
 
- Eric, hjälp mig. Magnus...här...Hjälp mig sa jag och skakade på rösten i ett meddelande
 
Nu hoppades jag bara att Eric skulle höra mitt meddelande och att Magnus skulle gå men jag hörde fortfarande hur Magnus slog på dörren och ju mer han slog desto räddare blev jag för att han skulle slå sönder dörren.
 
Samtidigt i studion - Erics Perspektiv
 
Jag och J-son, Jason Gill och Tomas hade varit i studion hela kvällen och jag hade stått inne i sångbåset väldigt länge och när jag äntligen kom ut därifrån så kollade jag snabbt på mobilen ifall Jossan skulle ha ringt. Jag var extra orolig nu när hon åkt hem ensam till sin lägenhet. När jag såg att jag hade 10 missade samtal och ett röstmeddelande så började mitt hjärta slå ännu hårdare. Jag lyssnade på meddelandet och när jag hörde Jossans meddalnde så kände jag hur hårt mitt hjärta slog. Det jag hörde var Jossans röst och hon skakade verkligen på rösten och jag hörde hur rädd hon var. 
 
- F*n! Jag måste dra sa jag och la ner mobilen i fickan och tog sedan min jacka och sprang ut från studion
- Eric! Vänta! Vi är inte klara! Vart ska du?! ropade Tomas
- Jag hinner inte förklara ropade jag tillbaka och sprang hela vägen till bilen
 
Jag körde hur fort som helst för att hinna till Jossans lägenhet i tid. Jag var lite arg på mig själv att jag inte hade haft mobilen med mig inne i sångbåset för tänk om det hänt Jossan något, då kommer jag aldrig förlåta mig själv. När jag väl kom fram så gick jag direkt in i trapphuset och jag hörde hur någon bankade och slog på en dörr och jag ringde först till polisen och dom lovade att vara där om 15 minuter och jag var tvungen att vänta men jag ville inte vänta längre men enligt polisen kunde jag skadas med så därför var jag tvungen att vänta.
 
15 minuter senare - Jossans Perspektiv
 
Jag hade fortfarande inte hört någonting från Eric och jag satt fortfarande vid dörren och jag kunde inte sluta skaka. När jag hörde hur det slutade banka på dörren så slog mitt hjärta mindre hårt men jag var fortfarande väldigt rädd. När jag hörde hur någon knackade på dörren så började mitt hjärta slå fortfare igen. Jag skakade som att jag nästan hade feber frossa och jag kunde inte röra mig överhuvud taget.
 
- Jossan? Det är jag, Eric. Snälla gumman öppna sa Eric utanför dörren
 
Jag kröp fram mot dörren och vred om låset och sen kröp jag ihop igen och forsatte att skaka. Eric öppnade dörren och sprang fram till mig och kramade om mig hårt. Jag skakade och grät hela tiden och jag kände hur Erics grepp hårdnade om mig ju mer jag skakade.
 
- Såja, såja, jag är här nu, allting är bra nu sa Eric 
- Han...han...sa jag i omgångar
- Polisen har tagit med Magnus så du behöver inte vara rädd mer sa Eric 
- Han höll....på...att bryta...sig....in sa jag
- Jag vet gumman, jag är så ledsen för att jag inte kom tidigare sa Eric
- Men du är....här...nu sa jag och kände hur tårarna fortsatte att forsa ner på mina kinder
- Jag kommer alltid finnas vid din sida gumman, jag älskar dig sa Eric och gav mig en kyss
- Jag älskar dig sa jag och såg in i Erics ögon
 
Eric hjälpte mig upp på benen igen men det kändes som att mina ben blev som gele hela tiden och Eric lyfte upp mig i sin famn och bara mig sedan ner till hans bil och vi åkte hem till Erics lägenhet. Jag hade aldrig varit så rädd i hela mitt liv och det var bara så skönt att äntligen få vara hemma hos Eric i tryggheten igen.
 
Senare på kvällen - Erics Perspektiv
 
Jossan hade redan gått och lagt sig och jag förstår henne. Hon hade det verkligen tufft just nu och hon hade gråtit och varit i chock i flera timmar och det var ibland svårt för mig att få kontakt med henne också. Jag hade precis gjort mig klar för att gå och lägga mig och när jag la mig bredvid Jossan så rörde hon sig oroligt och skrek i sömnen och jag la mig nära henne och la min arm runt henne.
 
- Jag är här gumman, det är bara en mardröm viskade jag och jag såg att Jossan vaknade
- Skrek jag? sa Jossan och såg på mig
- Ja, men det är naturligt efter allt du gått igenom, vet du, jag tar ledigt en vecka så åker vi bort bara du och jag, så du får lite miljöombyte sa jag
- Vart då menar du? sa Jossan förvånat
- Spanien? Vi kan åka dit en vecka så du får något annat och tänka på, bara du och jag, vad säger du? sa  jag
- Jag vill gärna åka med dig till Spanien men jag har inte råd sa Jossan
- Jag bjuder med dig till Spanien, och jag ordnar allt, vad sägs om det? sa jag och log
- Det sägs att du är världens bästa pojkvän sa Jossan och gav mig en kyss

Vi fortsatte att kyssas en stund till innan jag la min arm runt Jossans midja och hon kröp närmare mig och la sitt huvud mot mitt bröst och vi somnade båda två och även denna gång drömmde Jossan mardrömmar och det gjorde så ont i mig att se henne må så dåligt. Men efter en stund så somnade jag också.
 
Några dagar senare - Eric och Jossan är i Spanien - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric hade varit i Spanien i en dag och jag hade haft det ganska jobbigt hela tiden och även fast jag borde vara lika glad för att få vara här med Eric så var det som att jag inte kunde det. Inners inne var jag hur glad som helst att få vara här med Eric men jag var fortfarande rädd och kände mig ändå iaktagen även fast jag inte var det men det är tydligen vanligt att man är rädd ett tag men jag ska försöka släppa dom känslorna för jag vill bara vara här med Eric nu.
 
Vi låg på stranden och hade det verkligen hur mysigt som helst. Jag tog Erics hand och sprang ner mot vattnet och vi började kyssas passionerat och jag kände hur Erics händer rörde vid min mage och jag ryckte till lite när jag kände hur det kittlades och Eric log mot mig. Jag log tillbaka och vi fortsatte sedan att kyssas och jag la mina händer mot hans bröst och sedan lekte jag med hans hår och det var verkligen helt fantastiskt. 
 
- Ska vi gå en promenad? sa Eric när vi kommit upp och lagt oss på filtarna 
- Gärna sa jag och jag tog på mig mina korta shorts och Eric tog min hand
 
Vi packade ihop våra saker och gick sedan en bra stund och när vi kom ut på en bro så stannade Eric helt plötsligt och såg på mig. Jag tittade forskande på honom och förstod inte varför han stannade.
 
- Hur mår du ingentligen? sa Eric oroligt
- Jag mår bra, så länge jag får vara här med dig sa jag och la mina armar runt hans midja
- Du behöver inte ljuga för mig, jag ser att du mår dåligt, du har mardrömmar och du hoppar till vid minsta ljud utanför en dörr och du har inte varit lika glad som du brukar sa Eric
- Jag är bara rädd det är allt, även fast jag vet att han är fast så känner jag mig ändå rädd. Men jag älskar dig och det hoppas jag du vet sa jag
- Jag vet det, jag älskar dig mest av allt också, men jag önskar bara jag fick se dig le igen sa Eric och smekte min kind

Detta är kapitel 19 som ingentligen skulle kommit igår(fredag) och jag är verkligen ledsen att jag inte hann få upp det igår men jag hoppas ni ska tycka om det :) Och kapitel 20 kommer redan ikväll, jag kan tyvärr inte säga när men det kommer upp senare ikväll och då får ni den spännande fortsättningen. Ni kommer bla. få veta om Jossan blir sig själv igen? Varför flyttar Jossan hem till Kattarp? Och vad är det Eric visar sin manager Tomas? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 20 som kommer redan ikväll :)
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Kapitel 19 kommer imorgon lördag :(

 
Hej alla underbara och helt fantastiska läsare!!
 
Jag har sååå dåligt samvete nu verkligen för jag hinner tyvärr inte få upp kapitel 19 idag. Men som kompensation till det så kommer både kapitel 19 och 20 imorgon(lördag). Jag hoppas verkligen att det är okej och jag har verkligen så dåligt samvete för detta. Men hoppas ni förlåter mig och jag lovar att både kapitel 19 och 20 kommer imorgon(lördag).
 
NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA OCH MEST UNDERBARA LÄSARE ! 
 
TACK FÖR ATT NI FINNS OCH LÄSER BLOGGEN!
 
Kramar från Natalie

Without you im nothing - Kapitel 18

Jag hann inte svara på Eric innan min mobil pep till och jag tog snabbt upp mobilen och det var ett mms från en okänd person. Jag kände inte igen nummret iallafall och när jag öppnade det så kände jag hur hårt mitt hjärta började slå. Det var en bild av mig och Eric utanför H&M butiken kyssandes och texten under bilden var bara " Är du lycklig med honom?" och nu började jag faktiskt bli riktigt rädd, mer rädd än jag varit innan.

  
 
Erics Perspektiv
 
- Vad är det? Vad står det? sa jag och såg chockat på Jossan
- Va? Nej, det var inget. Det var bara mamma sa Jossan och jag såg att hon var orolig
- Får jag se? sa jag och tog mobilen och när jag fick se vad det stod så såg jag på Jossan
- Vad är det? Det är ju bara en bild sa Jossan och log
- Älskling, det här är ju inte okej, den här personen har ju fått tag i ditt mobil nummer och skickar bilder, har du fortfarande ingenaning om vem det kan vara som gör det här? sa jag
- Nej, jag vet inte det och jag kanske bara borde vara glad att han gillar mig, vem det nu är sa Jossan
- Men gumman, ja, jag har sagt vad jag tycker om det men blir det värre så lova att säga till mig sa jag
- Ja, jag lovar, men måste inte vi åka nu? sa Jossan
- Oj, ja, det måste vi nog sa jag och gav Jossan en kyss och sedan reste vi oss och medans Jossan plockade in disken i diskmaskinen så gjorde jag mig i ordning.
 
Jag tog på mig mina ljusa jeans och sedan tog jag på mig ett svart linne och min ljusa jeansväst med nitar på ryggen. När jag kom ut till Jossan som väntade på mig ute i hallen så log jag stort. Jag tog på mig mina skor och precis när jag öppnade dörren så stod Frida där. Både Jossan och jag tittade förvånat på henne.
 
- Hej, jag hoppas jag inte stör sa Frida
- Vad gör du här? Ska du förstöra förhållandet igen? sa Jossan bakom mig
- Nej, jag ville bara komma och be om ursäkt för hur jag betedde mig sist sa Frida
- Det är okej, vi är ju tillsammans nu så det är okej sa jag
- Okej, va bra. Men ja det var bara det jag ville säga sa Frida
- Ja, vi har lite bråttom så om det inte var något mer sa jag och såg på Frida
- Nej, det var bara det sa Frida och sedan gick vi ut genom dörren och låste. 
 
Vi hoppade sedan in i bilen och jag åkte mot Jossans jobb för att släppa av henne innan jag skulle åka till en tidningsintervju. Men det där sms:et låg och störde mig lite faktiskt. Vad menade han med " Är du lycklig med honom?". Och speciellt läskigt är det ju att han tog bilden utanför hennes jobb. Då måste han ju vetat om att hon jobbar där. Ja, läskigt är det iallfall. 
 
- Ses vi hemma ikväll? sa jag när jag stannade bilen utanför Jossans jobb
- Ja, det är klart vi gör sa Jossan
- Då ses vi då och var rädd om dig och ring mig om det händer något sa jag
- Absolut sa Jossan och gav mig en kyss för att sedan gå ur bilen och gå in mot sitt jobb
 
Jag vinkade till henne innan jag åkte till tidningen JULIA där jag skulle göra en intervju idag. Och jag hoppas verkligen att Jossan får veta vem hennes hemliga beundrare är för just nu märks det på Jossan att hon inte mår bra alls. 
 
Senare på Jossans jobb - Jossans Perspektiv
 
Jag hade haft det väldigt bra idag med på jobbet och jag hade inte tänkt så mycket på min beundrare idag vilket kändes väldigt skönt. Jonas och jag hade jobbat på väldigt bra idag. När jag sedan gick mot ungdomsavdelningen så kom en annan av mina kollegor fram till mig.
 
- Jo, jag ville bara säga grattis, ni är verkligen ett fantastiskt par sa Lea
- Va? Vad pratar du om? sa jag förvånat
- Du och Magnus såklart sa Lea
- Jag och Magnus? Vem har sagt det? sa jag irriterat
- Magnus berättade det för alla i morse sa Lea
- Är han på sitt kontor? sa jag 
- Ja, han var där förut sa Lea och såg förvirrat på mig medans jag gick dit
 
Vad håller han på med ingentligen? Men nu förstod jag vem min hemliga beundrare är iallafall, det är min chef Magnus. När jag kom fram till dörren så struntade jag faktiskt i att knacka på innan jag gick in för nu var jag faktiskt arg.
 
- Jossan? Du måste faktiskt knacka innan du går in här sa Magnus
- Varför ska jag visa dig respekt när du inte visar mig respekt? sa jag argt
- Vad menar du nu? sa Magnus och såg förvånat på mig
- Du har ju gått och sagt att vi är tillsammans! Varför har du gjort det? sa jag
- Jag tycker väldigt mycket om dig och jag har sett på dig att du känner något för mig med sa Magnus
- Va? Jag är inte ett dugg kär i dig! Jag känner inte dig äns! Så är det du som skickat blommor,presenter,brev och sms till mig? sa jag
 
- Ja, det är jag och det är för att jag tycker så mycket om dig sa Magnus och log stort
- Fattar du inte att jag blivit rädd? Jag har haft mardrömmar och jag har känt mig iaktagen sa jag
- Det är tråkigt men det jag gjort är för att visa att jag tycker om dig och jag vet att du tycker om mig också sa Magnus
- Du är ju galen! Jag åker hem nu och jag vill aldrig mer ha blommor eller någonting mer från dig! sa jag och smällde igen dörren efter mig

Jag tog snabbt mina saker ifrån personalrummet och sprang ut från butiken och jag fortsatte att springa till bron vid drottninggatan. Jag stannade och tog snabbt upp min mobil och jag kände hur tårarna börjat rinna och jag slog snabbt nummret till Eric.
 
- Ja, det är Eric sa Eric
- Hej älskling! det är jag, har du något för dig nu? sa jag och kände hur tårarna rann
- Vad är det som har hänt gumman? sa Eric med en orolig ton
- Jag vet vem det är och jag är borta från jobbet sa jag
- Okej, vart är du nu? Jag ska på dansrep så jag kan komma och hämta dig sa Eric
- På bron vid drottninggatan sa jag
- Okej, stanna där, jag kommer på en gång sa Eric och vi la på
 
Jag väntade en stund på att Eric skulle komma och medans jag stod där på bron så kände jag mig iaktagen. Jag vet inte om det var för att jag visste att Magnus var beundraren eller om det bara var något inom mig som gjorde att jag blev orolig för att han faktiskt stod där någonstans och såg på mig eftersom han tagit bilden av mig och Eric igår. 
 
20 minuter senare - Eric kommer till bron - Erics Perspektiv
 
När Jossan ringt så fick jag panik direkt. Jag hade hoppat in i bilen direkt och kört mot bron och det hade tagit mig ungefär 20 minuter och när jag väl kom fram hoppade jag ur bilen och kramade om henne. Hon grät så jag trodde hjärtat skulle gå sönder på henne.
 
- Såja gumman, berätta vad som hänt sa jag och kramade om henne hårt
- Det är Magnus, det är han som skickat hem blommor,presenter och brev till mig sa Jossan
- Va? Din chef? sa jag chockat
- Ja, och han sa att jag gillar han med, att han ser att jag gillar honom sa Jossan
- Men det här är ju inte klokt. Det låter ju som han är en stalker ju sa jag
- Nej, det är han inte, han gillar mig bara sa Jossan
- Jossan, det kan han ju visst vara, kom så får du följa med på dansträningen så får vi prata om hur vi ska fixa det här sa jag och vi hoppade in i bilen för att åka till dansträningen
 
Magnus? Magnus? Jag kunde inte få in det i mitt huvud att det är han som varit Jossans hemliga beundrare men när Jossan berättade att han sa att han tycker sig se att Jossan känner något för honom det gör mig faktiskt lite rädd för att han skulle gå längre. Jag försökte att inte visa Jossan att jag faktiskt var orolig för henne. Men när jag tittade lite på henne så såg jag hur rädd hon faktiskt var och jag tror att djupt inom henne själv så tror jag att hon visste att jag hade lite rätt i det jag sa om att han faktiskt börjat förhölja henne.
 
Senare på kvällen - Jossan åker hem till lägenheten medans Eric är på jobb - Jossans Perspektiv
 
Eric var tvungen att jobba så jag fick åka hem till min lägenhet själv för att hämta posten och när jag kom in genom dörren så hörde jag hur det spelades lugn musik i hela lägenheten och det var tända ljus och rosen blad runt hela lägenheten och jag kände hur mitt hjärta fylldes av glädje. 
 
- Åh, älskling du hade inte behövt göra allt det här sa jag medans jag tog av mig skorna och gick in i lägenheten
 
Men när jag gick igenom lägenheten så svarade inte Eric överhuvudtaget. Jag förstod ingenting. Jag letade i hela lägenheten men han var ingenstans och när jag sedan gick ut i köket stod det en blombukett med ett kort i som det stod " Du är mitt öde Kram Magnus". Det här händer inte. Jag sprang mot ytterdörren och låste snabbt efter mig och jag satt vid dörren hela tiden tills jag hörde hur någon öppnade brevinkastet och jag hade aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv.

Detta är kapitel 18 av Without you im nothing. Hoppas ni ska tycka om det. Nästa kapitel som kommer imorgon (fredag) är kapitel 19. Då kommer ni bla. få veta vem är det som knackar på dörren? Varför åker Eric och Jossan till Spanien? Och varför väljer Jossan att flytta hem till Kattarp igen? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 19 som kommer imorgon(fredag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 17

- Det är jag som är sen, kom in sa Eric och släppte in mig 
- Jo, jag fick det här idag av min hemliga beundrare och nu är jag rädd på riktigt sa jag och såg på Eric
- Får jag läsa? sa Eric och tog brevet
- Ja visst sa jag och Erics läste brevet och jag kände hur hårt mitt hjärta slog för nu var jag verkligen rädd.

  
 
Jossans Perspektiv
 
- Det här är ju inte sant. Vem är det som skickar det här ingentligen? sa Eric
- Jag vet inte, jag börjar bli rädd, jag känner mig iaktagen hela tiden och när jag är hemma också sa jag
- Gumman, jag ska se till att ingenting händer dig, jag lovar sa Eric och höll om mig
- Jag är så glad att du finns men jag vet inte om jag vågar gå hem sa jag och kramade om Eric
- Nej, det är nog ingen bra idé, vi gör såhär, jag följer med dig hem ikväll så får du packa ner lite kläder så får du bo hos mig tills det här har lugnat ner sig sa Eric
 
- Men jag kanske ska åka hem till Kattarp istället, där är jag ju trygg sa jag
- Nej, du bor hos mig och så får du följa med mig på olika saker sa Eric och log försiktigt
- Så du ska bli min privata livvakt? sa jag och skrattade
- Absolut, din egna privata livvakt sa Eric och skrattade
 
- Men om du ska vara det får du gå sådär jämt sa jag och log flörtigt mot Eric som stod i bar överkropp
- Såhär? Hahaha, vad tror du fansen skulle säga? sa Eric och skrattade
- Jag tror dom skulle bli glada, men inte lika glad som jag sa jag och gav Eric en het kyss som han snabbt besvarade
 
- Nej, nu måste jag ta på mig min tröja så vi kan åka sa Eric och började gå in till sovrummet
- Måste du det? Det du har nu är snyggt ju sa jag och skrattade
- Såhär? sa Eric och gjorde en modellpose i dörröppningen
- Hahaha, precis så sa jag och skrattade
- Ja, jag tror tyvärr inte jag kan göra det men när vi kommer hem så absolut sa Eric och blinkade åt mig
- Absolut sa jag och log stort

Jag väntade på att Eric skulle bli klar och sedan var det dags för honom att åka till lite tidningsintervjuer, tv-inspelningar och sedan en fotoshoot och Eric ville att jag skulle följa med honom på allt det här men det kändes inte bra för jag ville inte vara till besvär för honom. 
 
Senare på tv-inspelningen - Erics Perspektiv
 
Jossan hade varit med mig hela dagen idag och jag märkte på henne att hon tyckte det var jobbigt mest för min skull. Hon hade berättat att hon kände sig som ett besvär för mig när hon var med idag vilket gjorde ont i mitt hjärta för jag ville ha med mig henne idag. Så länge vi inte vet vem det är som skickar presenter, blommor och brev hem till Jossan så känner jag att jag vill ha henne här för tänk om det händer henne något när jag inte är där då skulle jag aldrig förlåta mig själv.
 
- Eric, då kör vi "Marching(in the name of love)" sa producenten
- 1 minut bara sa jag och gick fram till Jossan
- Hur är det gumman? sa jag och såg på Jossan
- Jag åker nog till jobbet ändå sa Jossan och såg försiktigt på mig
- Men är det så smart? sa jag oroligt
- Jag kan inte gömma mig resten av livet, men du kanske kan möta mig efter fototagningen? sa Jossan
- Absolut, jag kommer så fort jag bara kan. Kom ihåg att jag älskar dig mest sa jag och gav henne en passionerad kyss
- Jag älskar dig mer sa Jossan och sedan gick hon ut genom studio dörren
 
Jag gick upp på scenen som jag skulle köra mina nya singlar på men jag hade en stor klump i magen för att någonting skulle hända Jossan. Tänk om någonting händer henne? Tänk om personen kommer till hennes jobb? Jag ville bara göra klart allt mitt jobb nu för att sedan åka till Jossans jobb och sen åka hem till henne så hon får packa ner lite kläder och andra saker så får hon bo hos mig ett par dagar. Men det gjorde så ont att inte veta om det skulle hända henne något.
 
Senare på Jossans jobb - Jossans Perspektiv
 
Jobbet hade faktiskt gått väldigt bra idag och jag kände mig inte iaktagen alls och det kändes verkligen hur skönt som helst och jag kunde verkligen jobba ostört men samtidigt fanns klumpen i magen men det gick bra ändå. Jonas hade varit jätte snäll hela dagen idag men jag hade inte sagt om att jag kände mig iaktagen och att någon skickade brev och presenter och blommor till mig. Men han visste att jag och Eric var tillsammans igen, jag kände att det var något jag behövde berätta och han blev väldigt glad för våran skull vilket var otroligt skönt.
 
- Ursäkta, kan du visa mig vägen till herravdelningen? sa en bekant röst bakom mig
- Ja, det är där borta, CHRIS?! Vad gör du här? sa jag och blev både chockad och väldigt glad
- Ska faktiskt träffa en tjej här i Stockholm så jag tänkte jag kunde komma och hälsa på dig med sa Chris
- Så du hatar inte mig mer då? sa jag och log
- Självklart inte, det är bara så roligt att få träffa dig igen! sa Chris och gav mig en kram
- Detsamma, ska jag hjälpa dig med något? sa jag och log
- Du kanske kan visa mig något snyggt sa Chris och skrattade
- Självklart sa jag och gick vi gick till herravdelningen.
 
Vi pratade om massor med saker och han berättade om vad som hänt i Kattarp sen jag flyttade därifrån och jag berättade om vad som hänt här men jag berättade inte för honom heller om min beundrare. När jag sedan hjälpt honom så snackade vi lite till och sedan var det dags för mig att sluta. 
 
- Jossan? kan du komma in på mitt kontor en stund? sa Magnus
- Ja, vad är det? sa jag och satte mig framför honom
- Du har ju provjobbat här ett par dagar och jag undrar om du kan tänka dig en helttidsanställning? sa Magnus
- Ja, jag vill gärna ha en helttidstjänst sa jag och log stort
- Bra, då kan du skriva på kontraktet här sa Magnus och tog fram ett anställningskontrakt
 
Jag läste igenom det och sedan skrev jag på. Jag var verkligen jätte glad när jag fick veta att jag får jobbet. När jag skrivit på så gick jag ut genom dörren och jag gick snabbt in till personalrummet och hämtade min väska. Sen gick jag ut till Eric som stod och väntade utanför på mig och jag kramade om honom.
 
- Hur har det gått? Jag har varit orolig för dig sa Eric och såg på mig
- Det har faktiskt gått väldigt bra, det har inte hänt något idag så du behöver inte vara orolig sa jag och log
- Säkert? sa Eric och såg allvarligt på mig
- Ja, det är verkligen okej, jag lovar sa jag och gav honom sedan en kyss som han snabbt besvarade
- Okej va bra, ska vi åka hem till dig och hämta lite kläder? sa Eric 
- Absolut sa jag och Eric tog min hand för att sedan gå mot hans bil
 
Vi hoppade in i bilen och körde mot min lägenhet och jag skyndade mig att plocka ihop lite kläder och andra saker för att sedan låsa dörren och springa ner till Eric igen som väntade i bilen. Jag kände mig lite lugnare efter att jag fått åka därifrån. Men min beundrare kanske kommer fortsätta skicka saker men då behöver jag inte känna den stressen som det faktiskt ger mig när jag får breven och presenterna. När vi kom hem till Erics lägenhet igen så började vi laga lite mat och sedan satte vi oss framfört tv:n och käkade och myste lite tillsammans.
 
Lite senare - Eric och Jossan ska sova - Erics Perspektiv
 
Jossan hade precis varit inne i badrummet och gjort sig iordning och hon kom in i sovrummet i ett linne och underkläder och jag log stort mot henne för hon var verkligen hur snygg som helst.
 
- Varför ler du sådär mot mig? sa Jossan och skrattade
- Du är så snygg bara sa jag och log stort
- Tack, du med, och det är väl nu som du är min privita livvakt? sa Jossan och skrattade
- Absolut, det är jag verkligen, sa jag och la mig sedan på sidan och Jossan och jag började sedan kyssas passionerat
 
Jag la mig sedan över henne och hon tog sina händer mot mitt bröst och jag la min hand mot hennes mage. Vi hjälptes sedan åt att ta av varandra kläderna och Jossan smekte sina händer mot min rygg och hon lekte med mitt hår. Jag kysste hennes hals och gick sakta ner mot hennes mage och kysste den. Jag såg sedan djupt in i Jossans vackra mörka ögon och vi kysstes passionerat igen och hade sedan sex. Det var verkligen heeelt fantastiskt.
 
40 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Vi hade fått på oss våra underkläder igen och jag höll om Jossan. Hon låg ihopkrupen nära mig och jag hoppas att vi alltid ska ha det såhär. Jag kan inte fatta att jag inte förstod tidigare att jag älskar henne för hade jag gjort det hade jag haft inte kunnat vara lyckligare. 
 
- Vad tänker du på? sa Jossan och såg upp mot mig
- Dig, och hur mycket jag älskar dig sa jag
- Ärligt sa Jossan och log
- Ärligt, jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som har dig sa jag
- Det är jag som ska vara lyckligt lottad som har dig sa Jossan
- Jag älskar dig så mycket! sa jag och vi gav varandra en sista kyss 
 
Jag gav Jossan en till puss på pannan innan jag släckte lampan bredvid sängen och sedan la jag mina armar runt Jossan igen och vi somnade båda två. Och jag märkte inte förens senare på natten att hon drömde mardrömmar. Jag vaknade flera gånger av att hon skrek och rörde sig i sängen och nu börjar det gå väldigt långt och jag hoppas verkligen inte att det ska fortsätta såhär för Jossans skull. Sedan somnade jag om igen.
 
Nästa dag - Jossan och Eric äter frukost - Jossans Perspektiv
 
Eric hade varit ganska konstig hela morgonen. Jag förstod inte vad det var för fel. Jag var själv väldigt trött eftersom jag haft mardrömmar hela natten. Jag hoppas inte Eric märkt det och att det är därför han är lite konstig nu på morgonen. Jag trodde aldrig att den här beundrar grejen skulle göra mig så här mycket. 
 
- Hur mår du ingentligen? sa Eric och såg på mig
- Vad menar du? sa jag förvånat
- Du skrek och rörde dig massor i natt, jag förstod att du drömde mardrömmar sa Eric
- Ja, jag är bara väldigt rädd, det är det sa jag
- Om du inte känner dig trygg och är rädd så ska du gå till polisen för det här börjar ju bli mer som en förföljelse sa Eric oroligt
- Nej, det är bara någon som gillar mig, det är inte mer än så, jag behöver inte gå till polisen sa jag
- Men gumman, det är ju för ditt eget bästa sa Eric
 
PIP PIP PIP
 
Jag hann inte svara på Eric innan min mobil pep till och jag tog snabbt upp mobilen och det var ett mms från en okänd person. Jag kände inte igen nummret iallafall och när jag öppnade det så kände jag hur hårt mitt hjärta började slå. Det var en bild av mig och Eric utanför H&M butiken kyssandes och texten under bilden var bara " Är du lycklig med honom?" och nu började jag faktiskt bli riktigt rädd, mer rädd än jag varit innan.

 Detta är kapitel 17 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och jag är ledsen att det kom så sent igen men tiden hann ikapp mig idag igen men lovar att försöka göra ett tidigare kapitel imorgon. Och kapitel 18 som kommer imorgon(torsdag) och då får ni den spännande fortsättningen. Då får ni bla. veta vem det är som förföljer Jossan? Varför kommer Frida till Erics lägenhet? och vem är det som står utanför Jossans dörr? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 18 som kommer imorgon(torsdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 16

- Inga fans bakom scenen sa vakten argt
- Ursäkta? sa jag surt tillbaka
- Du hörde vad jag sa! Inga fans bakom scenen sa vakten argare

   
 
Jossans Perspektiv
 
- Inga fans bakom scenen sa vakten argt
- Ursäkta? sa jag surt tillbaka
- Du hörde vad jag sa! Inga fans bakom scenen sa vakten argare
- Jag är inget fan, jag är Erics flickvän sa jag
- Det säger alla så som jag sagt tidigare så inga fans bakom scenen så försvinn nu! sa vakten argt
- Men är du dum på något sätt? Jag är Erics flickvän, han väntar på mig sa jag igen
- Tyvärr, jag har hört det tusen gånger tidigare och nu får du GÅ! sa vakten och flyttade bort mig
- Men fråga honom då så får du se själv! sa jag argt
- Sorry tjejen! Du får gå in i den vanliga entrén som dom andra fansen sa vakten och gick sedan tillbaka
- Idiot! ropade jag efter honom och gick sedan därifrån
 
Hur ska jag nu kunna komma in? Den där vakten verkar ju inte riktigt klok ju! Jag talade ju faktiskt sanning men jag kan förstå om han hört det förut men han kunde väl ändå ha gått och frågat Eric istället för att tvinga bort mig därifrån. Så sjukt otrevlig alltså. ÅH! Hur ska jag komma in nu du? Risken är väl att han ringer polisen om jag går dit igen. Jag får ringa Eric istället tänkte jag och började leta i väskan efter min mobil men den var inte där. Jag är inte smart alltså, jag har glömt mobilen hemma i lägenheten, alltså det här händer bara inte. Bara inte Eric tror att jag struntar i honom nu.
 
Samtidigt bakom scenen - Erics Perspektiv
 
Jag hade ringt flera gånger till Jossans mobil men hon hade inte svarat någon gång och nu började jag bli orolig. Antingen så har hon glömt mobilen hemma eller så har det hänt något på vägen hit. Jag måste gå och fråga vakten om någon kommit och frågat efter mig för det här är inte likt Jossan.
 
- Du har det varit någon tjej här och frågat efter mig? sa jag till vakten
- Ja, det har varit väldigt många tjejer här och frågar efter dig sa vakten lite små irriterat
- Ja, men jag menar inte fans, jag menar min flickvän sa jag och försökte hålla mig lugn fast vakten var sur
- Det var någon tjej här som sa att hon var din flickvän men jag körde iväg henne sa vakten
- Va? Varför då?! sa jag chockat
 
- Jag trodde hon var ett fan, hon sa visserligen att hon var din flickvän men jag trodde hon ljög så ja jag körde iväg henne sa vakten
- Men alltså, varför kom du inte och frågade mig om det stämde då? sa jag irriterat
- Det ingår inte i mitt jobb, mitt jobb är att se till att inga obehöriga kommer in här sa vakten surt och såg argt på mig
 
- Vart gick hon?! sa jag och kände hur stressad jag blev
- Jag sa åt henne att gå in i den vanliga entrén som dom andra fansen sa vakten
- Alltså nästa gång någon säger att dom är min flickvän så fråga mig! sa jag argt och gick imellan staketen
- Vart ska du nu!? ropade vakten efter mig irriterat
- Jag ska hämta min flickvän som du inte släppt in sa jag argt och sprang ut mot entrérna för att se om jag kunde se Jossan

Jag såg henne ingenstans. Jag var så sjukt irriterad på den där vakten. Varför kunde han inte bara kommit och sagt till mig att det var en tjej som sa att jag var hennes pojkvän så hade det här aldrig hänt. Jag gick vidare och letade över allt men jag såg henne ingenstans och nu började mitt hjärta slå så hårt. Vart kan hon vara? Jag gick tillbaka en bit till den stora entrén och då fick jag äntligen syn på henne. 
 
- JOSSAN! Jossan! ropade jag och hon vände sig om och sprang sedan fram mot mig och jag lyfte upp henne i famnen och kramade om henne så hårt
- Förlåt att jag blev sen men den där vakten vägrade släppa in mig sa Jossan och jag såg in i hennes ögon
- Jag vet. och jag skällde ut honom efter noter för det också sa jag
- Gjorde du? Varför då? sa Jossan förvånat
- För man behandlar inte dig på det sättet sa jag och kysste henne
- Jag älskar dig så mycket sa Jossan och log
- Och jag älskar dig mer sa jag och tog Jossans hand för att sedan gå tillbaka mot vakten 
- Har du backstagepass? sa vakten åt Jossan
- Nej, men det fixar vi sa jag och vi smet i mellan staketet och jag såg hur sur i vakten blev men det brydde jag mig inte om
 
Vi gick till Tomas som fixade ett backstage pass till Jossan och vi gick för att käka och sen var det bara att vänta tills konserten skulle börja. Och jag var hur taggad som helst. När vi sedan varit lite på Grönan ensamma så var det dags för mig att gå och göra mig iordning och Jossan satt på en stol vid sidan av scenen och innan jag gick upp på scenen gav jag henne en kyss och sen var det bara att köra.
 
I slutet av konserten - Jossans Perspektiv
 
Jag hade suttit hela konserten bakom scenen och tittade på när Eric körde sin konsert och han var verkligen hur bra som helst. Och nu började konserten närma sig sitt slut och det skulle sluta med låten "Without you im nothing" innan det var dags för extra nummren. Han sjöng till publiken men när det blev mellanspel så sprang han fram till mig och kysste mig passionerat och jag kände hur jag blev helt svag i kroppen. Och innan han skulle ut igen så viskade han till mig "Utan dig vore jag ingenting" och sen sprang han ut till publiken igen och jag kände hur det verkligen bubblade i hela kroppen.
 
Sedan var det dags för dom två extra nummren och jag gick ner från scenen och in i logen för att vänta på Eric där och när jag gick mot logen så fick jag syn på Jonas och jag fick en chock. Jag skyndade mig snabbt in till logen så han inte skulle få syn på mig för då skulle han nog bli väldigt ledsen eftersom jag ljög eller inte ljög att jag skulle hit med en vän. Men jag ljög ju inte på det sättet, jag sa bara inte vem jag skulle hit med. Åh, jag hoppas verkligen att han inte sett mig.
 
Jag satte mig i soffan och när jag hörde hur dörren öppnades så hoppade jag först till lite grann. Men sen när jag såg att det var Eric så log jag stort mot honom. 
 
- Shit va bra du var sa jag och reste mig från soffan
- Tack. Vill du ha en svettkram? sa Eric och gick fram till mig
- Haha, nej faktiskt inte sa jag och skrattade
- Då får du en ändå sa Eric och gav mig en kram
 
- Tack för den sa jag och log stort
- Varsegod, väntar du på mig eller ska vi ses imorgon? sa Eric och la sina armar runt min midja
- Jag känner mig lite trött så vi kanske kan ses imorgon? sa jag och la mina armar runt hans nacke
- Gärna, vad sägs om att du kommer hem till mig på kvällen? sa Eric
- Det blir hur bra som helst sa jag och vi gav varandra en kyss för att sedan gå ut genom dörren och sen ta bussen hemåt
 
Det hade verkligen varit en helt fantastisk kväll och nu hade jag äntligen kommit hem. Jag gick snabbt av bussen för att sedan gå hem till min lägenhet. När jag kom upp för trapporna och kom fram till min dörr så låg det en bukett rosor utanför dörren och jag blev jätte glad. Eric är verkligen världens gulligaste. Jag tog upp rosorna och öppnade sedan dörren och gick in. När jag satt blommorna i vatten så såg jag kortet. 
 
Jag log för mig själv när jag läste kortet där det stod "Längtar tills vi ses igen! Puss från din hemliga beundrare". Men samtidigt förstod jag inte varför han skrev sitt namn istället för hemliga beundrare. Men det är ändå hur gulligt som helst. Jag gick sedan in i badrummet och tog på mig mina korta shorts och ett linne för att sedan gå och lägga mig. Jag smsade sedan ett sms till Eric och tackade för blommorna men jag hade redan somnat när mobilen pep till.
 
Nästa dag - Eric väntar på Jossan - Erics Perspektiv
 
Det där smset som Jossan skickat till mig igår kväll hade gjort mig väldigt förvirrad. Jag hade inte skickat några blommor till henne och det läskiga var att då måste hon verkligen ha en hemlig beundrare. Men jag vet inte vem än och inte Jossan heller. Jag hoppas verkligen att det inte blir jobbigare för Jossan. Men nu väntade jag på att hon skulle komma hit. Det var ganska sent nu och vi skulle gå ut till parken för att ta en promenad och sedan se på stjärnorna för jag hade en speciell överraskning till Jossan.
 
KNACK KNACK KNACK KNACK
 
Jag gick snabbt till dörren och öppnade och där stod Jossan och hon var hur söt som helst. 
 
- Är du redo att gå? sa jag och log mot Jossan
- Absolut sa jag och tog på mig skorna och la ner överraskningen i fickan
 
Jag låste sedan dörren och vi gick ner för trapporna för att sedan gå mot parken. Jossan hade inte fått något mer brev eller blommor eller presenter idag från sin hemliga beundrare men hon sa att hon känt sig ut tittad på jobbet men hon trodde det var inbillning och jag hoppas verkligen att hon har rätt. När vi gått en stund så satte vi oss ner i gräset och jag la min arm runt Jossans axlar.
 
- Visst är det vackert? sa jag och log
- Ja, men det finns något som är vackrare sa Jossan och log mot mig
- Vadå? sa jag och lutade mig närmare henne
- Dina ögon är vackrare än någon stjärna i hela universum sa Jossan och lutade sig närmare mig
- Det går inte, för dina ögon är dom vackraste i hela universum sa jag och vi började kyssas passionerat i gräset och när vi sedan släppte varandras läppar så kände jag efter i fickan och tog fram ett papper och såg på Jossan
- Ser du den där stjärnan? sa jag och pekade
- Ja, den är vacker sa Jossan och såg förvånat på mig
- Den är väldigt speciell, den heter Josefine sa jag och såg hur Jossan såg chockat på mig
- Va? Hur kan den göra det? sa Jossan chockat
- Jag har köpt en stjärna till dig, och det här är beviset på att den är din sa jag och gav henne lappen
- Wow, har du verkligen köpt den här? sa Jossan förvånat
- Ja, den är din. Och det är ett sätt för mig att visa hur mycket jag älskar dig sa jag
- Jag älskar dig min underbara pojkvän sa Jossan och vi började kyssas igen och jag kunde inte vara gladare

Vi låg och kysstes en väldigt lång stund och när det började bli kallt så började vi gå hemåt mot min lägenhet för jag ville att Jossan skulle sova hos mig i natt för jag tyckte inte om att hon skulle sova där ifall det faktiskt skulle hända något. Vi gjorde oss i ordning och sedan fick Jossan låna ett av mina linnen att sova i och sedan la vi oss i sängen och jag la mina armar runt Jossan och hon la sig nära mig och jag kände hennes värme och det var verkligen hur mysigt som helst. Jag gav Jossan en kyss på pannan innan vi båda somnade.
 
2 dagar senare - Jossan kommer hem till Erics lägenhet - Jossans Perspektiv
 
Jag hade fått ett brev från min hemliga beundrare och nu hade jag faktiskt blivit lite rädd. Han hade skrivit att han sett mig på jobbet och att jag var fin och massa sånt och det kändes obehaligt för jag hade känt mig iaktagen i snart 3 dagar på jobbet och det gjorde det bara jobbigare när jag fick brevet så jag hade tagit bussen hem till Eric och jag ringde snabbt på dörren.
 
- Hej älskling! Vad gör du här såhär sent? sa Eric och skrattade 
- Hej älskling! Är det jag som är tidig eller du som är sen? sa jag och såg på Eric i hans bara överkropp
- Det är jag som är sen, kom in sa Eric och släppte in mig 
- Jo, jag fick det här idag av min hemliga beundrare och nu är jag rädd på riktigt sa jag och såg på Eric
- Får jag läsa? sa Eric och tog brevet
- Ja visst sa jag och Erics läste brevet och jag kände hur hårt mitt hjärta slog för nu var jag verkligen rädd.

Detta är kapitel 16 av Without you im nothing. Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om det och förlåt igen för att det kom så sent men jag hoppas att kapitel 17 som kommer imorgon(onsdag) ska komma tidigare. Och i kapitel 17 så får vi bla. veta vem Jossans hemliga beundrare är? Vad vill Frida när hon kommer till Erics hem igen? Och vad gör Chris i Stockholm? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 17 som kommer imorgon(onsdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 15

- Eric? Vad gör du här? sa Jossan och jag såg hur hennes ögon vattnades

  
 
Jossans Perspektiv
 
När jag och Jonas hade kommit upp för trapporna och jag vände mig om mot dörren så blev jag faktiskt ganska chockad. Där stod Eric och jag visste inte hur jag skulle bete mig men jag kände direkt hur jag fick tårar i ögonen och jag försökte göra allt som gick för att hålla dom tillbaka. 
 
- Eric? Vad gör du här? sa jag och kände hur tårarna började rinna
- Jag måste få prata med dig, men jag antar att det kanske är för sent sa Eric och såg på mig
- Vi ses imorgon istället Jossan sa Jonas och gav mig en kram innan han gick ner för trapporna och jag stod ensam kvar med Eric
- Vill du följa med in så kan vi prata ostört? sa jag och kände hur hårt hjärtat slog
- Gärna sa Eric och log mot mig
 
Jag öppnade dörren och vi tog snabbt av oss våra skor och gick sedan in för att sätta oss i soffan. Jag försökte verkligen att inte gråta mer men det var väldigt svårt för varje gång jag såg in i Erics ögon så ville jag bara kasta mig i hans armar och säga att jag förlåtit honom men det var inte så enkelt för jag tror inte jag vågar lita på honom riktigt än.
 
- Varför kom du hit? sa jag och såg försiktigt mot Eric
- För jag tänker inte ge upp dig! Jag älskar dig och jag vill vara med dig sa Eric och flyttade sig närmare mig
- Jag älskar dig så att hjärtat kan gå sönder men du hånglade med en annan tjej och det kan jag inte komma ifrån sa jag
 
- Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden men jag vill bara ha dig, se på mina ögon så kan du se hur mycket jag gråtit sa Eric och tog av sig sina solglasögon och dom var verkligen rödgråtna
- Har du gråtit för att jag inte varit med dig? sa jag och kände hur jag började gråta ännu mer
- Ja, jag älskar dig Jossan, du är min bästa vän och jag vill inget hellre än att få vara med dig sa Eric och smekte bort en tår från min kind
 
- Jag älskar dig med, men jag är bara så rädd att det kommer hända igen med någon annan eller samma tjej sa jag 
- Det kommer aldrig hända igen, det finns bara en för mig och det är du sa Eric och la sin hand runt min nacke
- Jag vill så gärna vara med dig så...började jag
- Så vadå? sa Eric och jag såg hur nervös han var
- Så jag förlåter dig sa jag och log stort mot Eric
- Åh, jag älskar dig sa Eric och lyfte snabbt upp mig ur soffan och vi ställde oss mot varandra
- Och jag älskar dig mer sa jag och log

Vi stod och såg på varandra och jag kände hur Erics händer kanade ner för min rygg och han la sedan sina händer mot mina höfter. Jag la mina händer i hans hår och lekte lite och jag kände hur hans grepp hårdnade kring mina höfter och vi började kyssas passionerat.
 
Vi backade sedan in i sovrummet och Eric tog av mig mitt linne och jag hjälpte honom av med sitt linne och jag la sedan mina händer mot hans bröst och han la mig sedan ner i sängen och la sig sedan ovanpå mig och jag strök mina händer mot hans rygg. Han kysste min hals och gick sedan ner mot min mage. Vi hjälptes sedan åt att ta av oss våra underkläder. Vi såg på varandra och sedan kysstas vi igen och vi hade sedan sex och jag märkte hur mycket jag saknat honom.
 
30 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Efter att vi hade haft sex så hade vi legat och myst en stund till men nu hade vi tagit på oss våra underkläder och vi låg mot varandra och såg in i varandras ögon och det var verkligen helt fantastiskt. Jag kunde inte vara lyckligare än vad jag är nu med henne. Jag kände hennes värme och jag kände till och med hennes hjärtslag mot mitt bröst och det var verkligen helt underbart. 
 
- Vet du hur glad jag är att få vara med dig igen? sa jag och log stort mot Jossan
- Jag kan verkligen vara världens lyckligaste som får vara med dig sa Jossan och gav mig en kyss som jag snabbt besvarade
- Ditt hjärta slår så hårt sa jag och skrattade
- Inte lika hårt som ditt sa Jossan och skrattade
- Jag älskar dig nu och föralltid sa jag och kysste Jossan som hon snabbt besvarade
- Och jag älskar dig nu och föralltid sa Jossan och gav mig en puss på kinden
 
Jag la mina armar runt henne och drog henne tätt intill mig och vi slöt båda våra ögon och jag vet inte riktigt hur det gick till faktiskt men vi somnade båda två och det var verkligen den skönaste natten och sömnen som jag haft sen Jossan och jag gjorde slut eller tog en paus. 
 
Nästa dag - Eric är på grönan för att soundchecka och Jossan är på jobbet - Jossans Perspektiv
 
Jag hade verkligen gått som på moln hela dagen och jag kunde inte vara lyckligare. Jonas hade frågat mig lite om hur det gått igår men jag ville inte säga något. Och det handlade nog mycket om att han flörtad så pass mycket med mig igår och skulle jag berätta att jag och Eric blivit tillsammans igen skulle han nog bli väldigt ledsen. Men jag skulle inte jobba så länge idag för jag skulle åka till grönan senare för Eric är där för att soundchecka inför sin konsert så det skulle bli väldigt roligt att få åka och träffa honom senare.
 
- Jo, har du lust att ta en fika senare? sa Jonas och plockade upp skönhetsprodukter
- Jag kan inte, jag ska till grönan sa jag och såg ner i golvet
- Jaha, men vi kanske kan gå dit ihop? sa Jonas och log 
- Nej, alltså jag ska träffa en kompis där, men vi kanske kan göra något ihop någon annan dag? sa jag
- Absolut, det kan vi gärna göra sa Jonas och log stort
 
Jag kände mig faktiskt lite dum mot honom. Han var ju intresserad av mig och så gick jag runt och nästan gav honom förhoppningar att den kan bli något. Jag hoppas verkligen att jag kan säga som det är till honom snart för jag vill inte ha problem med Jonas också för han är den ända vän förutom Eric som jag har här i Stockholm. 
 
Senare på grönan - Eric väntar på Jossan - Erics Perspektiv
 
Soundchecken hade gått hur bra som helst och jag hade nästan blivit lite övertaggad under repet för jag var hur glad som helst. Men nu stod och och tog lite bilder med fansen och skrev autografer. Men jag väntade på Jossan just nu och jag var lite orolig att hon inte skulle komma hit eftersom den där Jonas verkade intresserad av henne. Efter att jag tagit klart bilderna så gick jag ner bakom scenen och frågade om någon kommit och frågat efter mig men det var ingen. Jag hoppas det inte hänt något.
 
Senare på grönan - Jossan kommer till vakten bakom scenen - Jossans Perspektiv
 
Jag hade blivit lite senare än jag först trott att jag skulle bli så jag hoppas verkligen inte att Eric har väntat hur länge som helst på mig. Men nu var jag äntligen framme vid grönan och när jag kom bakom scenen så stod det en vakt där och jag gick fram mot honom så var han inte direkt trevlig mot mig.
 
- Inga fans bakom scenen sa vakten argt
- Ursäkta? sa jag surt tillbaka
- Du hörde vad jag sa! Inga fans bakom scenen sa vakten argare

 Detta är kapitel 15 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Jag fick lite tips att skriva om lite när det blir sex i novellerna och jag hoppas ni ska tycka om det. Och vill ni ha det som det är i det här kapitlet eller som i tidigare kapitel? Men kapitel 16 kommer imorgon(tisdag) och då får vi bla. veta om Jossan kommer in bakom scenen? Vem är det som skickar blommor och presenter till Jossan? Och varför kommer Frida tillbaka igen? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 16 som kommer imorgon(tisdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 14

- Jaha, men en liten stund kanske? sa Frida
- Okej, 5 minuter sa jag och släppte in henne
- Tack sa Frida och direkt när jag stängde dörren så drog hon mig intill sig och kysste mig.

  

 Erics Perspektiv
 
- Tack sa Frida och direkt när jag stängde dörren så drog hon mig intill sig och kysste mig.
 
Jag vet att jag borde tryckt bort henne ifrån mig men det var ändå någonting som gjorde att jag ville fortsätta kyssa henne så jag besvarade kyssen och när jag hörde hur dörren öppnades så försökte jag dra mig ifrån Frida men hon släppte inte och jag fick panik.
 
Jossan kommer hem till Erics lägenhet - Jossans perspektiv
 
Jag gick snabbt upp för trapporna för jag ville inget hellre än att få träffa min underbara pojkvän. Men när jag kom upp och öppnade dörren och fick se Eric stå och kyssa den där tjejen som han snackat med på krogen. När jag såg det så var det som att som att en del av mig dog inombords. Jag hade aldrig känt mig så sviken och bedragen i hela mitt liv. Hur kunde han?!
 
- Eric?! Vad f*n händer här?! sa jag och kände hur tårarna rann ner för mina kinder
- Det är inte som det ser ut sa Eric och försökte ta min hand
- Nehe, du står ju och hånglar upp tjejen från krogen! Som du sa att du inte flörtade med! sa jag argt
- Ursäkta men vem är du?! sa Frida(tjejen från krogen)
- Det här är min flickvän sa Eric och såg på mig
- Snarare ex-flickvän! Det är så slut mellan oss och jag vill inte se dig mer sa jag och gick snabbt ut genom dörren

Jag hörde hur Eric ropade mitt namn men jag ville inte vända mig om för det gjorde så ont. Hur kunde han?! Hur kunde han stå och hångla med den där tjejen?! Jag visste väl att han flörtade med henne, det syntes lång väg och nu står han och hånglar upp henne! Jag skyndade mig hem och tårarna ville verkligen inte sluta rinna för jag hade aldrig i hela mitt liv kännt mig så sviken av någon.
 
Tidigare - Erics Perspektiv
 
När dörren öppnades så släppte Frida mig men det var för sent. Jag vände mig om och såg på Jossan som hade tårar som rann ner för hennes kinder. Det högg så hårt i mitt hjärta och jag visste inte vad jag skulle säga.
 
- Eric?! Vad f*n händer här?! sa Jossan
- Det är inte som det ser ut sa jag och försökte ta hennes hand men hon drog den bara ifrån sig
- Nehe, du står ju och hånglar upp tjejen från krogen! Som du sa att du inte flörtade med! sa Jossan argt
- Ursäkta men vem är du?! sa Frida
- Det här är min flickvän sa jag och såg på Jossan
- Snarare ex-flickvän! Det är så slut mellan oss och jag vill inte se dig mer sa Jossan och innan jag hann reagera så var hon ute ur lägenheten
 
- JOSSAN! JOSSAN VÄNTA! JOSSAN! ropade jag ner i trapphuset men jag fick inget svar och jag kände hur mina tårar rann ner för mina kinder och jag gick in igen och såg på Frida som såg förvånat på mig
- Varför sa du inte att du hade flickvän? sa Frida förvånat
- Jag trodde inte du skulle komma hit och kyssa mig! Vi snackade en gång och nu har du kommit hit och förstört mitt förhållande sa jag irriterat
 
- Men jag trodde du kände något för mig! Du får skylla dig själv när du inte sa att du hade en flickvän! sa Frida argt
- GÅ! Jag vill vara ensam! GÅ! sa jag argt och såg hur Frida gick ut genom dörren och sedan slog jag igen dörren hårt efter henne

Jag visste inte vad jag skulle göra just nu. Det gjorde så ont i hjärtat och det kändes som att jag skulle kräkas. Jag satte mig snabbt i soffan och började ringa till Jossan men hon svarade inte men jag tänker inte ge mig. Jag ringde flera flera gånger men hon vägrade fortfarande att svara. Jag måste få tag i henne, det får inte sluta såhär. 
Jag ringde återigen och nu äntligen svarade hon.
 
- Ja, det är Jossan sa Jossan
- Hej det är Eric, och snälla lägg inte på nu! sa jag snabbt
- Vad vill du? Jag vill inte prata med dig sa Jossan och jag hörde hur hon grät
- Jag älskar dig och du måste tro på det. Den där Frida kom hit och hon kysste mig sa jag
- Måste man besvara den då?! sa Jossan irriterat
 
- Nej, jag vet inte vad som hände, skulle jag kunna göra det ogjort så skulle jag göra det sa jag
- Men det kan du inte, du kysste henne! Jag visste att det var något mellan dig och den där tjejen. Jag fattar inte hur jag kunde vara så dum sa Jossan
- Snälla gumman, jag älskar dig och det jag gjorde var fel och jag vill inget annat än att få dig tillbaka sa jag
- Jag kan inte tro på dig längre. Det är slut, hej då sa Jossan och la på innan jag hann säga något mer

Jag lutade mig tillbaka mot soffan och det kändes verkligen som att loppet var kört. Men jag kommer inte ge upp Jossan, aldrig! Det jag gjorde mot Jossan är det dummaste jag gjort och jag förstår inte varför jag gjorde som jag gjorde heller men det var som att när hon kysste mig så tänkte jag på Jossan och det var som att jag hade kysst henne och nu är allting förstört. 
 
Senare hemma hos Jossan - Jossans Perspektiv
 
Efter att Eric hade ringt så var det som att jag inte kunde sluta gråta. Jag älskar honom så frukansvärt mycket men ändå kan jag inte förlåta honom. Jag skyndade mig att borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig. Men jag kunde inte sova överhuvud taget. Varje gång jag tänkte på Eric så gjorde det ont i hela kroppen och tårarna verkade aldrig vilja ta slut heller. Men när jag väl somnade så drömde jag bara om Eric.
 
Tidigare hos Eric - Erics Perspektiv
 
Jag hade precis gjort mig i ordning för att gå och lägga mig. När jag hade sett mig i spegeln så var mina ögon helt rödgråtna och jag tog lite vatten i ansiktet och sen gick jag in i sovrummet och la mig i sängen. Jag hade svårt att sova och jag låg och tittade på bilder av mig och Jossan och det knöt sig i magen. Jag saknar henne verkligen och varje gång jag såg på bilderna så kände jag hur tårarna rann ner för mina kinder. Jag la sedan ifrån mig mobilen och sedan somnade jag men det ända jag drömde om var Jossan.
 
Nästa dag - Jossan är på jobbet - Jossans Perspektiv
 
När jag hade vaknat i morse så var det som att jag bara ville dra täcket över mig och bara glömma bort den här dagen också för jag hade ingen lust att gå till jobbet och höra på Jonas när han frågade mig massa saker om Eric. Jag ville inte tänka på Eric efter det jag varit med om igår. Det var slut mellan mig och Eric och jag orkade inte prata om honom men tyvärr så var jag tvungen att gå till jobbet och Jonas hade pratat lite mer om Eric idag och det hade varit väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna men det gick ändå. 
 
- Så, hur var det igår kväll med Eric? sa Jonas
- Hur så? sa jag lite mer irriterat än jag menat
- Jag bara undrade, det var inget illa menat sa Jonas
- Förlåt, det är bara det att jag och Eric har gjort slut sa jag
- Ursäkta? sa Jonas förvånat
- Han hånglade med en annan tjej igår och jag gjorde slut och jag vill aldrig mer se honom sa jag
- Shit, stackars dig sa Jonas och såg på mig
- Det är okej, men det här kanske låter jätte konstigt men vill du ta en fika efter jobbet? sa jag
- Absolut, det vill jag gärna sa Jonas
- Okej, då är det bestämt sa jag och log
 
Jag vet att jag inte borde fika med Jonas men jag ville inte vara hemma ensam idag. Och det är ingen dejt, inte för mig iallafall. Jag önskar verkligen att jag kunde lita på Eric för jag saknar honom så mycket att det gör ont och mina ögon var hur röda som helst efter att jag gråtit nästan hela natten.  Så jag försökte att inte se folk i ögonen så mycket och idag hade jag tur för jag skulle mest packa upp kläder vilket var skönt och jag behövde inte tänka så mycket. För tänker jag så tänker jag bara på Eric och det orkar jag inte just nu.
 
Senare i studion - Erics Perspektiv
 
Jag fick ha solglasögon på mig hela dagen idag och J-son hade frågat mig lite om Jossan men jag hade inte velat prata om det för jag är fortfarande ledsen över det. Jag hade sovit hur dåligt som helst och jag hade gråtit nästan halva morgonen och nu står jag i en studio och sjunger in mina nya låtar. Och det ända jag kunde tänka på var Jossan. 
 
- Eric? Eric? Mår du bra? sa Jason Gill i micken in till sångbåset
- Va? Vad är det som händer? sa jag och kom tillbaka till verkligheten
- Du slutade helt plötsligt. Har det hänt något? sa Jason
- Nej, jag mår bra, jag bara tänkte på något annat sa jag
- Okej, men ska vi köra igen då? sa Jason
- Ja, vi kör sa jag
 
Jag kunde inte koncentera mig överhuvudtaget idag och det höll på att göra dom andra galna. Och det kan inte fortsätta såhär heller. Jag måste få tillbaka Jossan på ett eller annat sätt och det första jag måste göra är att få träffa henne och jag måste åka hem till henne efter att jag är klar här. För jag snart kommer jag bli knäpp om jag inte får vara med henne igen. Hon är ju min drömtjej och det måste jag försöka få henne att förstå, på ett eller annat sätt.
 
Senare på fiket - Jossans Perspektiv
 
Jag och Jonas hade det hur roligt som helst. Men det jobbiga var att jag hade inte lika roligt med Jonas som med Eric. Jonas märkte nog inte att jag tänkte på Eric hela tiden och jag önskade bara att jag kunde sluta vara  så nere hela tiden.
 
- Jo, har du lust att följa med hem till mig och prata lite? sa jag och såg på Jonas när vi kommit ut från fiket
- Gärna, det låter väldigt trevligt. sa Jonas och log stort
- Va kul! Ska vi gå? sa jag och log försiktigt
- Absolut!, vet du om att du har en väldigt söt dialekt? sa Jonas och blev generad
- Tack, när jag var yngre så var det bara jobbigt för när man pratade med andra som inte bodde i Kattarp  så skämdes man lite sa jag och log
 
- Varför då? Det är verkligen en gullig dialekt sa Jonas igen
- Tack, alltså jag vill bara göra det här klart att det känns som du flörtar lite med mig och jag är inte redo för det, jag älskar Eric fortfarande och jag vill bara ha dig som vän sa jag
- Jag förstår, det var inte meningen att vara framfusig sa Jonas
- Det är okej, jag ville bara säga det sa jag
- Det är lugnt, men vad säger du? Ska vi gå hem till dig en sväng? sa Jonas
- Gärna sa jag och vi gick ut från fiket och började gå hem mot mig
 
Det kändes på ett sätt väldigt bra att säga till Jonas att jag inte var intresserad av honom på det sättet för att jag fortfarande älskar Eric vilket jag verkligen gör men jag kan inte lita på honom än. Jag vet ju inte om det kommer hända igen och att se honom kyssa den där Frida så var det som att mitt hjärta gick i tusen bitar och dom bitarna hade inte satt ihop sig än men jag önskade verkligen att man kunde spola tillbaka tiden och att jag hunnit hem tidigare så hade jag kanske inte mått såhär dåligt.
 
Senare i Jossans trapphus - Erics Perspektiv
 
När jag äntligen var klar i studion så hade jag åkte till Jossans lägenhet direkt men hon var tydligen inte hemma. Jag hade suttit på trappan i hennes trapphus i ungefär 1 timme nu och Jossan hade fortfarande inte kommit och jag började faktiskt känna mig nervös. Jag visste vad jag skulle säga och när jag hörde hur porten öppnades så reste jag mig upp direkt och ställde mig vid Jossans dörr och när jag fick se vem hon kom hem med så var det som att mitt hjärta slog tusen miljoner gånger fortare. JONAS!? Har hon börjat dejta han nu?! Jag försökte dölja mina tårar och när Jossan fick syn på mig så tittade hon bara chockat på mig.
 
- Eric? Vad gör du här? sa Jossan och jag såg hur hennes ögon vattnades

Detta är kapitel 14 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Förlåt att det kom så sent idag med men det blev lite längre än jag först trott men jag hoppas ni ska tycka om det ändå. Kapitel 15 som kommer imorgon(måndag) får ni bla. veta om Jossan och Eric blir tillsammans igen? Kommer Jossan någonsin kunna lita på Eric igen? Och varför fortsätter Jonas att flörta med Jossan? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 15 som kommer imorgon(måndag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<33

Without you im nothing - Kapitel 13

- Vill du verkligen det här? Är du redo för det här? sa jag och såg djupt in i Jossans bruna ögon

  
 
 
Jossans Perspektiv
 
När vi kommit hem till mig igen så var det som att jag inte kunde motstå Eric. Jag kände mig verkligen redo för att gå ett steg längre. Jag lekte lite med Erics linne och smekte honom lite lätt på hans bröst och vi började kyssas passionerat och när han sedan drog sig lite lätt ifrån mig så fortsatte jag att smeka hans bröst och leka med hans linne och jag log mot honom.
 
- Vill du verkligen det här? Är du redo för det här? sa Eric och såg djupt in i mina ögon
- Jag kunde inte vara mer redo, jag vill verkligen det här sa jag och tog mina händer under hans linne och la sedan mina händer på hans mage
- Är du säker? Jag vill inte tvinga dig till något du inte vill sa Eric och la sina händer under mitt linne och jag kände hans varma händer mot min mage
- Jag har aldrig varit så säker i hela mitt liv sa jag och vi började kyssas passionerat igen
 
Eric lyfte upp mig i famnen och bar in mig till sovrummet och vi fortsatte kyssas passionerat och vi hjälptes snabbt åt att ta av oss kläderna för att sedan ha sex. Vi stönade tyst båda två och det var verkligen helt fantastiskt. 
 
30 minuter senare - Erics Perspektiv
 
Vi hade nu fått på oss våra underkläder igen och vi låg i sängen och Jossan låg mot mitt bröst med mitt linne på sig och hon var verkligen så otroligt snygg. Jag lekte med hennes hår och hon tittade sakta upp mot mig och jag gav henne en puss på pannan och log mot henne.
 
- Vet du hur fantastisk du är? sa jag och log stort
- Inte lika fantastisk som du sa Jossan och tittade upp mot mig
- Är du törstig, vill du ha något? sa jag och lutade mitt huvud mot Jossans
- Lite kanske, är du? sa Jossan och log
 
- Nej, men jag kan hämta åt dig sa jag och gav henne en kyss
- Nej, stanna, jag behöver inte vatten sa Jossan och log
- Säkert? sa jag och lutade mig tillbaka
- Ja, det är säkert sa Jossan och skrattade
 
- Hmm...vad ska vi göra då? sa jag och flörtade med ögonbrynen
- Vad tycker du själv? sa Jossan och log förföriskt
- Vad sägs om det här? sa jag och började kyssa mig passionerat och vi drog sedan täcket över oss

Jag kysste Jossan och kittlade henne och vi hade verkligen så roligt. Men sen hade vi sex igen och det var lika fantastiskt denna gången med. 
 
40 minuter senare - Jossans Perspektiv
 
Vi hade fått på oss våra underkläder igen och nu låg jag i mitt eget linne och Eric låg bredvid mig och bara höll om mig. Vi hade bara gått upp från sängen för 10 minuter sen och käkat lite mackor och sen gick vi och la oss i sängen igen. Klockan hade redan blivit ganska mycket så efter stunds mysande så sa vi god natt och Eric kröp närmare mig och jag la mig till rätta och sedan gav Eric mig en kyss på halsen och jag log mot honom. Sedan somnade vi båda två.
 
Nästa dag - Eric är i studion med J-son och Jossan är på jobbet - Jossans Perspektiv
 
Det kändes verkligen helt fantastiskt att vara på jobbet idag. Jonas som jag följer med just nu när jag går på prov är verkligen jätte snäll och det märks att han är ganska nyfiken på varför Eric Saade kom hit igår och jag sa ingenting än iallfall. 
 
- Kom igen, när ska du berätta ingentligen? sa Jonas
- Berätta vadå? sa jag och log hemlighetsfullt
- Varför Eric Saade kom hit igår sa Jonas
- Jag vet inte, han ville väl byta något antar jag sa jag och skrattade
- Säkert, kom igen nu, jag lovar att inte säga något sa Jonas
- Vi är barndomsvänner, han är min bästa vän, som jag nu är tillsammans med sa jag och log stort
- Va?! Du skojar? Fattar du hur coolt det är? sa Jonas
 
- Öh, nej inte riktigt eftersom jag känt Eric sen han var 6 år sa jag och log
- Wow, det är verkligen coolt, men det förklarar varför du har samma dialekt sa Jonas
- Hahaha, okej, så även om jag inte kände Eric så skulle jag inte kunna denna dialekt sa jag och skrattade
- Ja, exakt så menade jag sa Jonas och skrattade
- Hahaha, du är ju knäpp. Men lova att inte berätta något, vi vill inte det sa jag
- Självklart, din hemlighet är säker hos mig sa Jonas och vi fortsatte sedan att jobba
 
Senare i studion hos Eric - Erics Perspektiv

Jag och J-son hade jobbat på riktigt bra idag faktiskt och det kändes verkligen som att jag svävade på moln idag. Jag och Jossan hade rätt ut allting och vi hade det bättre nu än vi någonsin haft det. Det hade varit riktigt tufft för oss att gå upp i morse och åka till varsitt jobb men nu sittar man här och bara längtar tills jag får träffa Jossan igen. 
 
- Så, hur gick det med Jossan igår? sa J-son
- Vad menar du? sa jag förvånat
- Blev ni sams? sa J-son
- Ja, vi är sams igen och vi har det bättre nu än någonsin sa jag och log stort
- Det syns, det lyser om dig faktiskt sa J-son
 
- Haha, gör det? Ja, jag älskar henne verkligen sa jag
- Man, du ska vara glad att du träffat din drömtjej sa J-son
- Ja, hon är verkligen min drömtjej. Det finns ingen annan för mig och det fick jag bevisat för mig igår sa jag
 
- Okej, hände det något speciellt eller? sa J-son och såg nyfiket på mig
- Nej, vi hade det mysigt bara sa jag och tittade mot data skärmen igen
- Okej, var hemlighetsfull då sa J-son och skrattade
- Som alltid sa jag och vi skrattade båda två
 
Jag hade ju inte direkt världens lust att snacka om mitt privatliv med J-son även om han är en sjukt bra polare så vill jag ändå hålla det som hände mellan mig och Jossan igår för mig själv. Det var alldeles för speciellt för att gå runt och snacka med andra om. Jag fick ett sms från Jossan där det stod:
 
" Saknar dig så mycket! Ses vi hos dig eller mig ikväll? Puss din Jossan " och jag log stort för mig själv och svarade snabbt " Saknar dig ännu mer! Hemma hos mig runt fem? Puss hottie" och jag fick senare ett svar med texten "Okej, ses då! Killen som är hotter than firé" och jag skrattade faktiskt då för det var verkligen gulligt sagt. Men var det någon som var hetare än eld så är det hon. Men nu längtade jag ju bara ännu mer hem. Varför måste tiden gå så sakta?!
 
Senare - Eric kommer hem från jobbet - Erics Perspektiv
 
Jag hade precis kommit hem efter att jag varit och gett Jossan en extra nyckel till min lägenhet. Det var som en säkerhetsgrej att om jag inte hunnit hem innan hon kom hit så kunde hon bara gå in. Jag hade varit ute och handlat lite mat och frukt till kvällen och skulle det ta längre tid än jag trott så kunde hon bara gå in. Men nu var jag före henne och jag stod och plockade in varorna i kylskåpet och gjorde i ordning lite innan Jossan skulle komma. Hon har ju sett hur det ser ut här förut men jag ville ändå få det lite mer speciellt. 
 
RING RING RING RING
 
När det ringde på dörren så blev jag lite chockad faktiskt. Eftersom jag gett Jossan nyckel så kan det ju inte vara hon som kommer? Jag gick snabbt mot dörren och när jag öppnade så fick jag först en liten chock. Det var en tjej där som jag inte kände igen. Jag tittade lite förvånat på henne och hon log stort mot mig.
 
- Hej Eric! Känner du inte igen mig? sa tjejen
- Nej faktiskt inte sa jag och försökte verkligen fundera på vart jag sett henne förut
- Frida, från krogen sa Frida
- Jaha, hej, förlåt om jag låter otrevlig men hur visste du vart jag bor? sa jag
- Jag frågade lite folk som sa att du bodde här sa Frida
- Okej, var det något speciellt du ville? sa jag och kände mig lite stressad ifall Jossan skulle komma
- Varför har du inte ringt? sa Frida och såg på mig
- Jag har haft mycket att göra sa jag och kom ihåg lappen som jag slängde 
- Okej, men kan jag inte få komma in en stund? sa Frida
- Nej, alltså jag väntar på någon sa jag
- Jaha, men en liten stund kanske? sa Frida
- Okej, 5 minuter sa jag och släppte in henne
- Tack sa Frida och direkt när jag stängde dörren så drog hon mig intill sig och kysste mig

Detta är kapitel 13 av Without you im nothing. Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om det och ännu en gång förlåt att jag inte hunnit få upp kapitlet förens sent igen men tiden har bara flugit iväg men jag lovar att kapitel 14 som kommer imorgon(söndag) kommer tidigare. Då får ni bla. veta vad som händer mellan Eric och Frida? Vad är det Jossan ser och varför blir hon så ledsen? Varför ber hon Jonas om dejt? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 14 som kommer imorgon(söndag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<3333  

Without you im nothing - Kapitel 12

- Vad är det gumman? Har det hänt något? sa Eric och såg oroligt på mig eftersom jag var ganska avvisande
- Varför flörtar du med den där tjejen ingentligen? sa jag och kände hur det sved i bröstet

  
 
 
Jossans Perspektiv
 
- Varför flörtar du med den där tjejen ingentligen? sa jag och kände hur det sved i bröstet
- Va? Vad menar du med flörtar? Jag har inte flörtat med någon sa Eric förvånat
- Jag såg hur du flörtade med henne, du tog på hennes arm och massa sånt sa jag lite irriterad
- Men jag har inte flörtat med någon, du måste tro mig sa Eric och tog på min arm
 
- Jag såg det ju själv! Det syntes lång väg hur ni flörtade med varandra sa jag argt
- Men ge dig nu! Jag har inte flörtat med henne! Du vet vem jag älskar och det är dig sa Eric
- Eric, du kan ju ringa mig någongång om du vill hitta på något någon dag sa tjejen från baren och gav honom en lapp
 
- Inget flörtande va? sa jag och gick snabbt därifrån
- Jossan vänta! Det är inget sånt, jag lovar! sa Eric och tog tag i min arm
- Det verkar ju inte så direkt! Jag måste få vara ifred ett tag, så kan ju du flörta vidare sa jag och drog åt mig armen
- Jossan, älskling, du kan inte mena allvar! sa Eric
- Jo, jag vill ta en paus från det här ett tag. sa jag och gick sedan fort mot uttången för att sedan ta bussen hem till min lägenhet.

Det gjorde så ont i mig att jag blivit så svartsjuk men jag såg ju hur han flörtade och sen när den där tjejen kom fram till Eric och gav honom en lapp så var det som att han valt. När jag kom hem efter att jag kommit fram med bussen och jag kände hur det värkte i bröstet på mig. Jag gjorde mig i ordning och sedan gick jag till mitt sovrum och la mig i sängen och drog täcket över mig och sedan stängde jag av mobilen och somnade.
 
Samtidigt på krogen - Erics Perspektiv
 
Hur kunde Jossan tro att jag flörtade med den där tjejen? Vi snackade ju bara och sen att hon gav mig sitt nummer var ju knappast mitt fel. Jag hade märkt lite innan att Jossan kunde vara svartsjuk men jag hade aldrig sett henne såhär. Hon trodde verkligen att jag flörtade med den där tjejen. Och nu ville hon ha en paus. Jag älskar ju bara Jossan och ingen annan, men nu gäller det bara att få henne att förstå det.
 
- Var är Jossan? sa J-son och kom fram till mig
- Hon blev dålig och behövde åka hem sa jag och log konstgjort
- Va tråkigt, hoppas hon blir bättre snart sa J-son och såg förvånat på mig
- Mmm...jag mår inte så bra själv så jag tror jag åker hem sa jag
- Okej, men vi hörs senare sa J-son och gick sedan till några andra

Jag gick ut till bilen och körde sedan hemåt och jag kände hur det gjorde ont i hjärtat när jag tänkte på Jossan. När jag kom hem så kändes det tomt eftersom inte Jossan var här. Jag skyndade mig att göra mig i ordning för att sedan gå och lägga mig. Men jag kunde inte somna, det kändes kallt och tomt utan Jossan. Varför var den där tjejen tvungen att prata med mig?!
 
2 dagar senare - Jossans föräldrar kommer - Jossans Perspektiv
 
Mina föräldrar hade precis kommit hit med mina kläder och lite ramar med bilder av mig och Eric i. Det var ganska jobbigt att få se bilderna på oss eftersom vi har tagit en paus, eller rättare sagt, jag har tagit en paus. Det märktes på mina föräldrar att dom förstod att något var fel. Efter att vi lagt i ordning allting så satte vi oss i köket och fikade och då kom såklart frågan om vart Eric var.
 
- Vart är Eric? Borde inte han vara här nu? sa mamma och såg förvånat på mig
- Vi har bråkat. Han flörtade med en annan tjej sa jag
- Men gumman, varför skulle han göra en sån sak? sa mamma
- Jag såg det själv ju, och varför skulle han vilja vara med mig,han förstod nog att jag bara var en bästa vän trots allt sa jag
 
- Jossan, det där är inte sant. Han älskar dig och det du beskriver låter som svartsjuka sa pappa
- Jag är inte svartsjuk sa jag
- Jo, det märks tydligt sa mamma och skrattade
 
- Ja, okej, jag är svartsjuk men det är bara för att jag älskar honom så mycket sa jag
- Jag förstår det gumman men prata med honom, lova mig det sa mamma
- Ja, jag lovar att jag ska prata med honom sa jag och log mot mamma

Jag måste prata med Eric. Mamma och pappa har ju rätt i att jag är svartsjuk men det är ju mest bara för att rädslan finns att Eric inte ska vilja ha mig mer än som bästa vän. Men förhoppningsvis såg jag fel igår och jag borde verkligen prata med honom men det som fortfarande finns inom mig är att hon faktiskt gav honom sitt nummer. Och varför skulle hon gjort det om det inte var något? Det stör mig så mycket alltså. Men jag älskar honom så mycket och jag borde kanske försöka jobba bort min svartsjuka, lite iallafall.
 
Senare på kvällen - Erics Perspektiv
 
Jag hade ringt och sms:at till Jossan nästan hela dagen då jag inte jobbat. Men hon svarade inte. Jag fattar inte vad jag ska göra för att vinna henne tillbaka. Jag hade jobbat hemma själv idag med att skriva låtar för jag orkade inte träffa någon idag. Det kändes som att skulle jag träffa någon så var det stor risk att jag skulle låta irriterad och det ville jag verkligen inte. Men jag vet ett ställe som jag kan få tag i henne och det är på hennes jobb och dit ska jag imorgon och då kan hon inte undvika mig.
 
Jag hade precis lagat middag och nu satt jag bara framför tv:n och zappade mellan kanalerna. Nej, det finns inget att göra så jag gick istället och gjorde mig iordning för att sedan gå och lägga mig. Jag twittrade lite innan jag somnade och jag hoppades lite på att Jossan skulle se ett av dom men det tror jag inte hon gjorde tyvärr.
 
Nästa dag - Eric kommer till Jossans jobb - Erics Perspektiv
 
Det hade tagit en liten stund att komma till Jossans jobb eftersom jag mött många fans och jag ville gärna ge dom både autografer och bilder men när jag väl kom fram till Jossans jobb så kände jag hur hårt hjärtat slog. Tänk om hon inte vill träffa mig? Kallar på vakten eller något sådant? Nej, jag får inte tänka så. Det kommer gå bra. 
 
- Hejsan! Kan jag hjälpa dig? sa en tjej och kom fram till mig
- Ja, jag söker en person som jobbar här sa jag
- Okej, vem är det? sa tjejen
- Jossan kallas hon, Josefine Berg sa jag
- Jaha, ja, hon är där borta på barnavdelningen sa tjejen
- Åh, tack sa jag och gick neråt
 
Och när jag kom närmare och fick se hur roligt Jossan verkade ha det med sin manliga kollega så förstod jag hur hon måste ha känt det när vi var på krogen och hon trott att jag flörtade med den där tjejen för det högg till i mitt hjärta också. Jag gick fram med ganska snabba steg och när Jossan fick syn på mig så tittade hon lite förvånat på mig.
 
- Hej gumman! Vi måste prata sa jag
- Vad gör du här? sa Jossan och såg på mig
- Du svarar inte på mina sms eller på mina telefonsamtal så jag tänkte att det här kanske var enda sättet att få prata med dig sa jag
 
- Jag gör klart det sista så kan du gå hem sen sa Jossans kollega
- Okej, tack Jonas sa Jossan och såg sedan på mig igen
- Jossan, jag älskar dig och ingen annan, du måste tro mig sa jag och gick närmare Jossan
- Jag visste inte vad jag skulle tro när jag såg dig tillsammans med henne sa Jossan
- Jag förstår det, men vi snackade bara och det var inget mer sa jag och la mina händer mot Jossans höfter
 
- Jag lovar att jag ska träna bort min svartsjuka, men jag är bara rädd att du ska se mig som din bästa vän igen och inget annat sa Jossan och la sina armar runt min hals
- Du kan aldrig bara vara min bästa vän igen, för jag älskar dig för mycket för det sa jag och vi gav varandra en kyss och det kändes verkligen helt fantastiskt
 
- Ska vi åka hem till dig? sa jag och log mot Jossan
- Gärna, jag har ju ändå slutat för idag sa Jossan och gav mig en kyss till innan vi åkte hem till Jossan

Vi gick snabbt ut från butiken för att sedan åka hem till Jossans lägenhet. När vi kom dit så parkerade jag snabbt bilen och vi skyndade oss upp till lägenheten och vi ställde oss mot varandra. Jossan började leka med mitt linne och smekte mig lite lätt över bröstet och jag kände hur hårt mitt hjärta slog och jag lutade mig fram mot Jossan och vi började kyssa varandra passionerat och jag drog mig sedan ifrån henne och såg djupt inn i hennes ögon när hon började leka med mitt linne igen. Jag ville verkligen gå längre med henne men var hon redo nu? 
 
- Vill du verkligen det här? Är du redo för det här? sa jag och såg djupt in i Jossans bruna ögon

Detta är kapitel 12 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det och förlåt igen att det kom så sent men har haft så lite tid att få klart det men jag hoppas ni ska tycka om det ändå. Och kapitel 13 kommer redan imorgon(lördag) och då får ni bla. veta om Jossan och Eric kommer gå längre? Varför frågar Jonas(Jossans arbetskompis) om Jossans förhållande till Eric? Och varför kommer tjejen från krogen hem till Eric? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 13 som kommer imorgon(lördag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<3333 

Tusen tusen tusen tack för att ni läser bloggen!

Hej alla fantastiska och underbara läsare! 
 
Det här inlägget är bara till er. Jag vill tacka er så sjukt mycket för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag är ledsen att jag inte hinner svara på alla men jag vill att ni ska veta att jag läser dom alla och jag blir alltid lika glad att ni tycker om bloggen så mycket. För det är såhär att om inte ni läste bloggen skulle jag inte kunna fortsätta att skriva mina noveller och jag är verkligen så otroligt tacksam att ni vill läsa bloggen! Ni är verkligen helt fantastiska och jag önskar jag kunde tacka er mer men jag hoppas det här inlägget ska visa hur mycket ni betyder för mig och för bloggen! 
 
Utan er skulle inte bloggen finnas ! Ni är dom bästa !!!
 
Love u all so much!! 
 
Kramar från Natalie

Without you im nothing - Kapitel 11

- Varför drar du bort min hand? Vad är det som är fel? sa jag

   
 
Erics Perspektiv
 
- Varför drar du bort min hand? Vad är det som är fel? sa jag
- Jag är inte redo än, det känns som det går för fort sa Jossan och reste sig upp mot mig
- Okej, men det har inte med mig att göra? sa jag och såg djupt in i Jossans ögon
- Självklart inte, men det är bara för att jag inte är redo, jag vill inget hellre än att gå längre men jag är ändå inte redo för det riktigt vän sa Jossan
- Jag kommer inte tvinga dig till något jag lovar sa jag och gav henne en kyss till och vi fortsatte sedan att mysa lite till innan det blev dags för mig att åka till studion för att jobba lite till. 
 
Men det kändes ändå lite i magen när jag åkte hemifrån eftersom Jossan inte var redo för att gå längre än. Jag förstår henne samtidigt och jag vill ju inte pressa henne till något men det värsta för mig just nu är att jag får en känsla i mig att det är mig det är fel på, Att hon inte vill vara med just mig, men jag får försöka tänka bort den känslan för hon sa ju faktiskt att det inte var det utan att hon inte var redo ännu och det accepterar jag såklart.
 
Senare hemma hos Eric - Jossans Perspektiv
 
Jag hade nästan fått lite panik när Eric helt plötsligt tagit upp min tröja lite och tagit på min mage. Jag ville på ett sätt vara med honom på det sättet men min hjärna sa att jag inte var redo ännu och det som var jobbigt med det är att jag såg hur ledsen Eric blev för jag tror han tänkte att det kanske var för honom jag inte ville men det handlar inte om det för jag vill verkligen, men problemet är att vi varit bästa vänner förut och helt plötsligt är vi tillsammans och att då gå längre kändes konstigt på något sätt. Och jag tror att jag behöver få bort den tanken innan jag kan gå längre med Eric. Men jag hade ett liitet problem till att lösa just nu och det var mina kläder och andra saker som var i Kattarp just nu. Och det värsta är att jag inte kan åka ner för att hämta dom förens om 3 veckor så jag visste att det bara fanns en sak att göra och det var att ringa mamma.
 
- Hej det är Cissi Berg sa mamma när hon svarade
- Hej Mamma! Jag har fantastiska nyheter sa jag direkt
- Okej, berätta sa mamma nyfiket
- Jag har fått en lägenhet som jag ska betala och skriva kontrakt för imorgon och jag ska få jobba på prov i 3 veckor sa jag och kände mig hur glad som helst
 
- Det är ju helt fantastiskt gumman! sa mamma
- Ja, jag kunde inte vara gladare men det finns ett litet problem bara sa jag
- Okej, vad är det du tänker på? sa mamma
- Jag har kläder hemma som jag skulle behöva ha hit men jag vet inte hur jag ska kunna göra det sa jag
- Jag förstår, men om vi gör såhär, jag och pappa packar ner dina saker så åker vi upp till Stockholm med dina saker, vad säger du om det? sa mamma
 
- Men det känns lite taskigt mot er att ni ska behöva åka ända hit för lite kläder sa jag
- Gumman, du är vår dotter och det är inga problem för oss, men ska vi säga att vi kommer på söndag? Om två dagar alltså? sa mamma
- Ja, alltså om det inte är några problem för er sa jag och fick lite dåligt samvete 
- Absolut inte. Vi kommer då, hälsa Eric och ha det så mysigt nu sa mamma
- Tack! Hälsa pappa och vi ses på söndag sa jag och vi la sedan på

Jag hade verkligen världens bästa föräldrar. Dom skulle komma hit redan på söndag och det kändes väldigt bra. Och förhoppningsvis kan jag ta ledigt på fredag från jobbet så jag kan åka till Ikea och handla lite möbler och även låna en hyrbuss så jag får med mig dom möblerna jag behöver direkt. 
 
1 dag senare - Jossan och Eric är på Ikea - Erics Perspektiv
 
Jossan skulle flytta till sin nya lägenhet på söndag och idag var vi på IKEA tillsammans för att handla lite möbler. Vi hade hyrt en buss så vi kan ta med oss lite saker. Jossan och jag gick runt på IKEA och hade det verkligen hur mysigt som helst. Folk tittade lite mot oss och det kom fram ungefär 4 stycken som fick ta bilder och det var bara roligt och Jossan hade inga problem med det. Men en del frågade vem hon var men eftersom jag inte vill prata om mitt privatliv på det sättet så sa jag inget och det var inga problem för Jossan heller eftersom hon inte vill stå i rampljuset på det sättet. 
 
- Så har vi allt? sa jag och log mot Jossan
- Ja, då är det bara betalningen kvar sa Jossan och vi gick sedan mot kassan
 
Vi betalade och sedan packade vi in sakerna i bilen och åkte mot Jossans nya lägenhet. När vi kom dit så hjälptes vi åt att bära in alla sakerna till lägenheten och sen var det dags att bygga ihop grejerna och vi hade det väldigt roligt. Jossan var kanske inte lika händig som jag minndes men jag kanske inte var så duktig heller men vi fick ihop det ändå. Och hon kallade mig även för händiga Eric ibland och det slutade med att jag jagade henne och vi hamnade i soffan och hade inte min mobil börjat ringa hade det kanske hänt något.
 
RING RING RING RING
 
- Ja, det är Eric sa jag
- Hey Bro! Har du och Jossan lust att hänga med ut på krogen en sväng? sa J-son
- Absolut, det vore jätte roligt, men ska vi ses om 2 timmar? sa jag och såg att klockan redan var nio
- Det blir hur bra som helst. Vi ses då sa J-son
 
- Kanon sa jag och vi la sedan på
- Gumman, J-son undrade om vi ville med ut sa jag
- Ja, det vill jag gärna men då måste jag duscha och göra mig redo först sa Jossan
- Okej, men jag kan hämta upp dig om ungefär 1 timme? sa jag
 
- Absolut, det blir hur bra som helst sa Jossan
- Bra, då kommer jag hit om 2 timmar sa jag och gav sedan Jossan en sista kyss innan jag gick ut genom dörren

Jag gick sedan ner till bussen som vi hyrt och körde den tillbaka till hyrfirman igen och sen tog jag min bil tillbaka till min lägenhet för att göra mig i ordning inför utekvällen med J-son och Jossan, jag vet inte om det blir fler men det kommer verkligen bli så sjukt roligt, hoppas jag iallfall.
 
Jossan gör sig iordning - Jossans Perspektiv
 
Eric och jag hade verkligen haft det otroligt roligt tillsammans både på Ikea och här hemma när vi skulle få ihop möblerna och varje gång jag skrattade åt honom när han skulle få ihop något så gav han mig en blick som jag inte kunde sluta skratta åt heller. Och jag kallade honom för händiga Eric istället för Händiga Manny och då kittlade han mig sjukt mycket och jagade mig runt i lägenheten innan vi hamnade i soffan och det var väldigt nära att vi hade gått längre då men hans mobil ringde och det var J-son som undrade om vi skulle med ut ikväll.
 
Jag hade precis duschat klart och tog nu på mig ett par amerkanskflaggade korta jeans shorts och en svart bustier med nitar på och tog även ett linne över det men man såg fortfarande nitarna. När jag gjort det så lockade jag håret lite lätt och tog bara lite mascara för jag ville inte bli översminkad. När jag var klar tog jag på mig ett par skor för att sedan kolla ut genom fönstret och jag såg att Erics bil stod där nere redan så jag sprang ner för trapporna och hoppade sedan in i bilen.
 
- Busvissling från Eric
- Jag blir generad här ju sa jag och kände hur kinderna hettade till
- Snyggaste tjejen i världen sa Eric och gav mig en kyss
- Snyggaste killen i världen sa jag och besvarade sedan kyssen
- Redo för en utekväll? sa Eric
- Alltid sa jag och Eric startade sedan bilen och vi åkte mot krogen vi skulle möta J-son på.
 
Några timmar senare - Eric snackar med en annan tjej - Jossans Perspektiv
 
Jag stod och såg på hur Eric flörtade med en annan tjej och det värkte verkligen i bröstet på mig. Han smekte henne ibland på armen och skrattade massor med henne och jag vill inte vara svartsjuk men jag kunde inte låta bli att vara det när det var så uppenbart. Och anledningen till att jag blir svartsjuk är att min största rädsla är att han bara ska se mig som sin bästa vän iallfall och dumpa mig. Medans jag stod i mina andra tankar så blev jag lite chockad när Eric inte stod kvar där. Jag kände sedan hur ett par armar kom runt min midja och jag vände mig snabbt om mot Eric och såg på honom
 
- Vad är det gumman? Har det hänt något? sa Eric och såg oroligt på mig eftersom jag var ganska avvisande
- Varför flörtar du med den där tjejen ingentligen? sa jag och kände hur det sved i bröstet

Detta är kapitel 11 av Without you im nothing. Och jag hoppas ni ska tycka om det. Förlåt att det blev lite kortare men hoppas ni ska gilla det ändå och den spännande fortsättningen får ni redan imorgon(fredag) när kapitel 12 kommer ut. Då får ni bla. veta vad som händer mellan Eric och Jossan? Förstör Jossans svartsjuka förhållandet? Varför vill Jossan ha en paus? Och kommer dom våga ta steget till att gå längre? Det och mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 12 som kommer imorgon(fredag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<3333 

Without you im nothing - Kapitel 10

- Jossan? Är det verkligen du eller drömmer jag? sa jag och såg på Jossan

   
 
Erics Perspektiv
 
- Jossan? Är det verkligen,verkligen du eller drömmer jag? sa jag och såg på Jossan
- Hej snygging! Det är verkligen jag, känner du? sa Jossan och rörde vid min arm
- Jag kan inte förstå att du verkligen är här, Kom här sa jag och gav henne en stor kram och vi gick sedan in
- Jag ville överraska dig lite, men jag är faktiskt inte bara här för din skull sa Jossan och skrattade
- Va? Det trodde jag, men varför är du här mer? sa jag och skrattade
- Jag ska på en lägenhetsvisning och arbetsintervju imorgon sa Jossan och log stort
- Du skojar? Men varför här i Stockholm? sa jag och log stort 
- För jag vill vara nära dig, jag kan inte bo nere i Kattarp utan dig sa Jossan och såg på mig
- Jag älskar dig så frukansvärt mycket! Jag kan inte bo här utan dig heller sa jag och gav henne en kyss
 
RING RING RING RING RING
 
- Oj, jag tror det är J-son, jag skulle ha varit hos honom för 20 minuter sen sa jag och svarade
- Ja, det är Eric sa jag
- Hey Bro! Vart är du någonstans? sa J-son
- Jag är hemma än men jag är på väg, men är det okej om jag tar med mig någon? sa jag
- Självklart, men kom så snart ni kan sa J-son och vi la sedan på
- Gumman, vad säger du om att följa med till J-son? sa jag och såg på Jossan
- Absolut, men är det okej om jag sover här i natt? sa Jossan
- Självklart, jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt sa jag och gav henne en kyss
- Ska vi åka då? sa Jossan och log stort
- Absolut sa jag och vi gick ut till hallen och tog på oss våra skor

Efter att vi hade satt på oss kläderna så gick vi ner till min bil och åkte mot J-son. Det kommer bli första gången som J-son träffar Jossan men så mycket som jag pratat om henne så känns det nästan som han känner henne redan. När vi kom fram gick vi ut från bilen och jag tog Jossans hand när vi gick upp till J-sons lägenhet och vi ringde på.
 
- Hey bro! sa J-son och gav mig en kram
- Tja! Hur är det? sa jag och besvarade hans kram
- Sjukt bra, och jag antar att det här den världsberömda Jossan sa J-son och vände sig mot Jossan
- Ja, det är jag som är Jossan, har Eric berättat om mig? sa Jossan och såg på mig
- Ja, hela tiden, men det är väldigt roligt att få träffa dig sa J-son till Jossan
- Detsamma sa Jossan och log
- Vad säger ni, känner ni för lite FIFA? Eller du kanske är lika duktig som Eric? sa J-son och såg på Jossan
- Jag är bättre sa Jossan och skrattade
- Hahaha, det är upp till bevis nu gumman sa jag och gav Jossan en puss på kinden och vi gick in till J-son
 
Vi gick in till J-sons vardagsrum och vi började spela direkt. Jossan och J-son började spela mot varandra och jag kunde inte sluta skratta för Jossan vann nästan hela tiden. Och det var väldigt roligt att se att dom kom så pass bra överens. Vi skulle ingentligen ha jobbat lite men det skippade vi eftersom jag inte visste att Jossan skulle komma men det var inget viktigt jobb så det gör inget om vi missar lite grann.  Men jag är verkligen helt överlycklig att Jossan gör det här för oss båda. Och jag hoppas verkligen att hon ska få jobbet och lägenheten imorgon.
 
Eric och Jossan spelar FIFA - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric var hemma hos J-son och det märktes att Eric pratat mycket om mig för det märktes att J-son visste en hel del om mig redan och det var faktiskt väldigt roligt. Jag hade vunnit över J-son i FIFA vilket var lite tur tror jag för han var grymt duktig. Men nu spelade jag mot Eric men han vann fler gånger än mig men när jag väl vann så kittlade han mig bara.
 
- Eric den oslagbara sa J-son och satte sig bredvid mig och Eric
- Alltid sa Eric och skrattade
- Jag vann ju nyss sa jag och skrattade
- Ja, men det var lite fusk tror jag sa Eric och skrattade
- Hahaha, aldrig, det har du sagt förut men jag fuskar aldrig sa jag och skrattade
 
- Det märks att ni varit best friends sa J-son
- Gör det? sa Eric och såg förvånat på J-son
- Ja, ni funkar ihop på ett bra sätt sa J-son
- Ja, men jag älskar henne verkligen sa Eric och gav mig en kyss som jag snabbt besvarade
- Och jag älskar dig sa jag 

Eric och J-son spelade sedan mot varandra och J-son vann då över Eric. Men det gjorde nog inte så mycket för Eric. Vi hade verkligen hur roligt som helst. J-son tyckte att jag och Eric var lika när vi pratade också för vi har samma dialekt och det var faktiskt ganska roligt för det var ingenting jag tänkt på innan. När klockan närmade sig tolv så åkte vi sedan hem till Eric och vi gjorde oss i ordning för att gå och lägga oss.
 
Jag tog på mig ett linne som jag brukar sova i och sedan kröp jag ner bredvid Eric. Det kändes först lite konstigt att sova bredvid honom men också väldigt mysigt. Eric la sin arm runt min midja och jag log för mig själv. Efter att vi myst en liten stund så somnade vi båda och jag hade ställt klockan på sju för jag måste vara i butiken i tid och jag måste erkänna att jag lite nervös faktiskt.
 
Nästa dag - Jossan går på arbetsintervju och Eric har intervjuer - Jossans Perspektiv
 
Eric hade intervjuer just nu och jag hade med en intervju med min förhoppningsvis nya chef och jag var faktiskt lite nervös. Jag stod utanför dörren till chefens rum och jag kände hur hårt hjärtat slog men det här var verkligen viktigt för mig så jag hoppas verkligen från djupet av mitt hjärta att jag får det här jobbet.
 
- Josefine Berg? sa en man
- Ja, det är jag sa jag
- Hej och välkommen! Du kan följa med mig in hit sa mannen
- Tack sa jag och följde med in på hans kontor
- Så, du söker alltså jobbet som butiksbiträde? sa Magnus som mannen hette
- Ja, det stämmer sa jag och log
- Okej, kan du berätta lite om dig själv, om du har erfarenhet av ett sådant jobb sa Magnus
- Ja, jag är från Kattarp utanför Helsinborg och jag har jobbat på H&M i Helsingborg i nästan 3 år tidigare sa jag
 
- Okej, det hörs på din dialekt att du är från Skåne sa Magnus
- Ja, många säger det sa jag och log 
- Okej, men du har som sagt jobbat med det här tidigare som du sa? sa Magnus igen
- Ja, i 3 år så jag har absolut erfarenheten sa jag 
- Bra, men jag tycker vi kan göra såhär att du får gå på prov i 3 veckor så får vi se hur det funkar sa Magnus
- Det blir jätte bra, det ska bli väldigt roligt sa jag
- Bra, då kan vi säga att du kan komma imorgon vid klockan 10? sa Magnus
- Gärna, det blir väldigt bra sa jag
- Bra, då ses vi imorgon sa Magnus och vi skakade hand för att sedan gå ut ur butiken

Nu var det bara att åka till lägenheten som jag hade sökt om och jag hoppas verkligen att jag kan få den annars måste jag bo hos Eric i tre veckor och det skulle nog inte bli så roligt i längden. När jag kom till lägenheten så ringde jag på och en kvinna öppnade.
 
- Hejsan! Josefine Berg, jag skulle se på din lägenhet sa jag
- Hej! Maria Nilsson, välkommen in så ska jag visa dig lägenheten sa Maria och släppte sedan in mig
 
Maria visade mig runt i hela lägenheten och det var verkligen fint. Jag gillade verkligen den här lägenheten och den var inte så dyr varken i köp eller hyra så jag var garanterat intresserad av den. 
 
- Så, vad tycker du? sa Maria och såg på mig
- Jag älskar den, har du många fler som är intresserade? sa jag
- Nej, det är faktiskt bara du som visat intresse och jag skulle behöva sälja lägenheten ganska omgående så om du vill ha den är den din sa Maria och log
- Ja, jag vill verkligen ha den sa jag och log stort
- Okej, men kan du komma hit imorgon så kan vi skriva kontrakt? sa Maria
- Ja, går det bra vid fyra tiden? sa jag
- Det blir kanon, då ses vi då sa Maria och jag gick mot ytterdörren
 
Jag var verkligen hur GLAD som helst. Jag ville bara hoppa upp och ner just nu av glädje. Jag gick mot bussen och åkte till Erics lägenhet för att vänta på honom och sen var jag tvungen att tänka på hur jag skulle få upp mina saker. Jag hade kläder och sånt som jag behövde men möbler kunde jag köpa här så det kändes inte jobbigt alls. När jag kom hem till Erics lägenhet så gjorde jag lite lunch och sedan kollade jag på tv tills Eric skulle komma hem.
 
Några timmar senare - Eric och Jossan myser i soffan - Erics Perspektiv
 
Jossan hade berättat att hon fått lägenheten och får jobba på prov och jag kunde inte vara gladare för hennes skull. Hon var verkligen värd det. Vi låg just nu i soffan och myste tillsammans och det var verkligen hur mysigt som helst. Men när jag tog min hand under hennes linne och la min hand på hennes mage så drog hon bort min hand och drog sedan ner linnet och jag förstod ingenting. Jag trodde hon bara var kittlig så när jag gjorde samma sak igen så drog hon bort min hand. Jag satte mig då upp och såg på Jossan.
 
- Varför drar du bort min hand? Vad är det som är fel? sa jag

 Detta är kapitel 10 av Without you im nothing. Förlåt att det kom så sent igen men tiden räckte inte till idag heller och det blev lite längre också. Men jag lovar att kapitel 11 kommer tidigare. Kapitel 11 som kommer imorgon(torsdag) kommer bla. innehålla Vad svarar Jossan på Erics fråga? Varför vill hon inte gå längre? Vad händer på Jossans nya jobb? Och vem är tjejen som Jossan blir svartsjuk på? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 11 som kommer imorgon(torsdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<3333 

Without you im nothing - Kapitel 9

- Älskling, jag har slutat sa Jossan och gav mig en kram och vi gav varandra en kyss 
- Sanna, oj, hej sa Jossan chockat
- Kan ni förklara för mig vad som händer här?! sa Sanna argt

  
 
Jossans Perspektiv
 
När jag hade kommit ut från chefens rum så gick jag direkt till Eric och gav honom en kram och en kyss men det jag missade var Sanna. Jag skämdes nästan att jag inte sett henne innan jag kysste Eric och hon såg verkligen inte glad ut alls.
 
- Sanna,oj, hej sa jag chockat
- Kan du förklara för mig vad som händer här?! sa Sanna argt
- Ja, alltså, vi, Eric? sa jag och såg på Eric
- Sanna, det är såhär att jag älskar Jossan, jag är kär i henne sa Eric och tog min hand
- Ursäkta? Säg att du skojar?! sa Sanna chockat
 
- Nej, det gör jag inte, det var ingenting mellan dig och mig och det kommer det aldrig vara sa Eric
- Så du har gått och vilselett mig? sa Sanna ledset
- Nej, det har jag inte, om du har haft känslor för mig så kan jag inte rå för det Sanna, jag är ledsen sa Eric
 
- Men hur kunde du göra såhär mot mig?! Du låter mig dejta Eric och sen tar du honom själv sa Sannao och såg argt på mig
- Det var inte meningen, jag hade inte dom känslorna för honom då sa jag
- Hoppas ni blir lyckliga! Jag vill aldrig mer sen någon av er sa Sanna och gick därifrån

Det kändes verkligen inte bra att Sanna blev så ledsen men samtidigt så kan jag inte göra något åt det eftersom hon tydligen fantiserat ihop en hel del om henne och Eric. Jag minns ju hur hon pratade om hur underbart hon och Eric hade haft det under sin dejt och när jag sett dom tillsammans utanför Erics hus så trodde jag verkligen att dom kände något för varandra men jag hade ju haft fel men jag hoppas Sanna ska förlåta mig och Eric i framtiden.
 
- Så, jag måste åka imorgon och jag vill bara vara tillsammans med dig så vad känner du för att göra? sa Eric
- Vi kanske kan åka hem till mig och bara slappa lite i solen? sa jag och log
- Mer än gärna, ska vi åka på en gång? sa Eric och flyttade närmare mig
- Absolut sa jag och vi gav varandra en kyss innan vi gick ut till bilen
 
Vi hoppade snabbt in i bilen och åkte hem mot mitt hus. Eric släppte av mig vid mitt hus och körde sedan hem bilen innan han skulle komma över till mig. Jag gick snabbt in till mitt rum och bytte om till bikini BH istället och ett par korta jeans shorts. Sen tog jag på mig mitt linne igen och när jag kom ner stod mamma och tittade på mig. 
 
- Det är verkligen underbart att se dig glad igen! sa mamma och kramade om mig
- Han gör mig glad, jag kan knappt fatta att det är sant. sa jag och log när mamma släppt mig
- Det syns på honom att han älskar dig sa mamma och log
- Det kanske är för att jag gör det med sa Eric och lutade sig mot dörrkarmen
- Hej min blivande svärson sa mamma och skrattade
- Mamma! sa jag och blev generad
- Hahaha, ska vi gå ut en sväng? sa Eric och skrattade
- Mer än gärna sa jag och gick mot Eric och vi gick sedan ut till trädgården

Eric gav mig en kyss innan han tog av sig sin tröja och jag skulle precis ta av mig mitt linne men det gick inte så bra så Eric hjälpte mig lite och det var verkligen gulligt gjort. Han gav mig sedan en kyss och vi la oss på en solbädd som fanns i trädgården.  Jag låg lutad mot Erics bröst och han höll sina armar tätt runt mig. Jag kände hur hårt han hjärta slog och det var verkligen helt fantastiskt.
 
- Vet du hur mycket jag kommer sakna dig när jag åker till Stockholm imorgon? sa Eric och såg på mig
- Vet du hur mycket jag kommer sakna dig? Det kommer bli jätte jobbigt sa jag och tittade på Eric
- Jag håller med. Jag önskar du bodde där också sa Eric
- Jag också sa jag och fick då en idé men det ska jag inte berätta för Eric än
- Jag älskar dig min lovebird sa Eric och log stort
- Jag älskar dig mer min Angry bird sa jag och skrattade
- Hahahaha, tack, jag är gärna din Angry bird sa Eric och gav mig en kyss
 
Jag har ju faktiskt sagt upp mig på jobbet och jag vill ju faktiskt flytta härifrån och nu när jag inte har Chris mer så finns det ju fatiskt ingenting som stoppar mig. Så jag vet precis vad jag ska göra ikväll när mamma bett Eric gå hem. 
 
Några timmar senare - Erics perspektiv
 
Jag hade ätit middag med Jossans familj och det hade varit hur trevligt som helst. Jag hade käkat här massor med gånger men inte som Jossans pojkvän så det kändes faktiskt väldigt speciellt. När vi ätit klart hade vi gått upp till Jossans rum och bara kelat en bra stund. Sen hade vi kollat lite på tv innan klockan blev för mycket och jag var tvungen att gå hem för att packa ner mina saker eftersom jag ska åka tillbaka till Stockholm tidigt imorgon bitti och det kändes väldigt tungt i mig. När jag hade packat ner alla mina saker så ringde jag upp Jossan och satte mig i sängen.
 
- Vad gör du? sa jag och log för mig själv
- Ingentingt särskilt, har precis borstat tänderna sa Jossan och skrattade
- Och jag som trodde du ville ha kvar mina kyssar för evigt och därför inte borstade tänderna sa jag och skrattade
- Hahaha, det märks att du är min bästa vän fortfarande sa Jossan och skrattade
- Och du är min sa jag och skrattade
- Så, vad gör du själv? sa Jossan flörtigt
- Jag ligger i sängen och bara väntar på att klockan ska gå så jag får sova sa jag
- Nice, jag håller på att byta om sa Jossan
 
- Taskigt, väldigt taskigt sa jag och skrattade
- Hahaha, men du är ju taskig som åker till Stockholm imorgon utan mig sa Jossan och skrattade
- Ja, men du får komma dit någon dag så blir jag inte taskig sa jag och log stort för mig själv
- Kanske det....men älskling, jag måste faktiskt sova nu, mamma blir sur om jag inte kommer i säng i tid sa Jossan
- Okej, saknar dig redan sa jag
- Saknar dig ännu mer sa Jossan 
- Jag älskar dig sa jag
- Älskar dig mer sa Jossan och vi la sedan på
 
Efter att vi lagt på så gick jag och gjorde mig iordning också. Jag borstade snabbt tänderna och gick sedan in i mitt rum och tog av mig mina kläder för att sedan krypa ner under täcket och min katt Zlatan kröp upp vid mina fötter. Jag log stort och jag tittade på bilden jag hade i mobilen på mig och Jossan och jag kunde inte vara gladare. Jag somnade och jag drömde självklart om Jossan.
 
Nästa dag - Jossan kollar efter jobb/lägenhet - Jossans Perspektiv
 
Jag hade suttit vid datorn nästan hela morgonen och jag hade skickat in två jobb ansökningar och en lägenhetsansökan. Men jag hade fortfarande inte hört något och det hade ändå gått ett par timmar. Men när jag var nere i köket för att göra lunch så ringde min mobil och när jag inte kände igen nummret så tändes en låga hopp inom mig.
 
- Ja, det är Jossan sa jag
- Hejsan! Är det Josefine? sa en man
- Ja, det är Josefine sa jag
- Vi såg din ansökan om jobb på H&M i Stockholm och vi vill gärna att du kommer på en intervju sa mannen
- Vad trevligt, när är intervjun? sa jag
- Imorgon kl 09.00 sa mannen
- Okej, det blir jätte bra sa jag och ville hoppa av glädje
- Bra, du är välkommen då sa mannen
- Tack sa jag och vi la sedan på
 
När vi lagt på så ringde min mobil igen och jag svarade snabbt. 
 
- Ja, det är Jossan sa jag
- Hej! Är det Josefine? sa en kvinna
- Ja, det är Josefiné sa jag
- Jag såg att du var intresserad av min lägenhet och jag undrar om du vill titta på den? sa kvinnan
- Vad kul! Kan jag komma imorgon klockan elva? sa jag
- Det funkar jätte bra sa kvinnan
- Tack! då ses vi imorgon sa jag
- Du är välkommen sa kvinnan och vi la sedan på
 
Jag hoppade runt i köket av lycka och det var helt underbart. Jag skyndade mig att äta lunchen för att sedan springa upp till mitt rum och köpa en sms tåg biljett och sedan packade jag en väska med lite kläder och andra saker jag behövde ha med mig. Jag ringde snabbt till mamma och berättade att jag skulle åka till Stockholm och hon var verkligen hur glad som helst för min skull. När jag var klar tog jag min väska och sprang mot bussen och tog sedan bussen in till tågstationen. Jag hann precis i tid och när jag satt på tåget så var det väldigt pirrigt men jag tänkte mest på hur roligt det kommer bli att få se Erics min.
 
Senare - Hemma hos Eric - Erics Perspektiv
 
Jag hade tänkt på Jossan hela dagen och nu var jag hemma en liten stund innan jag skulle hem till J-son för lite jobb och även kanske lite FIFA. Jag hade försökt ringa Jossan nästan hela dagen men hon svarade inte och ibland var det upptaget och jag ville inget hellre än att få prata med henne. Jag la mig ner i soffan och kollade lite på tv när det plötsligt ringde på dörren. Jag reste mig sakta upp och gick mot dörren för att öppna. När jag såg vem som stod utanför dörren så fick jag världens chock och lyckorus i hela kroppen. 
 
- Jossan? Är det verkligen du eller drömmer jag? sa jag och såg på Jossan

Detta är kapitel 9 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Jag är ledsen att det kom upp så sent men det blev lite längre än jag först trott det är därför. Men kapitel 10 kommer imorgon(onsdag) och då får vi bla. veta om Jossan får både jobb och lägenhet? Vad säger Eric när han får se Jossan där? Och vad händer när dom ska gå lite längre? Det och mycket mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 10 som kommer imorgon(onsdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<3333 

Without you im nothing - Kapitel 8

- Hur kan du vara med honom ingentligen?! sa Eric
- För den jag ingentligen älskar kan jag aldrig få så varför inte ta någon som jag kan få sa jag argt

 
 
Erics Perspektiv
 
- Hur kan du vara med honom ingentligen?! sa jag
- För den jag ingentligen älskar kan jag aldrig få så varför inte ta någon som jag kan få sa Jossan argt
- Vem är det du älskar? sa jag förvånat men samtidigt hoppades jag på att hon skulle säga att det var mig hon älskar
- Det trodde jag att du förstod. Jag är ju kär i dig Eric. Jag förstod inte det först men när jag väl förstod det så trodde jag att det var för sent sa Jossan och såg ner i golvet
- Jag älskar dig! Jag är kär i dig och jag har velat berätta det för dig ett tag nu men jag har inte vågat sa jag och tog upp hennes ansikte så vi såg på varann
- Du skojar? sa Jossan och log
- Nej, jag är helt galet kär i dig sa jag och log stort
- Kom, vi går upp på mitt rum och pratar istället sa Jossan och tog min hand
- Men festen då? Kommer dom inte undra vart du är? sa jag och såg mig omkring
- Det är ingen fara, kom nu sa Jossan och vi smög oss ut från festen och upp till hennes rum

När vi kom in till hennes rum så stängde vi igen dörren och la oss sedan på hennes säng och vi la oss mot varandra. Det var verkligen hur underbart som helst. Jag smekte Jossans kind och sedan kröp jag närmare henne och la min hand mot hennes kind och hon la sin arm runt min midja. Vi log mot varandra och sedan möttes våra läppar för första gången och det spreds en värme genom hela kroppen och det var verkligen helt underbart. Vi låg och kysstes väldigt länge och jag kunde verkligen inte vara lyckligare.
 
Samtidigt nere i vardagsrummet - Chris Perspektiv

- Chris, kan inte du se vart Jossan tog vägen? sa Jossans mamma
- Ja, visst sa jag och gick sedan runt i huset för att se om jag kunde hitta Jossan
 
Det konstiga är att jag hade stått och pratat med Jossans mamma i kanske 15 minuter och när jag skulle gå tillbaka var hon borta och det som gjorde mig både nervös och lite irriterad var att även Eric var borta. Men när jag kollat på dom flesta ställena och hon inte var där heller så fanns det bara en plats som jag inte tittat på och det var hennes rum. Och när jag gick upp mot dörren och fick se den var stängd så kändes det faktiskt lite i hjärtat.
 
Samtidigt inne i Jossans rum - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric låg nu och bara tittade djupt inn i varandras ögon och det var som att jag glömde både tid och rum. Jag älskade verkligen honom och nu hade jag äntligen fått säga det till honom. Precis när vi skulle ge varandra en till kyss så öppnades dörren med ett ryck och in kommer en väldigt arg Chris.
 
- Vad f*n tror du att du håller på med?! sa Chris argt och kom in i rummet och drog upp Eric från sängen
- Chris, lugna dig nu! sa jag och reste mig upp från sängen och gick fram mot dom
- Vad f*n tror du att du håller på med ingentligen?! Kladdar du på MIN tjej?! sa Chris argt och buttade till Eric
- Sluta nu! Chris, jag skulle ha sagt det här tidigare men jag förlät dig aldrig och det är Eric jag älskar sa jag
- Va?! Har du ljugit för mig hela tiden?! sa Chris argt
- Ja, jag är ledsen men jag trodde aldrig det skulle bli något mellan mig och Eric sa jag
- Inte lika ledsen som nu sa Chris och gav mig en örfil
- Va f*n sysslar du med?! sa Eric och knuffade till Chris
- Men kom igen då! Kom igen då! sa Chris och visade att han ville börja slåss
 
- Chris, det är nog bäst att du går nu! sa jag
- Mer än gärna! sa Chris och såg argt på mig innan han gick ut genom dörren
- Är du okej? sa Eric och såg på mig
- Ja, jag är okej, vi kanske borde gå ner till dom andra? sa jag
- Ja, men är du säker på att du är okej? sa Eric igen
- Ja, jag lovar att jag är okej sa jag och gav Eric en sista kyss innan vi gick ner till dom andra

Jag förstår att Chris blev arg men att han blev så arg hade jag inte trott. Jag trodde ju faktiskt inte att han var kär i mig längre, speciellt inte efter otroheten. Men det som var skönt är att det är över mellan oss nu iallfall. När jag och Eric kom ner till dom andra så tog Eric min hand och log mot mig. Jag log tillbaka mot honom och gav honom sedan en puss på kinden och jag såg att mamma tittade på oss och jag log. 
 
- Gumman, det finns tårta kvar till er, dom flesta hade tänkt att gå nu, om du vill säga hej då sa mamma
- Jag kommer sa jag och log
 
Jag gick med mamma ut till hallen och sa hej då till alla mina vänner och släkt som varit här för att fira min födelsedag. Men när dom alla hade gått så gick jag in till Eric som satt i soffan och vi käkade tårta och såg på film och det var verkligen hur gott och mysigt som helst. 
 
- Förlåt om din födelsedag inte blev som du tänkt dig, jag menar med Chris sa Eric och såg på mig
- Du, jag kan berätta en sak att det här har varit den bästa födelsedagen jag någonsin haft sa jag och log
- Jag är så glad att det slutade såhär till slut sa Eric och gav mig en puss till
- Jag med, vill du smaka? sa jag och tog skeden mot honom
- Gärna sa Eric och skulle precis ta skeden men då tog jag den själv istället
- Hey, taskigt sa Eric och skrattade
- Okej, du kan få en liten bit då sa jag och gav Eric en bit ändå 

Det var verkligen hur mysigt som helst och jag ville verkligen att Eric skulle sova över här men det fick han inte för mina föräldrar tyvärr. Dom tycker att sånt får jag ha för mig när jag flyttar hemmifrån och det hoppas jag att jag ska kunna göra en vacker dag men då vill jag helst flytta till Stockholm. Men det får bli en senare fråga.
 
- Jag kommer sakna dig för mycket för att gå hem sa Eric när vi stod vid dörren för att säga hej då
- Jag kommer sakna dig mer, men vi ses väl imorgon? sa jag och log
- Jag kommer vara här tidigare än du tror sa Eric och gav mig en kyss innan han gick ut genom dörren
- Jag älskar dig ropade jag efter honom
- Jag älskar dig mer! ropade Eric och gjorde en slängkyss innan han försvann bakom busken
 
Efter att jag stängt dörren gick jag upp till badrummet och borstade tänderna och sedan gick jag in till mitt rum och bytte om till mitt linne och korta shorts. Sedan gick jag och la mig i sängen. Eric och jag smsade lite till innan jag la ifrån mig mobilen och jag vände mig om mot väggen och somnade.
 
Nästa morgon - Eric ringer till Jossan - Erics Perspektiv
 
När jag hade vaknat så hade jag kastat i mig frukosten, tagit på mig ett par ljusblå shorts och mitt lila AH linne. Sen hade jag smsat Tomas eftersom jag inte hade något inbokat förens imorgon så hade jag smsat till Tomas och sagt att jag stannar tills imorgon och det gick tydligen väldigt bra. Men när jag var klar skyndade jag mig att smsa till Jossan och jag saknade henne så mycket redan.
 
- Hej det är Jossan sa Jossan när hon svarade
- Hej snyggaste tjejen! Hur mår du? sa jag och log för mig
- Hej snyggaste killen! Jag mår hur bra som helst nu, Jo, vill du följa med till mitt jobb? sa Jossan
- Ja, gärna, men varför vill du det? sa jag förvånat
- Jag ska säga upp mig och vill gärna ha dig där sa Jossan
- Allt för dig, jag kommer om 1 minut sa jag och log
- Okej, går ut och väntar sa Jossan
- Bra, älskar dig ! sa jag och log stort
- Älskar dig mer sa Jossan och vi la på

Jag skyndade mig ut till bilen och körde snabbt till Jossans hus och hon stod redan utanför huset och väntade på mig. När hon hoppade in i bilen gav vi varandra varsin kyss innan vi åkte mot Jossans jobb. Jag var lite nervös inför att träffa Sanna igen eftersom hon fortfarande trodde att vi hade något på gång. Men när vi sedan kom fram till butiken och Jossan gick in till chefens rum medans jag väntade så hörde jag hur någon sa mitt namn.
 
- Eric? Hej, vad gör du här? sa Sanna och gav mig en kram
- Jag väntar på Jossan sa jag och log stort
- Jaha, men vad säger du om att hitta på något senare? sa Sanna och log
- Jag kan inte, jag och Jossan ska hitta på något sa jag
- Okej, men vi kanske kan hitta på något alla tre? sa Sanna
- Jag vet faktiskt inte, vi vill nog göra något ensamma sa jag
- Okej, men vi kanske kan göra något imorgon istället? sa Sanna
- Älskling, jag har slutat sa Jossan och gav mig en kram och vi gav varandra en kyss 
- Sanna, oj, hej sa Jossan chockat
- Kan ni förklara för mig vad som händer här?! sa Sanna argt

Detta är kapitel 8 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det :) Kapitel 9 kommer redan imorgon(tisdag) och då får vi den spännande fortsättningen. Ni kommer bla. få veta vad som händer med Sanna? Vart ska Jossan jobba nu? Och hur ska Eric och Jossan hålla liv i sitt förhållande när dom bor så långt ifrån varandra? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 9 som kommer imorgon(tisdag).
 
TUUUSEN TUSEN TUSEN TUSEN MILJONERS MILJARDERS TACK för att ni läser bloggen och för alla era underbara kommentarer! Jag läsar dom alla och blir alltid lika glad av att se att ni tycker så mycket om bloggen! NI ÄR DOM BÄSTA OCH MEST FANTASTISKA LÄSARNA! TACK IGEN!
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS! <333<33<3333<33
 
LOVE U ALL SO MUCH! <3333<3333<3333

Without you im nothing - Kapitel 7

Jag sprang och gömde mig bakom deras husknut och såg när Jossans mamma öppnade dörren. Hon tittade sig omkring och sen fick hon syn på korgen/buketten och hon tog in den och även om jag inte visste om det skulle funka så tändes ett litet ljus inom mig.

  
 
Jossans Perspektiv
 
Jag hörde hur det ringde på dörren men jag orkade inte gå upp för att öppna så jag låg kvar i sängen. När mamma sedan kom upp och knackade på dörren igen blev jag faktiskt lite chockad. Hon hade en stor korg/bukett med godis med sig och jag förstod verkligen ingenting.
 
- Den här stod utanför dörren, den är till dig sa mamma
- Till mig? sa jag förvånat
- Ja, det står till Jossan på så det är till dig sa mamma
- Okej, tack sa jag och tog i mot den och satte den sedan i sängen
- Vem är den från tror du? sa mamma
- Jag vet faktiskt inte. Är det okej om jag öppnar den själv? sa jag
- Självklart, jag lämnar dig ensam sa mamma och log stort innan hon gick ut från mitt rum

När jag öppnade upp plasten och fick se att det låg ett kort i så anade jag vem det var ifrån. Det måste vara från antingen Chris eller Eric eftersom det fanns en liten ballong där det stod "Förlåt". När jag öppnade kortet så kom det tårar igen. Det var som att jag började förstå mina känslor nu. Jag har varit svartsjuk och jag har haft fjärlilar i magen under hela tiden jag varit med Eric.
 
Jag har blivit kär i min bästa vän. Min bästa vän. Eric hade verkligen gjort det här för mig. När jag insåg mina äkta känslor för honom och när jag förståt att korgen/buketten var från honom så skyndade jag mig att sätta på mig ett par korta jeansshorts och min rosa munkjacka för att sedan springa ner och ta på mig skorna. Jag sprang till Erics hus och när jag fick se honom med Sanna så stannade jag.
 
Dom kramade varandra och när Sanna gav honom en puss på kinden så var det som att jag inte skulle få vara med Eric ändå. Jag skyndade mig tillbaka till huset igen innan han fick syn på mig. Det här var bara för mycket. Jag gick och satte mig framför tv:n i vardagsrummet och tog sedan upp mobilen och slog nummret till Chris. Ville han vara tillsammans med mig igen så är det okej med mig, för kan jag inte få den jag älskar så kan jag lika gärna vara med Chris.
 
Senare hos Eric - Erics Perspektiv
 
Det var en chock för mig att Sanna kom förbi. Vi hade pratat en liten stund innan hon skulle vidare. Hon hade då gett mig en kram och en puss på kinden och det som var jobbigt var just att när jag tittade mot Jossans hus när Sanna kramade mig så fick jag en chock. Jossan stod där och hon såg på mig. Hon måste ha trott att jag och Sanna har något på gång eftersom hon även gav mig en puss på kinden.
 
Nu var det garanterat kört för oss att bli vänner igen. Jag gick in till mig igen och jag packade ihop mina kläder för jag skulle åka tillbaka till Stockholm snart. Och det värsta var att den här veckan inte blev som jag tänkt mig. Jag hade blivit kär i min bästa vän och även förlorat min bästa vän samtidigt. ÅH! Varför varför varför blev det såhär?! När jag sedan packat klart mina saker gav jag mamma en sista kram innan jag gick ut och satte mig i bilen och jag åkte hem till Stockholm igen och jag kan berätta att det kändes väldigt mycket i hjärtat.
 
2 dagar senare - Jossan och hennes mamma pratar om födelsedagsfesten - Jossans Perspektiv
 
Jag och mamma höll på att prata om min födelsedagsfest som vi skulle ha om två veckor. Vi pratade lite om tårtorna, maten och vilka förutom släckten jag ville skulle komma. Jag och Chris är tillsammans igen men det känns ändå inte rätt. Jag hade tänkt på Eric i två dagar nu och jag var fortfarande sjukskriven från jobbet. Jag hade ingen som helst lust att gå dit och träffa Sanna och höra hur underbart hon och Erics förhållande är. 
 
- Jag har bjudit Eric med sa mamma
- Va? Varför då? sa jag förvånat och kände hur det stack till i hjärtat
- För han är din bästa vän Jossan, jag kan ju inte strunta i att bjuda honom sa mamma
- Jaha, då får vi väl bjuda Sanna också sa jag surt
- Varför då? sa mamma förvånat
- Hon och Eric är ju tillsammans, det är väl klart han vill ha sin flickvän här sa jag surt
- Är det därför du inte vill gå till jobbet? sa mamma
- Kanske det sa jag
- Ska jag berätta något för dig? sa mamma
- Ja, vadå? sa jag lite irriterat
- Man kan se hur mycket du och Eric älskar varandra. Jag tror inte att han är tillsammans med Sanna ingentligen sa mamma
 
- Det tror jag. Och hur länge har du vetat att jag är kär i Eric? sa jag förvånat
- Det har jag förstått länge, det syns på er så väl sa mamma
- Ja, men nu är det försent iallfall så sa jag
- Nej det är det inte, för han kommer till din fest sa mamma
- Jippi sa jag sarkastiskt
- Jossan! Då får du äntligen chansen att berätta för honom vad du känner sa mamma
- Kanske, men Chris då? sa jag
- Ärligt talat, han är inte den bästa pojkvännen du haft sa mamma
- Nej, jag vet men jag blev faktiskt bara ihop med honom igen för jag trodde att det var kört med Eric sa jag
- Åh Jossan! Ja, det här kommer inte bli lätt sa mamma
- Berätta något jag inte redan vet sa jag
- Men vi ska lösa det här på något sätt, det lovar jag sa mamma och tog min hand
- Jag hoppas det sa jag

Jag hoppas mamma har rätt för jag vill ju inget hellre än att vara med Eric men efter det jag gjort så är chansen ganska liten. Varför skulle han överhuvudtaget vilja se åt mitt håll igen? När vi var klara gick jag upp till mitt rum och slog på datorn. Jag tittade in på twitter och instagram och när jag såg vad Eric skrivit och lagt upp för bilder så kändes det i mitt hjärta. Det gjorde verkligen ont i mig. Det jobbigaste han skrivit var " I just lost someone that i love so much" och då förstod jag vad han menade. Det högg till så hårt i magen.
 
Samtidigt i Stockholm - Erics Perspektiv
 
Jag satt just nu i möte med mitt skivbolag och det var som att jag bara lyssnade med ett öra på vad dom pratade om för det ända jag kunde tänka på just nu var på Jossan. Hennes mamma hade ringt mig och frågat om jag ville komma på Jossans födelsedag och det var väl självklart att jag ville men samtidigt var jag orolig för hur jag skulle reagera när jag fick se henne och Chris tillsammans igen. Jag hade sett nya bilder på dom tillsammans på instagram och det hade verkligen knäckt mitt hjärta. Det var då jag gått in på min twitter och skrivit " I just lost someone that i love so much". För det var verkligen sant. Jag hade verkligen mist den personen som jag älskar mest. 
 
- Eric vad tycker du? sa Tomas
- Va? sa jag frånvarande
- Vad tycker du om det vi pratat om? sa Tomas
- Det är jätte bra sa jag lika frånvarande
- Okej men då kör vi på det sa Tomas och såg konstigt på mig
- Bra, då kan vi säga att det här mötet är avslutat sa en kvinna
- Ja, det blir bra sa Tomas och när jag skulle resa mig för att gå tog han tag i min arm
 
- Eric, vad är det med dig idag? sa Tomas
- Vad menar du? sa jag förvånat
- Ända sedan du kom hem från Kattarp har du varit så frånvarande, vad är det ingentligen som hänt? sa Tomas
- Ingenting, jag är bara lite trött sa jag
- Jag ser att det är något annat sa Tomas
- Ärligt, låt mig vara ett tag bara sa jag och drog åt mig armen för att sedan gå
 
Jag gick sedan ner till bilen för att åka till en intervju. Jag vet att jag är frånvarande och kanske lite små sur men det är för att jag inte kan sluta tänka på Jossan. Det är inte meningen att det ska gå ut över andra men det gör tyvärr det när jag inte kan kontrollera mina känslor. Jag hoppas jag kan sluta tänka på Jossan under dom kommande intervjuerna. Och att jag klarar att sköta mitt jobb innan jag ska åka ner till Kattarp igen för att träffa henne. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra.
 
2 veckor senare - Jossan firar sin 20-årsdag - Jossans Perspektiv
 
Jag och Chris var tillsammans nästan hela tiden under festen och jag hade inte sett Eric ännu och det gjorde mig lite nervös. Det som gjorde mig nervös var att jag inte trodde att han skulle komma överhuvudtaget. Men när jag såg hur dörren öppnades och jag fick se Eric så var det som att mitt hjärta hoppade över 20 slag minst. 
 
- Vad gör han här nu då? sa Chris surt
- Mamma bjöd honom sa jag försiktigt
- Jaha, jag ska bara snacka lite med din pappa sa Chris och log
- Hej Jossan sa Eric och kom fram till mig
- Hej Eric! Kul att du kunde komma sa jag och log blygt
- Tack för att jag fick komma. Grattis på 20-årsdagen sa Eric
- Tack! Så, hur är det med Sanna? sa jag
- Jag vet inte, hur är det mellan dig och Chris? sa Eric lite irriterat
- Bra, det kunde inte vara bättre sa jag
- Hur kan du vara med honom ingentligen?! sa Eric
- För den jag ingentligen älskar kan jag aldrig få så varför inte ta någon som jag kan få sa jag argt

Detta är kapitel 7 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det. Kapitel 8 kommer imorgon(måndag). Då får ni den spännande fortsättningen och får bla. veta vad som händer mellan Eric och Jossan? Kommer dom bli tillsammans? Varför slutar Jossan på H&M? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 8 som kommer imorgon(måndag).
 
TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3<333
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333 

Without you im nothing - Kapitel 6

Vi tog på oss skorna och hoppade sedan in i Erics bil för att åka till mitt jobb. När vi kommit fram så hoppade vi snabbt ur bilen och började gå mot butiken och när vi var några meter från butiken såg jag Chris och en annan tjej. Jag stannade till och Eric såg på mig. Jag kände hur det högg till i hjärtat när jag vände mig om och fick se Chris kyssas med den andra tjejen. Hur kunde han?!

    
 
Jossans Perspektiv
 
Jag kunde inte slita blicken från dom och jag kände även hur tårarna började rinna ner för mina kinder. Jag kände hur Eric la sin arm runt mina axlar och jag vände mig om mot honom och kramade om honom. Det var som att en del av mitt hjärta gick i tusen bitar. 
 
- Vill du åka hem igen så förstår jag det viskade Eric i mitt öra
- Mmm.. jag ska bara skynda mig att låsa sa jag och torkade sedan tårarna och sprang snabbt in till butiken
 
När jag larmat så skyndade jag mig att låsa och jag gick med snabba steg mot Eric när jag plötsligt hörde någon säga mitt namn bakom mig. 
 
- Älskling! Vad gör du här? sa Chris och log mot mig
- Vad gör du själv här? sa jag argt
- Jossan, vi kanske ska gå innan du gör något du får ångra? sa Eric bakom min rygg
- Vad snackar du om? sa Chris och såg på Eric som stod bakom mig
- Jag såg dig! Jag såg dig hångla med någon annan sa jag och kände hur tårarna började rinna
 
- Jag kom precis så det kan inte varit jag sa Chris
- Jag hatar dig och jag vill aldrig se dig mer! Det är slut! sa jag argt
- Om du hatar mig varför hatar du inte Eric då? sa Chris surt
- Vad snackar du om? sa jag irriterat
- Han visste om att jag träffade andra bakom din rygg men han berättade det aldrig sa Chris och log
 
- Va?! Är det sant? sa jag såg på Eric
- Jossan, jag...jag är så ledsen, jag ville berätta men jag ville inte såra dig sa Eric
- Jag vill aldrig mer se dig heller sa jag och sprang därifrån

Jag sprang bort från både Eric och Chris och när jag kommit långt därifrån så började jag gå igen. Det kändes som att mitt hjärta hade gått i tusen bitar. Jag hade inte bara blivit sviken av min pojkvän utan jag hade också blivit sviken av min bästa vän. Jag kunde inte få in det i mitt huvud att det just hänt. Jag gick mot bussen och åkte sakta hemåt. Jag kände hur tårarna började rinna igen och jag skyndade mig att torka dom för jag ville inte att någon skulle se mig gråta. Men det konstiga var att jag var mer ledsen för att jag förlorat Eric, inte att jag blivit bedragen av min pojkvän. 
 
Samtidigt i stan - Erics Perspektiv
 
- Hur kunde du berätta att jag visste om det?! sa jag argt
- Hon hade rätt att få veta det, och nu vill hon varken se mig eller dig sa Chris och log
- Du är verkligen en idiot sa jag argt och knuffade till honom
- Passa dig! Jag drar nu! Hälsa Jossan, oh just det hon vill inte se dig mer sa Chris och skrattade hånfullt
 
Det kokade i mig när han sa det. Jag är ju inte bara Jossans bästa vän utan jag är ju faktiskt kär i henne också. Det var som att mitt hjärta krossades när hon sa till mig att hon inte ville se mig mer. Jag ska ju åka hem till Stockholm på söndag också och det känns inte bra att bara lämna Jossan när vi var ovänner. Det gjorde så ont i mig och jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder.
 
Jag hoppade sedan in i bilen och jag körde hemåt. Jag visste att jag skulle åka till Jossans hus direkt och försöka prata med henne för jag ville inte säga något om vad Chris gjorde för jag visste hur sårad hon skulle bli men det här som hänt nu gjorde att jag önskade att jag faktiskt hade sagt sanningen på en gång. När jag kommit hem igen sprang jag direkt till Jossans hus och ringde på dörren.
 
- Hej Eric! Du vill träffa Jossan antar jag? sa Jossans mamma
- Ja, är hon hemma? sa jag och kände hur hårt mitt hjärta slog
- Ja, hon är på sitt rum, hon är väldigt ledsen så det är nog bra att du går upp sa Jossans mamma
- Okej, tack sa jag och gick snabbt upp till Jossans rum och knackade på dörren
- Kom in hörde jag Jossan ropa innifrån sitt rum
- Hej, det är jag sa jag och gick in försiktigt i rummet
- Vad vill du?! sa Jossan argt och satte sig snabbt upp i sängen
 
- Jag är verkligen ledsen, jag ville berätta men jag ville inte se dig ledsen sa jag
- Är det bättre det du gjort nu då eller? sa Jossan argt
- Självklart inte! Jag är verkligen ledsen Jossan, snälla kan du inte förlåta mig? sa jag
- Nej, jag trodde du kunde vara så pass ärlig att du kunde berättat som det var sa Jossan
- Men du är min bästa vän sa jag och kände hur det högg till i hjärtat
- Inte längre, kan du vara snäll och gå nu? sa Jossan och la sig ner i sängen
- Men...sa jag och kände hur tårarna började rinna igen
- GÅ sa jag sa Jossan argt
- Jag kommer inte ge upp dig, du är min bästa vän och jag kommer inte ge upp det sa jag innan jag gick

Jag stängde dörren efter mig och gick snabbt ner trapporna och sedan ut genom dörren. Det kändes som något stoppat en kniv i mitt hjärta och sen vridit om flera gånger om. Det gjorde så ont, det värkte praktiskt taget i bröstet på mig och när jag kom hem igen skyndade jag mig att borsta tänderna och sedan tog jag av mig mina kläder och la mig i sängen för att sova men innan jag somnade kom jag på den perfekta idéen till hur jag ska få Jossan att förlåta mig. Lite iallfall. Sen somnade jag.
 
Nästa dag - Jossan har vaknat men vill inte gå upp - Jossans Perspektiv
 
Jag ville inte gå upp idag. Jag hade ringt till jobbet och sagt att jag fått influensa så jag behövde inte göra någonting speciellt idag. Jag hade bara legat och stirrat in i väggen nästan hela mogonen. Både Eric och Chris hade ringt till min mobil flera gånger redan men jag hade inte svarat på ett ända samtal. Jag hörde hur någon knackade på dörren och jag ropade att man kunde komma in.
 
- Ska inte du till jobbet idag gumman? sa mamma
- Nej, jag är sjuk, influensa sa jag
- Har du? Men du är inte varm sa mamma och la handen på min panna
- Men jag är sjuk, så jag stannar hemma i ett par dar sa jag
- Okej, men det är inget annat som har hänt då? sa mamma
- Nej, jag är juk, det är inget annat sa jag surt
- Okej, men jag kommer upp med lite frukost till dig snart sa mamma och gick ut i rummet

Jag vände mig om mot väggen igen när mamma gått ut och jag drog upp täcket över kroppen och jag hörde inte äns när mamma kom in med frukosten för då hade jag redan somnat om igen.
 
Senare hos Eric - Erics Perspektiv
 
Jag hade precis kommit hem igen efter att jag varit i affären. Jag hade nämligen varit och handlat hur mycket godis som helst och även en helium ballong som det står "Förlåt" på. Och nu var jag hemma och höll på att göra en stor godisbukett med massa godis i en liten kartong och jag fick lite hjälp av mamma att göra den som en mer bukett liknande present till Jossan. 
 
- Sådär, tror du hon kommer tycka om det? sa mamma och log mot mig
- Jag hoppas det sa jag och log försiktigt mot mamma
- Vad är det ni bråkat om ingentligen? sa mamma
- Inget viktigt ingentligen sa jag och kände hur det knöt sig i magen 
- Okej, Lycka till nu gubben! sa mamma och gav mig korgen/buketten
- Tack mamma! sa jag och log

Det var nu det gällde. Jag hade lagt ett kort också som det stod "Förlåt mig. Eric" på och jag har tänkt att jag ska  ringa på dörren och sen lägga korgen/buketten utanför och sen gå därifrån. Jag vet inte om just den idéen är så bra men jag hoppas den ska funka ändå. Jag gick ut och sprang ganska snabbt över till Jossans hus. Jag ställde korgen/buketten utanför deras dörr och sedan ringde jag på. Jag sprang och gömde mig bakom deras husknut och såg när Jossans mamma öppnade dörren. Hon tittade sig omkring och sen fick hon syn på korgen/buketten och hon tog in den och även om jag inte visste om det skulle funka så tändes ett litet ljus inom mig.

Detta är kapitel 6 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska tycka om det :) Förlåt att det kommer lite sent men jag hoppas att kapitel 7 kommer redan ikväll men hinner jag inte det så kommer det upp imorgon bitti(måndag). Och då får vi den spännande fortsättningen och då får ni bla. veta om Jossan och Eric blir vänner igen? Kommer Jossan förlåta Chris? Och vad är det ingentligen som händer på Jossans födelsedagsfest om 2 veckor? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 7 som förhoppningsvis kommer ikväll.
 
TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3<333
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333 

Kapitel 6 av Without you I'm nothing kommer först imorgon :(

 
Hej alla fantastiska och underbara läsare!
 
Jag är otroligt ledsen men jag har inte hunnit skriva klart kapitel 6 än så det kommer tyvärr inte upp förens imorgon(söndag) :( Jag är verkligen verkligen ledsen för det och hoppas det är okej. Och som kompensation för det här så kommer kapitel 7 också imorgon :) Så ni kommer få både kapitel 6 och 7 imorgon :)
 
Hoppas det är okej :)
 
NI ÄR DOM BÄSTA LÄSARNA!!
 
Kramar Natalie

Without you im nothing - Kapitel 5

- Ska ni träffas igen? sa jag lite surt
- Det vet jag inte, kanske, varför är du så sur? sa Eric förvånat
- Jag är inte sur sa jag mer irriterat än jag menat och jag förstod nu varför.

   
 
Jossans Perspektiv
 
- Jag är inte sur sa jag mer irriterat än jag menat och jag förstod nu varför,jag är svartsjuk
- Du låter ganska sur, är du säker på att det inte är något annat? sa Eric och såg oroligt på mig
- Nej, jag är glad att det gick så bra på dejten bara sa jag och försökte låta glad
- Jossan, jag är inte dum, jag ser att det är något som är fel sa Eric igen
- Nej, allting är bra! Borde inte du till Sanna nu? sa jag och ångrade direkt vad jag sagt
- Nej, vad är det med dig ingentligen? Det verkar ju nästan som att du är svartsjuk! sa Eric
- Äh, låt mig va! sa jag och sprang in genom ytterdörren
 
Jag lutade mig mot dörren och kanade sakta ner mot golvet och jag ville inte att tårarna skulle komma men det gjorde dom iallfall. Jag skyndade mig att torka tårarna innan jag gick upp på mitt rum och tittade snabbt ut genom fönstret. Jag såg att Eric gick bort mot sitt hus och det högg till lite i hjärtat när jag såg på honom. Hur kunde jag vara så korkad?! Jag visade ju verkligen att jag var svartsjuk på han och Sanna. Det kändes inte bra alls. Åh,vad hade jag gjort?!
 
Senare hemma hos Eric - Erics Perspektiv
 
Jag förstod inte varför Jossan gått på så hårt mot mig om det här med Sanna. Jag menar om hon inte vill att vi ska gå på fler dejter så kan hon ju säga det till mig. Det märktes väldigt tydligt att hon var svartsjuk och jag vet att jag inte ska bli glad för det men det var något i mig som gjorde mig glad för det. Det visar ju att hon faktiskt känner något för mig som hon inte vill visa. Jag försökte ringa till henne flera gånger men hon svarade inte. Vad skulle jag göra nu? Jag måste ju få prata med henne. 
 
- Eric! Det är middag! ropade mamma
- Jag kommer! ropade jag och reste mig snabbt upp från sängen och gick ner till köket för att käka.
 
Jag var nog inte så roligt sällskap för mamma och mina syskon. Jag satt och tänkte på Jossan nästan hela middagen och jag svarade mest bara med Ja och Mmm under hela middagen. När vi sedan ätit klart gick jag upp och borstade tänderna. Jag tog av mig kläderna för att sedan krypa ner i sängen. När jag skulle vända mig om och sova hörde jag hur mobilen pep till och det var från Jossan. "Förlåt för det jag sa förut. Vi kanske kan ha en myskväll på fredag?" Jag log stort för mig själv när jag fick se hennes sms och jag svarade med ett snabbt "Gärna. Jag kommer över på fredag så kan vi gå och hyra film". Jag la sedan ner mobilen och även fast jag inte var så trött längre så valde jag ändå att somna för natten.
 
1 dag senare - Fredag - Jossan och Eric hyr film - Jossans Perspektiv
 
Jag och Eric hade inte träffats på hela torsdagen för jag hade både jobbat och träffat Chris. Men han betedde sig så konstigt igen och här om dagen hittade jag ett örhänge i hans bil och det tillhörde inte mig iallfall. Jag ville inte tro att han träffar någon bakom ryggen på mig så jag antog bara att det var hans systers. Men idag var det bara jag och Eric. Det kittlades lite i magen när jag var tillsammans med honom och det jobbiga med det är att jag nog börjat få mer känslor för honom än vad man normalt kanske har för sin bästa vän. Jag menar kärleks känslor lixom. 
 
- Vad känner du för någon film? sa Eric och log mot mig
- Någon komedi, romantisk komedi typ sa jag och log stort
- Åh, måste du vara så tjejig? sa Eric och skrattade
- Tack för den! Vad vill du se då? sa jag och skrattade
- Något med action sa Eric och log stort
- Åh, måste du vara så grabbig? sa jag och skrattade
- Hahahaha, du är verkligen söt sa Eric och såg generat på mig
- Tack, men vi kanske ska ta en med både och i? sa jag och blev generad
- Absolut sa Eric och vi valde sedan en komedi med lite action i

När vi valt filmen köpte vi lite godis också och det blev lite mycket faktiskt men det gjorde nog inte så mycket. Sen när vi var klara hoppade vi snabbt in i Erics bil. Vi körde hem till mitt hus och vi gick sedan in och satte oss i soffan för att kolla på filmen. Jag satt ganska nära Eric faktiskt och jag tror han var väldigt glad för det. Han log mot mig flera gånger och när vi hyrt film sa han att jag var söt. Det hade gjort mig väldigt nervös men samtidigt gjort mig glad. 
 
- Du måste få mig att sluta äta godis alltså sa Eric och skrattade
- Jag? Varför just jag? sa jag och skrattade
- För att du köpte det sa Eric och log stort
- Nej, vi gjorde det tillsammans sa jag och log
- Okej, men inget mer för mig sa Eric och vi ställde undan skålen
 
Vi tittade vidare på filmen och efter en stund la Eric sin arm runt mig och jag visste inte hur jag skulle bete mig så jag log lite för mig själv och fortsatte titta på filmen och jag kände hur det nästan brann inuti mig när jag satt så pass nära Eric. 
 
RING RING RING RING
 
- Ja, det är Jossan sa jag och svarade i min mobil
- Hej! det är Linda! Kan du komma och stänga butiken tror du? sa Linda och hon lät stressad
- Ja, har det hänt något? sa jag
- Ja, min son har blivit sjuk så jag måste hämta honom, kan du tänka dig att låsa bara? sa Linda
- Ja, jag kommer på en gång sa jag och vi la sedan på
- Vad handlade det om? sa Eric 
- Jag måste åka och stänga butiken sa jag
- Jag kan följa med sa Eric och log stort
- Vill du verkligen det? sa jag förvånat
- Ja, det kan vara roligt sa Eric
- Okej, då åker vi sa jag och vi reste oss från soffan

Vi tog på oss skorna och hoppade sedan in i Erics bil för att åka till mitt jobb. När vi kommit fram så hoppade vi snabbt ur bilen och började gå mot butiken och när vi var några meter från butiken såg jag Chris och en annan tjej. Jag stannade till och Eric såg på mig. Jag kände hur det högg till i hjärtat när jag vände mig om och fick se Chris kyssas med den andra tjejen. Hur kunde han?!

Detta är kapitel 5 av Without you im nothing. Jag hoppas ni ska gilla det även om det blev lite för kort. Kapitel 6 kommer imorgon(lördag) och då blir det längre och vi kommer också få den spännande fortsättningen och vi får bla. veta hur det går för Jossan och Chris? Förlåter hon honom? Vad händer mellan Jossan och Eric när hon får veta att Eric vetat om att Chris varit otrogen förr? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 6 som kommer imorgon(lördag).
 
TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3<333
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333 

Without you im nothing - Kapitel 4

- Va? Vad snackar du om ingentligen? sa Chris förvånat
- Jag såg dig igår, när du hånglade med en annan tjej. Hade du vänskapsblicken då? sa jag

  
 
Erics Perspektiv
 
- Va? Vad sanckar du om ingentligen? sa Chris förvånat
- Jag såg dig igår, när du hånglade med en annan tjej. Hade du vänskapsblicken då? sa jag irriterat
- Har du sagt något till Jossan om vad du tror du sett? sa Chris surt
- Nej, inte änn. Men hon har rätt att få veta vilken idiot du ingentligen är sa jag
- Alltså om du säger något om det här till Jossan så vet jag inte vad jag gör sa Chris och hans blick svartnade
- Du skrämmer inte mig! Jossan förtjänar någon bättre sa jag
- Du ska inte tro att du bara kan komma hit och förstöra mitt förhållande till Jossan sa Chris argt
- Det gör du så bra själv utan min hjälp sa jag och log mot Jossan när hon kom ut genom altan dörren
- Oj, vad ni ser allvarliga ut sa Jossan och log
- Gör vi? Nej, vi bara snackade lite sa Chris och gav Jossan en puss på kinden
- Okej, men är du redo att åka? sa Jossan och log mot både mig och Chris
- Självklart, hej då Eric, det var trevligt att träffa dig igen sa Chris och började gå med Jossan till bilen
- Jag ringer dig ikväll ropade Jossan till mig och log
- Okej ropade jag tillbaka för att sedan gå hem till mitt hus
 
När jag kom hem så satte jag mig ner vid skrivbordet för att kolla lite på datorn. Jag uppdaterade lite på twitter och Instagram. När jag sedan var klar gick jag ner till mamma och några av mina syskon och sen kollade jag lite på tv med dom. 
 
- Skulle inte du träffa Jossan? sa mamma och såg på mig
- Jo, men hon är på bio med sin pojkvän sa jag 
- Okej, men ni kanske ses imorgon istället då? sa mamma
- Ja, jag hoppas det sa jag och log mot mamma 
 
Jag gillade inte att Jossan var med Chris just nu. Han hade verkligen blivit arg på mig för att jag sätt honom tillsammans med den där andra tjejen. Men jag har satt lite press på honom ändå. Ser jag honom med den där andra tjejen igen så kommer jag berätta för Jossan, hur ont det än gör i henne så förtjänar hon att veta sanningen. 
 
Senare på bion - Jossans Perspektiv
 
Jag och Chris satt på bion tillsammans och det var verkligen hur mysigt som helst men det jobbiga är att han och Eric inte kommer överens. Jag såg så tydligt att dom pratade om någonting som gjorde dom båda arga och det gjorde lite ont i mig faktiskt. Jag älskar ju Chris och jag tycker ju så mycket om Eric och som jag sagt förut så vill jag inte att dom ska bråka. Det känns snart som att jag måste välja mellan dom och det kommer jag aldrig kunna göra. Efter att vi sett klart på filmen så gick vi ut till Chris bil igen och han körde hem mig. Han stannade utanför mitt hus och jag gav honom en kyss som han snabbt besvarade men jag ville verkligen veta vad han och Eric pratat om.
 
- Varför var du och Eric så konstiga när jag kom ut? sa jag
- Han sa bara lite saker som gjorde mig sur sa Chris
- Som vadå? sa jag förvånat
- Nej, jag vill inte snacka om det sa Chris och tog upp sin mobil och la snabbt ner den igen
- Vem var det? sa jag nyfiket
- Gurra, du jag måste åka till honom sa Chris
- Okej, men jag ringer dig sa jag och gav honom en kyss på kinden innan jag hoppade ur bilen
 
Chris betedde sig lite konstigt mot mig faktiskt. Jag gick in mot mitt hus och när jag gick in sprang jag snabbt upp på mitt rum och satte mig på sängen och slog Erics nummer. Jag väntade en stund innan han svarade men när han väl svarade så pirrade det lite i magen.
 
- Tjena Lovebird! Hur var bion? sa Eric
- Tja Angry Bird! Hahaha, den var bra men Chris var ganska avisande mot mig när vi kom hem sa jag
- Hahaha, tack för det namnet, var han? Varför då? sa Eric förvånat
- Vet inte, vad var det ni snackade om ingentligen? sa jag och log hemlighetsfullt för mig själv
- Vi snackade bara om lite olika saker sa Eric hemlighetsfullt
- Som vadå? sa jag 
- Ingenting, det var lite killsnack bara sa Eric och skrattade tyst
 
- Okej, men du, jag har lovat en kompis att fråga dig om en sak sa jag 
- Okej, vad är det? sa Eric 
- Hon undrar om du vill gå på dejt med henne imorgon kväll? sa jag
- En dejt? Ja, det kan jag nog göra sa Eric
- Va kul! Då säger jag det till henne sa jag och kände hur det högg till i hjärtat
- Kanon, men ska vi ses imorgon med? sa Eric
 
- Jag ska jobba hela dagen så jag kan inte ses förens på kvällen så det går nog inte sa jag
- Va tråkigt men vi kanske kan höras imorgon? sa Eric
- Det är väl klart! Du måste ju berätta om hur det går på dejten med sa jag och skrattade
- Hahaha! Självklart, men vi hörs imorgon Lovebird! sa Eric och skrattade
- Hahaha, Det gör vi Angry Bird ! sa jag och skrattade och vi la sedan på

När vi hade lagt på reste jag mig från sängen för att sedan gå till badrummet för att borsta tänderna. När jag var klar tog jag av mig mina kläder och tog ett linne som jag sover i för att sedan lägga mig ner i sängen. Jag vet inte varför men jag ville inte att Eric skulle gå på dejt med Sanna imorgon kväll. Tänk om dom blir tillsammans? Nej, jag vill inte tänka på det. Jag vände mig mot väggen igen och somnade direkt. 
 
På kvällen - Eric och Sanna har dejt - Erics Perspektiv
 
Sanna var hur trevlig som helst. Men jag kunde inte känna något mer för henne tyvärr. Jag är kär i Jossan och det kändes bara fel att sitta här med en annan tjej. Men Sanna verkade intresserad av mig för hon försökte ta min hand då och då. Men jag drog undan min hand hela tiden. 
 
- Så hur länge har du känt Jossan? Blev faktiskt lite chockad först när du kom till butiken och frågade efter henne sa Sanna
- Ja, jag såg det på dig när jag träffade dig första gången faktiskt. Men jag har känt Jossan sen jag var 6 år och hon var 4 år. Så det är hela livet kan man säga sa jag
- Wow, och ni har aldrig varit tillsammans eller så? sa Sanna och log
- Nej, hon är min bästa vän så sa jag och försökte dölja hur hårt mitt hjärta slog när jag sagt det
- Okej, jag förstår, men vad säger du? ska vi ta en promenad för att smälta maten lite? sa Sanna
- Absolut sa jag och vi reste oss upp och gick ut från resturangen
 
Vi hade betalat tidigare så när vi kom ut på gatan så började vi gå en promenad och det jobbiga var att Sanna försökte ta min hand hela tiden och jag stoppade tillslut ner mina händer i munkjacksfickorna för jag ville inte hålla hennes hand. Jag förstod inte varför hon inte förstod att jag inte ville det. Men efter att vi gått en promenad en stund så skiljdes vi åt på torget.
 
Jag gav henne en kram och sen gick jag mot min bil för att åka hem till mitt hus. Jag gick sedan snabbt upp till mitt rum och när jag tittade ut genom fönstret så såg jag mot Jossans hus och när jag såg att det var släckt i hela huset så förstod jag att hon redan gått och lagt sig. Jag gick snabbt till badrummet och borstade tänderna för att sedan gå in till mitt rum igen.
 
Jag tog av mig kläderna och la mig sedan ner i sängen och jag kollade snabbt mobilen och då såg jag att jag fått ett sms av Jossan. Det stod "Hoppas dejten gick bra! Ses imorgon. Kram Jossan" och jag log för mig själv och la sedan ner mobilen och somnade.
 
Nästa dag - Lunch på Jossans jobb - Jossans perspektiv
 
- Alltså dejten var helt underbar! sa Sanna
- Va roligt sa jag och log lite försiktigt
- Ja, alltså han är verkligen helt underbar, vi kommer garanterat ses igen! Jag tycker så mycket om honom sa Sanna och hon nästan hoppade av glädje
- Ja, han är verkligen en fantastisk kille, vad kände han då? sa jag och kände hur hjärtat sjönk inom mig
- Jag vet inte, men han verkade intresserad. Det är okej för dig att vi dejtar va? sa Sanna
- Ja, självklart, han är ju min bästa vän så det är klart sa jag
- Va bra, för jag tror verkligen att det kan bli något sa Sanna och log stort
- Va kul! Men jag måste nog gå och jobba igen sa jag och reste mig från stolen
- Men du har ju knappt ätit lunch sa Sanna förvånat
- Jo, men jag känner att jag vill gå ut och jobba igen sa jag och sprang sedan ut från lunchrummet

Jag började jobba nästan omgående när jag kom ut till butiken igen och jag kände hur tårarna var nära men varför förstod jag inte. Jag var ju inte kär i Eric. Eller var det det jag var? Det gjorde så ont när Sanna berättade om deras dejt tillsammans. Det var som att en del av mig ville vara Sanna. Jag var ju faktiskt osäker på mina känslor för Chris just nu när han betedde sig så konstigt, var det verkligen så att jag var kär i Eric? Jag hoppas jag kan dölja mina känslor för Eric när jag träffar honom för jag vill inte visa att jag kanske faktiskt har känslor för honom.
 
Senare på dagen - Eric och Jossan träffas utanför Jossans hus - Jossans Perspektiv
 
- Tjena tjejen! Hur är läget? sa Eric och log mot mig
- Tja! Det är bra, hur gick dejten igår? sa jag och log 
- Bra, Sanna är verkligen trevlig sa Eric
- Bara bra? sa jag förvånat
- Ja, Hon är en jätte trevlig tjej mer är det inte sa Eric och såg konstigt på mig
- Ska ni träffas igen? sa jag lite surt
- Det vet jag inte, kanske, varför är du så sur? sa Eric förvånat
- Jag är inte sur sa jag mer irriterat än jag menat och jag förstod nu varför.

Detta är kapitel 4 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Nu börjar det verkligen hända saker och i kapitel 5 som kommer imorgon(fredag) får ni den spännande fortsättningen. Och ni kommer bla. få veta vad som händer mellan Jossan och Eric? Vad är det Jossan får syn på utanför H&M butiken? Kommer Jossan och Eric någonsin erkänna sina känslor för varandra? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 5 som kommer imorgon(fredag).
 
TUSEN TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3<333
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333 

Without you im nothing - Kapitel 3

När jag kom närmare mitt hus så fick jag syn på ett par som stod och kysstes och jag kände hur det knöt sig i magen för jag tänkte på Jossan. Men när jag kom närmare så fick jag nästan en chock. Killen som stod och kysste en annan tjej var Chris, Jossans pojkvän. 

  
 
Erics Perspektiv

Jag stod och tittade på dom men när jag såg hur Chris började dra sig ifrån tjejen så fick jag lite panik. Jag drog upp min luva över huvudet och gick med snabba steg förbi dom och jag tror inte han såg att det var jag vilket var  tur för annars hade han nog försökt få mig att inte berätta för Jossan om det. Men frågan är om jag borde säga det? Om jag gör det så kommer hon bli sjukt ledsen men får hon veta det senare blir hon också ledsen och sviken, speciellt om hon får veta att jag vetat om det kommer hon aldrig vilja prata med mig igen.
 
När jag kom hem så gick jag upp till mitt rum och tog sedan av mig mina kläder och gick sedan till badrummet för att borsta tänderna och sen gick jag och la mig och jag kunde inte sluta tänka på Jossan. Men varför gör jag dethela tiden ingentligen? Hon är ju min bästa vän, jag kan väl inte ha andra känslor för henne? Efter att jag legat och tänkt på Jossan en stund så somnade jag.
 
Senare hos Jossan - Jossans Perspektiv
 
Efter att Eric hade gått hem så var jag lite ensam en stund för Chris hade gått undan en stund. Men när han inte kom tillbaka och Eric hade gått hem valde jag att också gå hem. Mamma och pappa var kvar en stund till men jag gick snabbt hem och jag låste upp dörren och gick in för att sedan låsa ytterdörren och gå upp till mitt rum. Jag kollade på mobilen men inga sms eller missade samtal så jag gick in till badrummet för att borsta tänderna och sedan gå in för att lägga mig i sängen.
 
Jag ställde klockan på sju för jag skulle upp till jobbet imorgon och sen efter det skulle jag träffa Eric igen. Jag längtade verkligen efter att få träffa Eric imorgon och det konstiga var att när han dansade med andra tjejer på grillfesten så högg det i mitt hjärta, men jag kan väl inte ha andra känslor för Eric? Nej, det kan jag inte tänkte jag och skakade på huvudet. Jag drog täcket över axlarna och vände mig mot väggen för att sedan somna.
 
Nästa dag - Förmiddag - Jossans Perspektiv
 
Jag hade varit på jobbet ett tag och det hade varit fantastiskt roligt. Eric hade smsat mig tidigare och frågat om vi skulle ses senare och vi bestämde att vi skulle ses hemma hos Eric efter att jag slutat jobbet. Jag såg verkligen framimot det, även om det var roligt på jobbet just nu. Medans jag stod och packade upp lite skönhetsvaror kom Sanna fram till mig. 
 
- Hur går det? sa Sanna och log
- Bra, jag är snart klar sa jag
- Va bra, alltså det här kommer säkert låta helt galet men kan du göra mig en tjänst? sa Sanna
- Vadå för tjänst? sa jag och såg nyfiket på Sanna
- Jo, kan du fråga Eric om han vill gå på dejt med mig imorgon kväll? sa Sanna
- Dejt? sa jag och kände hur det högg till i hjärtat på mig
- Ja, jag tänkte eftersom ni är bästa vänner så kanske du kan fråga sa Sanna
- Jo, alltså jag ska träffa honom i eftermiddag så jag kan absolut fråga honom sa jag och kände hur det högg i hjärtat igen
- Tack ! Du är verkligne snäll! sa Sanna och gav mig en kram
- Det var så lite sa jag och besvarade kramen 
 
Sanna gick sedan därifrån och jag såg mot henne. Det kändes som att jag inte kunde bli mer sur. Jag kände mig faktiskt svartsjuk. Och på vadå ingentligen? Jag är ju inte kär i Eric äns, så varför blir jag då så frukansvärt svartsjuk?! 
 
Senare hemma hos Eric - Erics Perspektiv
 
Det hade varit en väldigt lugn dag idag och det var verkligen hur skönt som helst. Men jag hade tänkt lite mer på det där med Chris. Jag vill ju faktiskt berätta för Jossan om vad jag såg men samtidigt inte. Han skulle tydligen träffa Jossan senare ikväll och då ska jag ställa honom mot väggen. Jag tänker inte tillåta att han behandlar Jossan såhär mer. Han har gjort såhär flera gånger innan och nu tänker jag sätta stopp för det. Jag satt i sängen uppe på mitt rum när jag hörde hur det ringde på dörren och jag skulle precis springa ner för att öppna när jag hörde mamma ropa.
 
- ERIC! JOSSAN ÄR HÄR! ropade mamma
- Kommer ropade jag och sprang ner till henne och jag kände hur det pirrade i hela kroppen när jag fick syn på henne
- Tjena farborn! Sov du gott igår? sa Jossan medans hon tog av sig sina skor
- Hahaha, ja det gjorde jag faktiskt, hur sov dudå? sa jag och skrattade
- Som en prinsessa, men jag undrar lite vart Chris tog vägen igår efter att du gått sa Jossan
- Konstigt, kom han inte tillbaka på hela kvällen? sa jag och kände hur det gjorde ont i magen
- Nej, och jag vet att du inte gillar honom sa Jossan och log mot mig
- Gillar och gillar, han är okej sa jag och log tillbaka
- Det säger du bara, jaja, vad hade du tänkt att vi kunde göra? sa Jossan och gick fram till mig i trappan
- Känner du för att få stryk i FIFA? sa jag och log flörtigt av någon anledning
- Stryk? Jag kommer vinna överlägset sa Jossan och vi sprang upp till mitt rum

Vi satte oss i sängen och spelade Fifa vilket var hur kul som helst. Jag vann några gånger över Jossan och ibland vann hon över mig och varje gång var det som att jag bara ville krama om henne och pussa henne men jag kunde inte. 
 
- Du fuskade där! sa jag och skrattade
- Hahaha, jag fuskade verkligen inte! sa Jossan och skrattade
- Det gjorde du ju sa jag och skrattade ännu mer
- Inte alls sa Jossan och buttade till mig så jag hamnade på ryggen och jag skrattade
- Hahaha, ska du inte hjälpa mig upp nu då? Jag är ju gammal vet du sa jag och skrattade
- Okej, jag ska hjälpa farbrorn upp sa Jossan och tog mina händer men då drog jag ner henne mot mig och började kittla henne
- Hahaha, okej okej, jag erkänner jag fuskade sa Jossan och skrattade
- Lovar du? sa jag och log mot henne
- Ja, jag lovar sa Jossan och vi satte oss upp igen
 
Vi fortsatte sedan att spela en stund till och vi hade det verkligen roligt. Men jag förstod nu varför jag varit så konstig i Jossans närhet. Jag var kär i henne, jag såg henne inte bara som min bästa vän längre, jag var verkligen kär i henne. Därför gjorde det så ont i mig att hon var med en sån som Chris. Han behandlar henne så illa och fortfarande säger hon att hon älskar honom vilket gör mig så otroligt ledsen. Men nu gäller det att hålla koll på mina känslor så inte Jossan förstår att jag faktiskt är kär i henne. 
 
Senare - Jossan och Eric solar i Jossans trädgård - Jossans Perspektiv
 
Jag hade inte frågat Eric om han vill gå på dejt med Sanna än, det kändes jobbigt på något sätt. Vi låg i våran trädgård och solade en stund och jag kunde inte slita blicken från Eric. Han låg i bar överkropp och ett par ljusa jeans shorts och jag låg med en bikini överdel och ett par korta jeans shorts. Jag försökte att inte visa Eric att jag tittade på honom ibland men jag märkte att han såg på mig ibland också. 
 
- Vad tittar du på? sa jag och log
- Jag? Ingenting, vad ser du på själv? sa Eric och log stort
- Ingenting, jag bara kollade på blomman där a jag och skrattade
- Hahaha, okej om du säger det så sa Eric och skrattade
 
Jag log mot honom och när han nuddade vid min hand så spred det sig en värme genom hela min kropp. Jag kände hur jag blev röd i ansiktet och jag vände bort mitt huvud en liten stund så jag kunde fokusera bort att jag blev generad. När jag vände tillbaka huvudet så hörde jag hur någon kom ut från altanen och först trodde jag att det var mamma men när jag såg att det var Chris så blev jag först lite förvånad, han skulle ju komma förens senare ikväll ju. 
 
- Här ligger ni och har det mysigt? sa Chris och log
- Ja, men vad gör du här nu? Du skulle ju inte komma förens senare sa jag
- Saknade dig, vad säger du om att gå på bio? sa Chris
- Gärna, är det okej för dig? sa jag och såg på Eric
- Självklart sa Eric och reste sig upp
- Jag ska bara gå och byta om så kommer jag snart sa jag
- Okej, jag kan ju vänta här med Eric sa Chris
- Okej, ha det så roligt sa jag och gick snabbt in i huset för att byta om medans Eric och Chris pratade
 
Erics Perspektiv
 
- Jag ser hur du ser på MIN flickvän sa Chris argt och såg på mig
- Vad snackar du om? sa jag irriterat
- Jag ser hur du tittar på Jossan, det är inte bara som en vän sa Chris
- Känner du ingen blicken eller? sa jag och log hånfullt
- Va? Vad snackar du om ingentligen? sa Chris förvånat
- Jag såg dig igår, när du hånglade med en annan tjej. Hade du vänskapsblicken då? sa jag

Detta är kapitel 3 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det. Kapitel 4 av Without you im nothing kommer redan imorgon(torsdag) och då får vi bla. veta om Eric berättar för Jossan vad han sett? Vad säger ingentligen Chris när han blir motad mot väggen? Vad händer under dejten med Sanna och Eric? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 4 som kommer imorgon(torsdag).
 
TUSEN TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333 

Without you im nothing - Kapitel 2

- Hej Jossan! Läget? sa Eric och log stort
- Eric?! Är du verkligen här? sa jag förvånat och kände hur hårt hjärtat började slå

 

Erics Perspektiv
 
- Hej Jossan! Läget? sa jag och log stort och jag kände hur hårt mitt hjärta slog när jag fick se henne igen
- Eric?! Är du verkligen här? sa Jossan och jag såg hur chockad hon var
- I egen hög person, du sa ju att du saknade mig så jag kom ner sa jag och skrattade
- Hahaha, alltid lika blygsam sa Jossan och skrattade
- Självklart, får man ingen kram? sa jag och gick fram mot Jossan
- Det är klart du får sa Jossan och gav mig en stor kram och då slog mitt hjärta ännu hårdare
- Det är verkligen underbart att få se dig igen sa jag och log stort mot Jossan
- Det är helt fantastiskt att få se dig med sa Jossan och log
- Ska du jobba länge till? sa jag 
- Nja, jag kan ta ledigt, väntar du här så kommer jag om en kvart? sa Jossan
- Absolut! Skynda dig ! sa jag och skrattade när Jossan började springa till sin chefs rum
 
Jossan är verkligen hur rolig som helst. Jag hade verkligen saknat henne, det kände jag så fort jag såg henne. När hon sedan kom tillbaka efter ungefär 10 minuter så gick vi ner till min bil som jag lånat av mamma. Alltid när jag var med Jossan så kunde jag slappna av på ett helt annat sätt, jag kunde vara lite barnslig när jag är med henne. När vi sedan kom hem till Jossans föräldrars hus så parkerade jag mammas bil utanför och vi gick sedan in till henne. 
 
Jossans Perspektiv
 
Jag kunde inte fatta att han verkligen var här. Men det var verkligen helt fantastiskt att ha honom här. Jag kunde alltid vara mig själv med honom, jag menar jag är mig själv med Chris och andra vänner med men det är något med Eric som gör att jag kan känna mig ännu mer som mig själv, lite barnsligare kanske man kan säga, men jag har ju känt honom väldigt länge så då kan man vara lite barnsliga mot varandra. När vi kommit in till mig kom mamma snabbt ut från köket och såg förvånat på mig och Eric.
 
- Hej Eric! Jag hörde att du skulle komma sa mamma
- Jasså, sa mamma det? sa Eric och log
- Ja, det gjorde hon, men det är faktiskt väldigt bra att ni är här sa mamma
- Okej, varför då? sa jag och såg oroligt på henne
- Jo, ni vet ju att vi ska ha en grannfest/grillfest här ikväll och jag undrar om ni kan tänka er att baka lite cupcakes till det? sa mamma
- Absolut, kom nu bagarinnan sa Eric och skrattade åt mig
- Hahaha, bagare kan du vara själv sa jag och skrattade för att sedan gå med honom ut i köket
 
Mamma hade tydligen redan varit och handlat massor med ingredinser och andra saker till grillningen som skulle vara för hela kvarteret ikväll. Jag såg verkligen fram i mot det men jag vet inte hur det kommer bli mellan Eric och Chris. Chris kommer hit lite senare för att vara med på festen och jag hoppas han och Eric ska komma överens för jag tycker så mycket om dom båda två. Eric och jag hade det verkligen roligt medans vi gjorde cupcakesen och när vi skulle göra toppingen(frostingen) så blev vi nog lite retsamma båda två.
 
- Du har något där sa Eric och la lite av toppingen på min kind
- Och du har lite där tror jag sa jag och la ännu mer på hans kind
- Och du där sa Eric och försökte kasta lite mot mig men missade
- Det där kommer du ångra sa jag och vi började springa runt i köket för att försöka få på varandra smeten och vi skrattade verkligen hur mycket som helst. Men när Eric fick tag i mig och jag tittade in i hans ögon så slog mitt hjärta extra hårt och när han lutade sig fram mot mig så fick jag panik och drog mig loss lite
- Vi kanske ska fortsätta? sa jag och log mot Eric
- Ja, det borde vi nog sa Eric och vi städade upp lite innan vi gjorde klart cupecaksen

Det kändes inte konstigt alls efter det som hände förutom att jag hade en konstigt känsla i magen ibland. Det var som att jag fick fjärilar i magen när jag såg på honom men det är nog bara för att jag inte träffat honom på så länge. 
 
Erics Perspektiv
 
Det var hur nära som helst att jag kysste henne. Det var som att jag inte kunde låta bli att kyssa henne. Jag trodde inte jag hade dom känslorna för henne men när jag såg in i hennes ögon så var det som att allting förändrades. Men hon drog bort huvudet innan jag hann kyssa henne och jag hoppas inte att det här ska förändra våran vänskap men det verkar inte som det just nu iallfall. När vi sedan var klara gick vi till vardagsrummet och såg lite på tv och käkade lite godis. Vi kunde inte riktigt komma överens om vad vi skulle se på så det blev lite låtats bråk men sen kom vi överens och tittade på tv. 
 
3 timmar senare - Erics Perspektiv
 
RING RING RING RING
 
- Jossan! Chris är här ropade Jossans mamma
- Kommer! sa Jossan och vi gick ut till Chris som stod och väntade i hallen
- Hej älskling! sa Chris och gav Jossan en kyss och det högg till lite i hjärtat när han gjorde det
- Chris, du kommer väl ihåg Eric? sa Jossan och log mot mig
- Ja, tjena! Så du är här igen? sa Chris och log
- Ja, otur va? sa jag och skrattade 
- Beror väl på vem man frågar sa Chris och log hånfullt
- Är ni redo att gå? Dom väntar nog på oss nu sa Jossans mamma
- Ja, vi är redo sa Jossan och tog sedan Chris hand för att gå mot grannfesten

När vi kom till grannfesten så kändes det såklart i hjärtat när jag såg på Jossan och Chris men jag försökte att tänka bort det. Men varje gång Chris gick bort från Jossan så gick jag fram till henne och vi hade det lika roligt som vi alltid har. Hon är verkligen en fantastisk person och jag är så glad att ha henne i mitt liv. 
 
- Jag måste nog börja gå hemåt sa jag 
- Redan? har du blivit så gammal att du inte orkar vara vaken mer? sa Jossan och skrattade
- Hahaha, nej men om vi ska ses imorgon med så måste jag gå nu sa jag och skrattade
- Okej då, men ring mig imorgon när du är redo att träffa mig sa Jossan
- Självklart sa jag och gav henne en sista kram innan jag började gå mot  mitt hus
 
När jag kom närmare mitt hus så fick jag syn på ett par som stod och kysstes och jag kände hur det knöt sig i magen för jag tänkte på Jossan. Men när jag kom närmare så fick jag nästan en chock. Killen som stod och kysste en annan tjej var Chris, Jossans pojkvän. 

Detta är kapitel 2 av Without you im nothing och jag hoppas ni ska tycka om det! Förlåt att det kom så sent idag men har haft väldigt mycket att göra att jag inte hunnit skriva klart det förens nu. Men kapitel 3 som kommer imorgon(onsdag) kommer vi få den spännande fortsättningen och då får vi bla. veta vad som händer mellan Chris och Jossan? Kommer Eric berätta vad han sett? Och kommer han kunna hålla sina känslor för sig själv? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 3 som kommer imorgon(onsdag).
 
TUSEN TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333 

Without you im nothing - Kapitel 1

 
   
 
Jossans Perspektiv
 
Klockan ringde vid sju på morgonen och jag fick verkligen dra mig upp ur sängen. Jag satte på mig ett par korta jeans shorts och ett lite längre spetslinne till. Jag gick ner till köket där min mamma och pappa satt och åt frukost. Jag satte mig ner vid frukost bordet för att sedan ta en macka och lite te innan jag skulle ta bussen in till stan för att jobba. Jag jobbar på H&M inne i Helsingborg så jag fick gå upp ganska tidigt varje dag för att komma till jobbet men jag trivs så sjukt bra så det är verkligen värdt det. 
 
- Jag åker nu ropade jag från hallen
- Okej, ha det så trevligt idag sa mamma
- Detsamma sa jag och tog min väska och nycklar för att sedan springa mot bussen och åka till jobbet.
 
Medans jag satt på bussen fick jag ett sms från min bästa vän Eric. Eric Saade. Vi har känt varandra sen Eric var 6 och jag var 4 år och vi gick på samma dagis och vi har bott nära varandra nästan hela livet. Han är verkligen min bästa vän och han hade smsat " Tjena tråkmåns! Läget? Saknar dig, vi måste ses snart! Kram Eric" jag skrattade tyst för mig själv och skrev snabbt tillbaka "Tjena tråkigare! Bra,du? Saknar dig med! Kom ner snart! Kram Jossan" och sen la jag ner mobilen i fickan och sov en liten stund på bussen och tänkte på Eric faktiskt.
 
Samtidigt i Stockholm - Erics Perspektiv
 
Jag satt i studion idag för att jobba lite extra för jag ska åka till min hemstad ikväll. Jag ska hälsa på min mamma och min bästa vän Jossan som jag känt sen jag var 6 år och Jossan var 4 år när vi gick på dagis tillsammans och jag saknar henne så mycket. Men hon har ingenaning om att jag kommer dit för att hälsa på i 1 vecka så det kommer bli en överraskning för henne.
 
När jag var klar åkte jag hem för att packa ner lite kläder som jag behövde för min semster i Kattarp. När jag sedan var klar kollade jag snabbt på klockan och den var redan 15.00 så jag tog min väska och låste sedan dörren och gick ner för trapporna och tog sedan bilen till tågstationen för att ta tåget ner till Helsingborg och där skulle min mamma hämta mig och sedan åka till Kattarp. Men inte förens imorgon ska jag hälsa på Jossan på hennes jobb och jag tror att hon kommer få en liten chock för att få se mig men det kommer bara bli sjukt roligt.
 
Senare på kvällen - Jossan ser på tv med pojkvännen Chris - Jossans perspektiv
 
Jag hade haft en ganska lugn dag på jobbet och det hade varit hur skönt som helst. Men nu satt jag och min pojkvän Chris och såg på tv. Eric hade smsat mig lite då och då och han är verkligen hur gullig som helst. Chris kände också Eric men dom var inte direkt vänner, inte än iallafall. 
 
- Du saknar honom eller hur? sa Chris och la sin arm runt mig
- Ja, det är klart. Vi har ju inte setts på nästan 1 år så det är klart jag saknar honom sa jag och tittade upp mot honom
- Vad skriver han? sa Chris och log sött mot mig
- Inget speciellt, lite kompissnack bara sa jag och gav Chris en kyss som han snabbt besvarade
- Okej om du inte vill berätta så sa Chris
- Hahaha, svartsjuk? sa jag och skrattade
- Sällan sa Chris och skrattade
- Chris, det kanske är bäst att du går hem nu, det är sent sa mamma
- Ja, jag ska upp tidigt imorgon, hej då älskling sa Chris och gav mig en kyss för att sedan gå hemåt

Jag gick upp till badrummet för att ta en snabb dusch och sedan tog jag på mig min pyjamas och la mig ner i sängen. Jag läste lite ur en bok jag hade bredvid sängen men jag orkade inte läsa så jätte mycket för jag somnade ganska omgående. Men innan jag somnade så tänkte jag på Eric, jag vill så gärna träffa honom snart för jag saknar honom verkligen. När jag tittade bort mot hans mammas hus och såg att det lyste så kändes det lite i hjärtat men jag tänkte inte mer på det för jag kan inte ha sånna känslor för honom, eller kan jag det?
 
Tidigare på dagen - Eric är hemma hos sin mamma - Erics Perspektiv
 
Min mamma hade hämtat mig för ungefär 2 timmar sedan vid tåget i Helsingborg och nu var jag hemma. När jag såg mot Jossans föräldrars hus så kändes det lite i hjärtat och jag vill verkligen inget hellre än att gå dit nu på en gång men jag vill verkligen vänta tills imorgon så vi hade smsat lite och hennes pojkvän var där. Chris och jag är inte vänner direkt. Jag gillar inte honom riktigt, han har varit ganska taskig mot Jossan, han har varit otrogen med jämna mellanrum och det är därför som jag inte kan tycka om honom helt enkelt. 
 
Jag hade packat upp lite kläder och kelat med min katt Zlatan och bara tagit det lugnt. Jag gick sedan upp och tog en varm dusch för att sedan gå och lägga mig. För imorgon var det en väldigt rolig dag, jag skulle överraska Jossan på hennes arbetsplats och jag är väldigt spänd på att få se hennes min. 
 
Nästa dag - Eric kommer till Jossans arbetsplats - Jossans Perspektiv
 
Jag stod och hängde upp lite kläder på ungdomsavdelningen och det var riktigt roligt. Jag och min arbetskompis Linda jobbade på riktigt bra och vi skrattade också väldigt mycket. Men när Sanna, en av dom andra arbetskamraterna kom fram till oss förstod jag först ingenting för hon såg så glad ut. 
 
- Jossan, det är någon som söker dig sa Sanna
- Okej, vem då? sa jag och log
- Det sa han inte, sa Sanna
- Han? sa jag förvånat
- Ja, det var någon kille sa Sanna
- Okej, jag tror det är Chris, är det okej om jag går ifrån en stund? sa jag
- Självklart sa Linda och fortsatte jobba
 
Jag följde med Sanna till killen som hade frågat efter mig och när jag fick se vem det var så fick jag en chock. Är det här sant? Drömmer jag nu? Är han verkligen här?!
 
- Hej Jossan! Läget? sa Eric och log stort
- Eric?! Är du verkligen här? sa jag förvånat och kände hur hårt hjärtat började slå

Detta är kapitel 1 av Without you im nothing och jag hoppas verkligen att ni ska tycka om det! I kapitel 2 som kommer imorgon(tisdag) så kommer vi bla få veta vad som händer mellan Jossan och Eric? Vad händer när dom ska baka tillsammans? Vad förstår Eric att han känner för Jossan? Och hur kommer deras vänskap att utvecklas? Det och mycket mycket mer kommer ni få veta i kapitel 2 som kommer imorgon(tisdag) och jag hoppas ni ska tycka om den nya novellen :)
 
TUSEN TUUUSEN TUUSEN MILJONERS TACK till alla er fantastiska läsare! Hade ni inte läst bloggen så skulle den inte finnas och tusen tusen miljoners tack för alla era underbara kommentarer och ert stöd som ni visar för bloggen och att ni vill att jag ska fortsätta skriva ! Ni är verkligen fantastiska ! 
 
UTAN ER SKULLE INTE BLOGGEN FINNAS !! <3<3
 
LOVE U ALL SO MUCH <3<3<3333